Word
Evo ja ću ti reći što šta.
Igra je pa manje više precrtani kec, malo više šarenila, kao pokušali su da naprave priču neku, malo smara ceo taj japanese stil ali je ok, ako ti se sviđalo napucavanje u kecu sviđaće ti se i ovde. Dosta je haotičnije, mislim očigledno jer imaš 3x više neprijatelja i igra je pravljena bukvalno za COOP, ovako u SP-u je nekako, pa bledo, AI je retardiran (mislim a ljude a za one archid ili kako već je ok

kada samo jure ***) stalno će otići u pm i jesti ***** i nikada te neće lečiti kada ti bude trebalo, neće uzimati municiju i ostali tripovi, ali ok, ipak je to retardirani AI.
Kada bi moglo da se igra u MP-u totalno je drugi doživljaj, makar što sam pročitao po netu i video iskustva ljudi, čak šta više je zarazno. Nivoi nisu toliko dugi tako se lako može odigrati jedan dva sa npr nekim i napraviti pauza, pa posle nastaviti i sve tako
As I said, ako ti se sviđa prvi deo, svideće ti se i drugi, a ako imaš ortake i ako ovo proradi nekako online ili šta već, pa onda je pun pogodak, zabavno je na kraju krajeva