typo.. lepsi u odnosu na I9000
Lepsi... oko toga bar nema polemike
A fala Bogu, niti je ikad i bilo.
Pazi, odmah postavljas pricu na drugu stranu. Ne, nisam primetio neku specijalnu ostrinu koja bi kod mene proizvela WOW efekat, ali crna na I9000 je proizvela WOW efekat. Daleko je retina od loseg ekrana ali necu se jos ponavljati...
Pa *KAKO* nisi primetio tu ostrinu, crni voodoo!?! :zgran::zgran:
Meni je to odmah zapalo za oko, slika je ostra k'o zilet! Cuj ostra - zamalo da me isece! :zgran:
Kako sam uzeo telefon u ruke, isti je pokusao da mi pusti krv!!! Eto toliko je ostra slika na iP4! :smoke:
***, priest, toliko si se u'vatio te ostrine da je to neverovatno... neko ko cita sve ovo sa strane, pomislice da je na svim ostalim telefonima slika jednostavno mutna, dok je samo na iPhone-u ostra. Crystal sharp!
Ne, nije primetio... moze da vidi da je nesto ostrija, ali sto kaze on - nikako za neki WOOOOW! efekat... i to jos u poredjenju sa Galaxy-em, i 4" ekranom. Na Wave-u je ta razlika jednostavno jos manja.
Bre, pa ti pricas kao da Galaxy ima 320x240 rezoluciju... pa kako je onda moguce da ne primeti tu ostrinu koju ima iPhone sa 640x960.
A sa druge strane - ona crna stvarno izaziva WOW! efekat. Vise nego ista drugo.
Prvo sto primecujes na ovom fonu (i Wave-u... tj. S-AMOLED displeju) jesu te zive/prenabudzene, whatever... boje. I dobro, to neka bude po licnim preferencijama, tj. kako ko voli i kako kome odgovara... ali drugi aspekt je crna. Crna... k'o noc. A to svima odgovara.
Na 4-ci je odlicna... zaista. Izgleda prilicno dobro. Juce sam u rukama drzao matori 3G, i palim ga, stoji neko vreme na onom uvodnom ekranu - crni, sa Apple logoom... pa ono je smesno. Sve je, samo crna nije

Na 4-ci, kazem, nije tako... crna je odlicna.
Ali na S-AMOLEDu... fenomenalna. Neopisiva. Bukvalno ne razlikujes ivice ekrana od samog displeja, ne znas gde ekran prestaje, a maska fona pocinje... toliko je dobra. Imam neki program za merenje brzine kretanja - crna pozadina, samo cifre (brzina) na sred ekrana... strasno kako to izgleda.
Ili, jos bolji primer - gledam pre neki dan poslednju epizodu Simsponovih na fonu, i nakon 7-8 minuta, dodje do jednog dela kada se slika skroz zatamnila, potrajalo to bogami nekih 5 sekundi (valjda tada idu reklame na TV-u, a ovaj sto je ripovao nije bas najbolje odradio posao

)... kazem, 5 sekundi, obicno bude pola sekunde - sekund... ali, nakon 3-4, ja vec pomislih da mi se telefon nesto sje8ao i ugasio. Skroz crn ekran, nista se ne dogadja, vreme prolazi... nije se restovao, vec bi mi pokazao logo da je tako... samo stoji. Crn

Kazem - k'o da je ugasen ili eventualno u standby-u.
Ipak, nastavi se epizoda... nije se ugasio

Ja samo zinuo...