mristicm
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.12.2004
- Poena
- 319
Da li neko ima iskustva sa Panasonic lcd ili plasmom? Definitivno sam se odlucio za ovu marku iskljucivo zato sto na nasoj SBB kablovskoj daje najjasniju i najcistiju sliku, ali se jos uvek nisam odlucio da li je bolje uzeti 42" plasmu panasonic ili 32" lcd . Pre svega zato sto nigde nisam mogao da vidim kako izgleda kablovska na plazmi 42", a na 32" lcd sam se odusevio kvalitetom prikaza.
Najvise me brine, da kad je neka utakmica (fudbal), i kada lopta leti po terenu , da nemam beli trag i da ne budu ni najmanje kockice...
Ni u jednoj prodavnici nisam mogao da vidim kakva je kablovska na 42" panasonic plazmi
Ali samo znam da ne zelim da vidim ono sto samsung plazme prikazuju - neku vestacku belinu, mutnu sliku i blagi "sneg"
Najvise me brine, da kad je neka utakmica (fudbal), i kada lopta leti po terenu , da nemam beli trag i da ne budu ni najmanje kockice...
Ni u jednoj prodavnici nisam mogao da vidim kakva je kablovska na 42" panasonic plazmi
Ali samo znam da ne zelim da vidim ono sto samsung plazme prikazuju - neku vestacku belinu, mutnu sliku i blagi "sneg"