Zaista priest...to sve izgleda kao klasicno opravdavanje potrosene velike sume novca za nesto sto vise i nije najbolje.
Izlaskom desireHD vec ce biti iza dosta...al ste toliko slepi da mesate babe i zabe i nervirate vecinu na forumu.
Ok,slazem se,vecina nije uvek upravu(klasican primer je vecina u Srbiji koja gleda/slusa Grand produkciju i misli da je najbolje resenje ubiti sve gejeve/citaj>drugacije ljude) ali ***, u ovom slucaju je vise nego ocigledno da vam je fenseraj apple kompanije pomutio mozgove. Telefon je bruka dobar,ima dosta ok stvari sa "cool"animacijama,ali ocigledno failuje na mnogo bojnih polja...sam iphone sa svojim failovima otvara vrata konkurenciji da udje u bitku i oduva iphone,samo zbog njihove zatvorene politike tipa>ne treba mass storage,ne treba flash i bluetooth....
Ne znam zaista kako mozete da opravdavate to.
Ima dosta boljih stvari,ukljucujuci i dizajn,ali cena od 700e u EU a da nemas ni radioAplikaciju i moras da doplacujes 1$ na sve to...hmm cini mi se da ce morati da menjaju politiku.
Ne verujem da u 600-700 eura nisu mogli jedan euro za radio da uglave.
Kontam da halavi steve jobs koliko god dobro vodio kompaniju i zaradjivao na bogatasima,kad kuci CUMSHOT-uje zeni u usta,natera je da pljune nazad u posudicu da bi mogao da ode s istom proda u sperm banci...svaki dolar se mora ustedeti i zaraditi,iscrpeti poslednja kap iz suve krpe-politika SJ-a
Bezobrazno i blesavo. Sad ce opet neko da uskoci s recenicom tipa> PA TI AKO TI JE BEZOBRAZNO ONDA UZMI KOPIJU SPHONE.. E ja onda kazem,da ako vama to isterivanje bezobrazluka nije glupo da osetite na svojoj kozi,tj da budete mazohisti i pregrizete nedostatke koje apple kompanija nudi,onda ste svi vi kucke cika Steve...on vas oblikuje i siba po vama kako njima odgovara,a vi kao dobre kuckice cutite i stitite svog gospadara