Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Čekaj Kies, pusti ti nas nestrpljive. :) Ionako će voodoo za dan, najviše dva, a kažu da bi trebalo u petak preko Kiesa da puste.

Ja taj KIES uopste ne koristim. Odin i lepo JM8/JM9 pa JP6/JPM (mada je JM9 brzi tj. vise "smooth" od ovih)

Ako imaš JPK sa 512.pit reparticijom možeš direktno na JPM/JP6 sa 803.pit bez reparticije. Ja probao i radi. Nakon flasha wipe ako neće da se boot-a. U svakom drugom slučaju prvo JM8.

Da promeniće ti kod i to, JPM na KOR a JP6 na XEE.

Bolje oni nego koreanci :D U oba slučaja CSC je neodgovarajući za naše tržište što znači da nedostaju APN podešavanja za naše mreže. JP6 je po meni bolji izbor.

I meni je JP6 bolji izbor zbog srpske tastature.

Pa kad je voodoo najbrži. :) Izlazi voodoo uskoro, videćemo kako će se ponašati sa Froyom.

to ako si nakacen na Wifi?
settings > wireless & networks > wifi settings, kliknes menu, pa advanced > wifi sleep policy

barem je tako kod mene na Desire

3G na Vipu?
ja ne znam koliko je kod nas savrsen 3G, ja ga retko i koristim

ocajan je 3G i na telenoru, i stalno gubi 3G mrezu

Edit:
malo pitanjce...kako da podesim da youtube link od nekog klipa,kad kliknem na link otvori u youtube player-u a ne u novom tabu? To me nervira jer je mnogo lakse u playeru?

Koju oznaku ce nositi Froyo u Kiesu kada se pojavi? Kako da znam da je to to?

I da, ako sam dobro skapirao, pitanje je dana?

Izvinjavam se na brojnim pitanjima, ali nemam vremena da se temi posvetim detaljnije pa onda moram ovako na preskok da vas maltretiram

Edit:
malo pitanjce...kako da podesim da youtube link od nekog klipa,kad kliknem na link otvori u youtube player-u a ne u novom tabu? To me nervira jer je mnogo lakse u playeru?

Odradi clear defaults u Applications > Internet (ili Browser, ne znam kako je nazvano)

Koju oznaku ce nositi Froyo u Kiesu kada se pojavi? Kako da znam da je to to?

I da, ako sam dobro skapirao, pitanje je dana?

Izvinjavam se na brojnim pitanjima, ali nemam vremena da se temi posvetim detaljnije pa onda moram ovako na preskok da vas maltretiram

Prvi update koji se pojavi je Froyo. :) Biće nazvan verovatno JP pa onda neki broj ili slovo. I da, trebalo bi ovih dana.

Poslednja izmena:
Odradi clear defaults u Applications > Internet (ili Browser, ne znam kako je nazvano)
Ju,nigde ovoga....reko,ajde,trenje je uglavnom upravu,pa cu pokusati da nadjem to CLEAR,DEFAULT..bilo sta slicno tome sto si naveo u settings>aplications...al nema..sad cu browser da set to default.

Meni trenutno nudi sa

PDA:JG5/PHONE:JG1

na

PDA:JM6/PHONE:JM1

da radim to ili da cekam Froyo?

@ OTAC: Kako bre nema? Settings/Applications/Manage applications/All/Internet/Clear defaults

@ Peca: Odradi to, a FroYo kad se pojavi

Poslednja izmena:
Nema? A šta je ovo?

EEDf1.png

:p

Ma meni bilo stavljeno na third party app,a ne na ALL kao sto je clan extreme rekao...nisam ni znao da ima da se bira to.
Fala obojici,sad cu probam...pa editujem post ako radi. ;*

edit: afskroz > radi ;*

Poslednja izmena:
Zahvaljujem :)

Tebi je telefon sa drugog regiona i drugačiju oznaku nosi tvoj firmware. :)

Vrh Dno