Šta je novo?

ADSL 4 + IPtv = Telekom

Ajmo jedno za svagda ko je uzeo paket iptv i 4mb/s i nisu mu aktivirani neki pakteti....

HBO,CINEMAX,ARENA SPORT JESU BESPLATNI PRVIH GODINU DANA!!!!(AKTIVIRATI AKO NISU AKTIVIRANI KROZ MENI)!!!!

PINK CINEMA,XXX kanali,FUN SE PLACAJU (NE AKTIVIRATI)!!!!!

Ajmo jedno za svagda ko je uzeo paket iptv i 4mb/s i nisu mu aktivirani neki pakteti....

HBO,CINEMAX,ARENA SPORT JESU BESPLATNI PRVIH GODINU DANA!!!!(AKTIVIRATI AKO NISU AKTIVIRANI KROZ MENI)!!!!

Mudro zboriš, B-ZiGeru!!! :)

Pa to valjda i jeste "kvaka22" ove ponude: da u drugoj godini i svih ostalih godina plaćaš HBO,CINEMAX,ARENA SPORT koje sada niko ne uzima jer se dodatno plaćaju

@boZZap

Molim te nemoj da širiš dezinformacije, sve sam 5 puta proverio pre nego što sam potpisao ugovor.

U DRUGOJ GODINI UGOVORA OBAVEZAN SI DA PLAĆAŠ CLICK 4 PO CENI KOJA BUDE VAŽILA ZA CLICK 1 ŠTO SE ADSL-A TIČE, ZA IPTV PLAĆAŠ SAMO OSNOVNI PAKET PO CENI KOJA BUDE U TOM TRENUTKU VAŽILA A DODATNE PAKETE SAMO AKO BUDEŠ ŽELEO DA AKTIVIRAŠ. NEMA LAŽI I NEMA PREVARE!

Potpuno tacno .Komsija mi je uzeo i odmah aktivirao ,fun i xxx.Oni se odmah placaju ,pa dok imas nameru da ih gledas.Ovi drugi su free godinu dana.

AJMO DRUGI PUT SA DODATNIM OBLJASNJENJEM....KO AKTIVIRA OVE PAKETE MOZE DA IH ODJAVI POCETKOM DRUGE (UGOVORNE GODINE) I DA PLACA SAMO OSNOVNI PAKET NEMA KVAKE NI ZVAKE.A KO HOCE DA IH ZADRZI PLACA CE PAKETE KOJE ZELI DA ZADRZI.:wall:
PA ZABOGA OKRENITE 9813 info centar i pitajte, a isto to mozete da pitate u bilo kojoj poslovnici i nemojte da sirite dezinformacije napamet.:wave::p

Pokupio danas opremu... nije loše...

Jel ima igde ugovor da se vidi pre potpisivanja. Oivi slepci kod mene nisu hteli da mi daju da pogledam pre nego sto podnesem zahtev a zarko me kopka da li zadrzavaju pravo promene cene ili se potpisuje fixni iznos. Cisto da novim vlasnicima ne padne na pamet brzo zgrtanje para na grbaci postojecih korisnika :D

na telekom sajtu lepo pise da od februara ove godine cena za osnovni + hbo + hbo OD + arena + cinemax je po ceni osnovnog a to je 825dinara sa PDV-om ZA SVE IPTV KORISNIKE. I ovako je do daljnjeg.

za click4 + iptv, cena free prva godina, posle toga 825din (ako telekom ne promeni februarsku akciju dotle).

Poslednja izmena:
na telekom sajtu lepo pise da od februara ove godine cena za osnovni + hbo + hbo OD + arena + cinemax je po ceni osnovnog a to je 825dinara sa PDV-om ZA SVE IPTV KORISNIKE. I ovako je do daljnjeg.

na Telekomovom sajtu (ako se prijavljuješ za ovu akciju preko sajta) takodje "piše" da ne možeš da se prijavis samo za osnovni paket nego i moraš i za + hbo + hbo OD + + cinemax arena u ovoj akciji i ne piše da možeš da ih odjaviš u drugoj godini

trebao bi neko da skenira ugovor da vidimo šta piše, jer nisam sklon da verujem šalerskom osoblju...

na Telekomovom sajtu (ako se prijavljuješ za ovu akciju preko sajta) takodje "piše" da ne možeš da se prijavis samo za osnovni paket nego i moraš i za + hbo + hbo OD + + cinemax arena u ovoj akciji i ne piše da možeš da ih odjaviš u drugoj godini

trebao bi neko da skenira ugovor da vidimo šta piše, jer nisam sklon da verujem šalerskom osoblju...
u ugovoru ima lista svih mogucih kombinacija paketa (postoji opcija i samo osnovni paket) i pise da korisnik moze izabrati ili menjati kombinaciju paketa koju zeli u bilo kom trenutku, sa pretplate viseg iznosa na nizi i obrnuto.

to je ugovor koji se dobija uz ovu akciju click4 + iptv.

Poslednja izmena:
@boZZap

Ti si baš uporan, ali da probam ponovo. Ja sam ti u prethodnom postu napisao tačnu informaciju i odgovor na tvoje novo pitanje ali ću ti još jednom objasniti nije mi teško, svi smo ovde da čujemo prave informacije i naučimo nešto novo. Dakle druge godine plaćaćeš najeftiniji ADSL paket to jest Click 1 a imaćeš brzinu od 4Mb, IPTV ćeš plaćati osnovni paket osim ako ne želiš druge pakete. E sad za one sa jeftinijim kartama još jednom, u ugovoru nema fiksne cene već ćeš plaćati cenu koja bude važila u tom trenutku za sve, dakle ne boj se da Telekom pravi zaveru da bi nekoga prevario jer njemu se ne isplati da diže zvanične cene osnovnog paketa u IPTV-u i najmanjeg paketa u ADSl-u da bi prevario ljude pod ovim ugovorom a da time otera veliki broj korisnika koji nisu pod ugovorm kao i veliki broj potencijalnih korisnika. Dakle kako svima tako i tebi, jedino nećeš moći koristiti nove promocije dok ti ne istekne ovaj ugovor. Ukoliko ti je i dalje sve ovo sumnjivo jednostavno nemoj potpisivati ugovor...

Uopšte se ne bojim jer lično ne uzimam ovu akciju jer imam Click 16 a telekom mi "krade" skoro 4mbit-a "zbog overhead-a" tako da više gubim nego što si ti dobio u ovoj "akciji". Toliko o Telekomu...

Anomaliju sa obaveznim prijavljivanjem na sve pakete sam primetio dok sam popunjavao "internet prijavu" za komšije.

Sve što si ti saznao i "pouzdano znaš" mi ne znači ništa dok ne vidim ugovor jer u njemu sve piše bez "puzdanih insajderskih informacija"

Dakle ako imaš ugovor skeniraj i okači

A gde se IPTV bode u Leadtek PxTV1200 karticu ?? Jel cu morati da dokupljujem josh neke kablove ?

http://www.leadtek.com/eng/multimedia/overview.asp?lineid=6&pronameid=355&check=f

Skart na chinch se kupi. Ima onaj scart to 6 chinch kabal. i direktno iz STB-a u karticu (ili njene prikljuchke) I za ulaze i za izlaze. E sad tebi treba da ide na zuti composite konektor vdeo out chich. Imash i zvuk, audio L i R sto moze da se dovede na crveno/beli konektor. Kartica se prebaci na composite ulaz i nema kanala. Prebacujesh kanale sa daljinskom STB-a sto bi i sa TV-om uradio.

Moguce je i preko s-video/componete (Y/Pb/Pr) izlaza sa skarta ali da li to daje STB. Ja mislim da uglavnom ide composite na scartu. RF izbegavaj, nije ti TV Ei Nis da nema scart/chinch.

@boZZap

Slušaj dečko, ne znam šta tražiš ovde ako nikome ne veruješ, ne pada mi na pamet da ti skeniram ugovor, hteo sam da ti pomognem ali se izgleda tebi ne može pomoći!

P.S. Overhead je mana ADSL tehnologije i nema veze sa Telekomom.

@boZZap

Ti si baš uporan, ali da probam ponovo. Ja sam ti u prethodnom postu napisao tačnu informaciju i odgovor na tvoje novo pitanje ali ću ti još jednom objasniti nije mi teško, svi smo ovde da čujemo prave informacije i naučimo nešto novo. Dakle druge godine plaćaćeš najeftiniji ADSL paket to jest Click 1 a imaćeš brzinu od 4Mb, IPTV ćeš plaćati osnovni paket osim ako ne želiš druge pakete. E sad za one sa jeftinijim kartama još jednom, u ugovoru nema fiksne cene već ćeš plaćati cenu koja bude važila u tom trenutku za sve, dakle ne boj se da Telekom pravi zaveru da bi nekoga prevario jer njemu se ne isplati da diže zvanične cene osnovnog paketa u IPTV-u i najmanjeg paketa u ADSl-u da bi prevario ljude pod ovim ugovorom a da time otera veliki broj korisnika koji nisu pod ugovorm kao i veliki broj potencijalnih korisnika. Dakle kako svima tako i tebi, jedino nećeš moći koristiti nove promocije dok ti ne istekne ovaj ugovor. Ukoliko ti je i dalje sve ovo sumnjivo jednostavno nemoj potpisivati ugovor...

da li ovo znaci da oni planiraju da i za dve godine imaju click 1 paket. Mislim nije mi jasno da li pise click 1 ili najjeftiniji ADSL pake posto im sada click 1 i nije najjeftiniji nego Start 256Kb/s

Za dve godine, nadam se da ce standardna cena click4 ili nekom jacem paketu biti cena 1.425. Tako da cu onda online podici brzinu.

potpistujem, da ce za 2 godine ostati 1400 dinara= 1 mbit/s
Nazalost.
Sto bih voleo da gresim. :)

Poslednja izmena:
U ugovoru piše da će nakon dve godine korisnik biti prebačen na Click 1 paket, nigde se ne spominje njegova brzina niti cena.

Na osnovu logike se može zaključiti da je to najslabiji i najjeftiniji paket u ponudi i da će tako i ostati.

Ali KOJI i POŠTO će taj paket biti, to niko ne zna.

Ja kad sam potpisivao ugovor 2007. godine, isto sam izabrao Click 1 paket - i u tom ugovoru piše Click 1 - 256kbps! Tako da se brzine menjaju, nazivi ostaju isti.

Za dve godine će Click 1 verovatno biti 4 mbit.

U ugovoru piše da će nakon dve godine korisnik biti prebačen na Click 1 paket, nigde se ne spominje njegova brzina niti cena.

Na osnovu logike se može zaključiti da je to najslabiji i najjeftiniji paket u ponudi i da će tako i ostati.

Ali KOJI i POŠTO će taj paket biti, to niko ne zna.

Ja kad sam potpisivao ugovor 2007. godine, isto sam izabrao Click 1 paket - i u tom ugovoru piše Click 1 - 256kbps! Tako da se brzine menjaju, nazivi ostaju isti.

Za dve godine će Click 1 verovatno biti 4 mbit.

Bas tako, kada sam potpisao ugovor 2008. pise:

ADSL Paket 1 - 512/64

@boki78

kada ti vec ispravljas druge ajde da onda ja ispravim tebe!!

ova akcija 4 mb + iptv ti ide ovako: ugovor podpisujes na dve godine i samim time dobijas 4 mb po ceni 1 mb koju placas svi 24 meseca a iptv prva godina je 1 dinar + osnovni paket a posle isteka 12 meseci se naplacuje cena koja u tom trenutku bude vazeca za iptv.

U DRUGOJ GODINI UGOVORA OBAVEZAN SI DA PLAĆAŠ CLICK 4 PO CENI KOJA BUDE VAŽILA ZA CLICK 1 ŠTO SE ADSL-A TIČE, ZA IPTV PLAĆAŠ SAMO OSNOVNI PAKET PO CENI KOJA BUDE U TOM TRENUTKU VAŽILA A DODATNE PAKETE SAMO AKO BUDEŠ ŽELEO DA AKTIVIRAŠ. NEMA LAŽI I NEMA PREVARE!

jer onda po tvome ispada da ljudi koji uzmu ovu akciju prvu godinu ne placaju ni adsl ni iptv a to nije tacno kako si ti napisao!

@Smallville Ok, mozda nisam bio dovoljno jasan ali pitanje je bilo sta se placa u drugoj godini ugovora jer je valjda svima jasno za prvu godinu ugovora. U svakom slucaju hvala na ispravci a ja se iskljucujem iz ove teme, veliki pozdrav!

+1

Veoma je neobicno sto ga ne daju na uvid zainteresovanima...

pa dobro nemaju svi skener kod kuće pa im je lakse da se "dernjaju" po forumu ;)

sad sam prijavio još jednog komšiju preko sajta i :

4iptv.jpg

možeš da se prijaviš za Click 4 + IPTV samo ako hoćeš "komplet" osnovni+hbo+cinemax+arena
nema mogućnost samo osnovni i 4mbit

zato me je i interesovao ugovor koji može jedini da razjasni šta ti u stvari potpisuješ a ako pri tom dodaš napomenu Telekoma da:

* Telekom Srbija zadržava pravo na promenu uslova promocije.

kako onda da se pouzdaš u informacije članova foruma koji pišu velikim slovima ;)

pa dobro nemaju svi skener kod kuće pa im je lakse da se "dernjaju" po forumu ;)

sad sam prijavio još jednog komšiju preko sajta i :

4iptv.jpg

možeš da se prijaviš za Click 4 + IPTV samo ako hoćeš "komplet" osnovni+hbo+cinemax+arena
nema mogućnost samo osnovni i 4mbit

zato me je i interesovao ugovor koji može jedini da razjasni šta ti u stvari potpisuješ a ako pri tom dodaš napomenu Telekoma da:

* Telekom Srbija zadržava pravo na promenu uslova promocije.

kako onda da se pouzdaš u informacije članova foruma koji pišu velikim slovima ;)

Izvini ali nisam se "dernjao" nego uz pomoc velikih slova naglasavao sta je bitno, skener stvarno nemam kuci jer mi ni ne treba. Trenutno sam u bolnici i pisem sa mobilnog pa bih te ljubazno zamolio da me ne spominjes vise! Potpisi vec jednom taj ugovor ili odustani, pa ne uzimas kredit za kucu... :)

Na ovome svetu mogu da kažem što se dešava to nije istina, mislim na ovome svetu što bih naglasio da, propaganda što većina kažu,da o ovome, nije istina! :p:p:p

Nije istina ništa što sam ovde pročitao! :d

Poslednja izmena:
Evo ga moje iskustvo sa Telekomom u Jagodini:
Ja sam poceo da koristim Telekomov adsl cim je poceo sa radom u Jagodini, pre 3 godine, Huawei 882, sa kojim sam prezadovoljan-forvardovani portovi, IPChanger, uTorrent i Cryptload rade bez greske, osim 3-4 manja prekida iz tehnickih razloga adsl skoro da je radio bez ikakvih problema ove 3 godine.
Danas sam otisao u njihov korisnicki centar, potpisao ugovor click 4 + IPTV, dobio HG520c i Set-Top box, ponudili da posalju tehnicare da nameste sve, pitali me da li mi treba duzi mrezni kabl u slucaju da je ruter daleko od tv-sve sam zavrsio za 10 min, dosao kuci povezao sve i radi odlicno.
Namestio sam wireless, laptop ima odlican signal po celom stanu, dl odlican, perfektna slika na iptv.
Sve u svemu, ja sam prezadovoljan.
Verovatno kvalitet usluge varira od grada do grada, i od ljudi koji rade po tim centrima.

koje si naselje u jagodini posto znam osobu koja nikako da dobije adsl(pivara naselje) svo vreme joj govore te stara centrala te nema portova te nema opreme i tako u krug i nikako da dobije net nezna vise kome da se obrati a treba joj net radi faxa i posla

Vrh Dno