- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
Uz pomoc iBluenova radi i ono sto vam treba.
Koliko si ti platio svoj iPhone 4?
Uz pomoc iBluenova radi i ono sto vam treba.
Da li na androidu svi programi su kompatibilni sa svim verzijama OS-a i ne zahtevaju update?A čim se promeni verzija OSa, iBlueNova ne radi.
Mene briga za bluetooth, ali suludo je pravdati što ne radi kako treba.
I sta oda da radis ako si platio XYZ app za verziju 3.x i onda silom prilika (Apple) zavrsis na iOS 4 gde XYZ ne radi.
Koliko si ti platio svoj iPhone 4?
zasto bilo sta na nekom forumu ocekivao... :|ocekujem da mi se bar Gizmor izvini sto me optuzuje bez ikakvog razloga, dok od ovog drugog ni ne ocekujem nista....
Zato sto se na forumima ponekad pojavljuju i ljudi za razliku od...zasto bilo sta na nekom forumu ocekivao... :|
a jel moguce da si ti stavljao slikusta te briga da li neko misli da li imas ili nemas telefon :d
sad tje neko da kaze da to nije iP4 :d ili da je ps :d
i da, glupo je imati iPad..... nije lose,al nista specijalno, za te pare lap top i udri.
Snake, ne kapiras zasto ga stalno pitaju koliko je platio svoj Iphone4. Fora je u tome sto priest77 cak i nema iphone4, a ulazi u toliko detaljnu diskusiju. Ono o cemu priest77 prica moze svako ko ima oci, tastaturu i ruke da nadje na internetu, tako da on uvek zapravo citira druge i tacnost njegovih zakljucaka je zapravo neciji tudji zakljucak. Sve su to iskustva iz druge ruke. Ovo ne mora da bude losa stvar ali ipak...
Uostalom, kada je neko ovoliko ubedjen da je jedna stvar bolja od druge kao priest77, zaista nema razloga trositi tastaturu bezveze. Koliko god dugo vodio raspravu sa njim i ukazivao mu na neke stvari, on ce i dalje pisati kao da ta rasprava nije ni vodjena, tako da nemojte da trosite dugmice bezveze.
Da odgonetnemo i drugu stvar , imam iP4 skoro od kada se pojavio i ocekujem da mi se bar Gizmor izvini sto me optuzuje bez ikakvog razloga, dok od ovog drugog ni ne ocekujem nista....
A u čemu je to iPad bolji od laptopa iskreno me zanima?
Ajde pali čoveče, ne komuniciram sa tobom šta ti smeta da neko nešto piše osim tebe. Stavi i mene na ignore pa nećeš morati da čitaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari