Šta je novo?

iPhone vs. sPhone AKA Samsung Galaxy S: Ultimate fight!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A čim se promeni verzija OSa, iBlueNova ne radi. :D

Mene briga za bluetooth, ali suludo je pravdati što ne radi kako treba.

Jako malo programa zahteva 2.1. A zašto prestane da radi program, zato što Apple nešto namerno promeni ili nešto drugo? Mada koliko sam shvatio ima razlike pošto ako radi na Androidu 2.0 radi i na 2.1 i na 2.2 bez ikakvog budženja.

Poslednja izmena:
iBluneNova i slicni rade samo na JB telefonima koristeci unofficial API i hackove. Kada se promeni verzija iOS-a menja se i taj unofficial API pa aplikacija vise ne radi. Ponekad su promene toliko drasticne da mora da se radi rewrite ili da se odustane od daljeg razvoja.
I sta oda da radis ako si platio XYZ app za verziju 3.x i onda silom prilika (Apple) zavrsis na iOS 4 gde XYZ ne radi.

I sta oda da radis ako si platio XYZ app za verziju 3.x i onda silom prilika (Apple) zavrsis na iOS 4 gde XYZ ne radi.

Cekas da izadje apdejtovana verzija, ili ako ti je toliko bitan bluetooth i ne mozes da zivis bez njega, lepo kupis neki sybian ili android i miran si sto se tice slanja slicica preko bluetootha. :)

HAHAHHAHAHAH gari ti si retard (iz miloshte) morao sam se ponovo ubaciti xD

kupish telefona za 700eura (i vishe naravno) i onda kazes da neka nokia od 50e radi posao koji tvoj od 700+ ne moze

HAHAHAHHAHA :D

i sta si se uvatio slicica, mi smo dali par dobrih primera gde treba bluetooth....to sto ti te primere namerno ignorises,kao i sto ignorises ovo pitanje:

Koliko si ti platio svoj iPhone 4?

to je zato sto znas da si puko puno para za fon nista bolji od galaxyS npr....osim po rezoluciji hahahahaha boze..... kako brani telefon, kanda mu malo sad krivo ;D nije upravu pa ga kopka! ISTERAJ TI TO DRUZE DO KRAJA! NE DAJ SE xD

Ta nokia od 50 evra tebi odradjuje posao jer ti ne mozes bez bluetootha i sudeci po vasim postovima to je najbitnija stvar, meni doduse ta nokia ne odradjuje posao jer trazim nesto drugo od telefona.
Sto se "retarda" tice, neka sluzi tebi na cast, a po postovima moze lako da se presudi kome je krivo i ko je puko :D

btw,nije bila psovka jer sam kivan na tebe, nego ono, k'o kad nekom napises: E JESI SLEPAC...ili e budaletino....tako i ti......... (u krajnjem slucaju napisao sam u zagradi da sam od miloshte to mislio,a ne da te vredjam pa mi ne ide na dushu)

p.s. a to zbog nedostatka bluetooth-a cu da nosim 2 telefona? ma ajte molim Vas gospodine

Ne razumem zasto bi tebe zanimalo koliko je covek platio svoj iPhone, njegove su pare i moze sa njima da radi sta god zeli. Da li ces i mene nazvati retardom zato sto sam kupio iPad a ne aPad? Mozda nekome iPhone, iPad i ostali Apple hardver vrede para koje su ih platili nebitno je da li zbog toga sto jednostavno imaju i moze im se ili zato sto im Apple hardver i softver odgovaraju vise od ostalih, nije tvoja niti bilo cija stvar ikoga da osudjujete, time samo pokazujete svoje komplekse. Meni recimo iOS (sa svim svojim ogranicenjima za koje se tako lako hvatate) odgovara daleko vise od Androida i WinMo-a i spreman sam da platim razumnu kolicinu novca vise da bih uzivao u svakodnevnom radu sa necim sto meni odgovara. A za ovo retard bi po meni trebalo da letis sa foruma na odredjeno vreme ma koliko se pravdao da je to iz miloste (ne znam kako ikoga iko moze da nazove retardom iz miloste).

Poslednja izmena:
matori, ja ga nista nisam pitao(za koliko je platio) samo sam naglasio da namerno izbegava.
to je to

p.s. i to retard mozes nekom reci: JU AL SI RETARD,PROMASIS LOPTU ISPRED GOLA (drugarski primer... a da nisi mislio da ga uvredis...drugaciji su ljudi)

i da, glupo je imati iPad..... nije lose,al nista specijalno, za te pare lap top i udri.

Poslednja izmena:
Snake, ne kapiras zasto ga stalno pitaju koliko je platio svoj Iphone4. Fora je u tome sto priest77 cak i nema iphone4, a ulazi u toliko detaljnu diskusiju. Ono o cemu priest77 prica moze svako ko ima oci, tastaturu i ruke da nadje na internetu, tako da on uvek zapravo citira druge i tacnost njegovih zakljucaka je zapravo neciji tudji zakljucak. Sve su to iskustva iz druge ruke. Ovo ne mora da bude losa stvar ali ipak...

Uostalom, kada je neko ovoliko ubedjen da je jedna stvar bolja od druge kao priest77, zaista nema razloga trositi tastaturu bezveze. Koliko god dugo vodio raspravu sa njim i ukazivao mu na neke stvari, on ce i dalje pisati kao da ta rasprava nije ni vodjena, tako da nemojte da trosite dugmice bezveze.

meni se čini da priest poseduje iphone sudeći po njegovim postovima. iphone je izuzetan telefon, ali je apple kriv jer ne radi onako kako bi mogao pošto ga ograničava. its not the technology, its what u do with it.

@OTAC

Da li tako napadaš i ljude na ulici koji voze skuplje automobile? Da li ideš i govoriš im da su retardi jer i yugo 45 isto tako ima točkove i volan i treba njega da voze? Ili možda zagledaš kakvu garderobu nose, ili koliko im vredi stan ili kuća?

Da li svakoga ko kupi nešto što ti ne bi ili što ne možeš nazivaš retardom?

Ovde stvarno su problemi psihicke prirode :) Toliko kompleksa u jednom threadu. :D
Ja ovde u prici sa vama nigde nisam spomenuo niti da imam niti da nemam iP4, a nisam odgovorio na glupo pitanje, koliko sam ga platio jer ne vidim zasto bi se ja bilo kome pravdao.
Evo sada odgovaram na to pitanje: Sta te briga?
Ako ste vi bezobrazni mogu i ja, nije mi tesko.
Ne znam zasto ste pred nervnim slomom, pa ste poceli sa optuzbama i vredjanjem, kada lepo pricamo u vezi dva telefona. Da li mislite da samo oni koji imaju iP4 imaju pravo ovde da prisustvuju?

Da odgonetnemo i drugu stvar , imam iP4 skoro od kada se pojavio i ocekujem da mi se bar Gizmor izvini sto me optuzuje bez ikakvog razloga, dok od ovog drugog ni ne ocekujem nista....

Poslednja izmena:
@945:
Necu da se nastavljam s tobom,kriv ti je primer...svi automobili imaju tockove i motor kao sto i mobilni telefoni imaju ekran antenu i zvucnik...razlike su u opremi... E sad tu na snagu stupa ono sto mi drvimo: Kupiti auto preko 40.000 e je cisto proseravanje da vide ljudi da imas pare,da si drugaciji itd...
To sto ima jedan auto za 80.000ima ISTO jedna opel insignia u fullu za nesto manje od 40k...cak i vise nove tehnologije.
Novi bmw-ovi,sto su se jedno vreme u top-gearu zezali,jesu malo bolji,ali su PREVISE SKUPI.,i da bmw stavi znak na izmet,svi bi kupovali. E tako je i ovde fora. Jeste to malo bolje,ali matori,sve sto ti treba,isto pa i vise imas i u drugim fonovima,ali ti neces obicsn samsung,ti hoces iphone da bi bio drugaciji. Lepo je to,mozes...ali bar onda priznaj,a ne vadi se na to kako je puno bolji,kad i nije. Bar ne za tu cenovnu neopravdanu razliku.

Niko ne ljubomorise i ne pravi dramu,nego smo kivni na toliku potrebu da neko brani nesto sto nije istina....

ocekujem da mi se bar Gizmor izvini sto me optuzuje bez ikakvog razloga, dok od ovog drugog ni ne ocekujem nista....
zasto bilo sta na nekom forumu ocekivao... :|
nije ti nista uradio.
Ko da neces moci da spavas
a od mene mozes i da ocekujes,nemam za sta da se izvinim....ccc

Poslednja izmena:
a jel moguce da si ti stavljao sliku :) sta te briga da li neko misli da li imas ili nemas telefon :d

sad tje neko da kaze da to nije iP4 :d ili da je ps :d

Poslednja izmena:
Ljudi koji na forumima traze izvinjenja nisu ljudi nego nolife-ri.. Realno.

Idi radi nesto,pravi jos dece,bela kuga covece..mani se dokazivanja kako je iphone najbolji fon u galaksiji... xD
sta stariji covek sebi dozvoli..da se prepire po forumima i da ga doticu tudje prozivke.

xD

OTAC, ti si rekako svoje i do daljnjeg ides u ignore...cao!

i da, glupo je imati iPad..... nije lose,al nista specijalno, za te pare lap top i udri.

Evo upravo se na ovo svodi. Ko si ti da presudis da je glupo imati iPad??? Cim poredis laptop i iPad ocigledno je da pojma nemas o cemu pricas.

[offtopic]Klasican primer srpske pameti. Kao i pre neki dana kada sam isao u neku skolu na sastanak sa direktorom, trebao da im uradim neku video prezentaciju, obiman posao, i pojavljuje se neki nevezani lik i daje komentar kako je to 2 sata posla i kako on ima program sa kojim se to za cas uradi sa svega par klikova misem. Klasicna srpska pamet - svi sve najbolje znaju, mogu da urade za manje para, manje vremena, lakse, lepse, bolje i dzabe to sto sam ja strucnjak za neku oblast kojoj sam citav zivot posvetio kada ce se javiti neka pametnica da da takav komentar. Sva sreca pa ga niko nije ozbiljno shvatio a bas me zanima sta bi se desilo da mu je neko dao da odradi prezentaciju i kako bi sve to odradio bez PS-a,Vegas-a, Pinnacle-a u tom svom magicnom programu... Verovatno bi i odradio ali na sta bi sve to licilo? Amaterizam - zato nam je zemlja tu gde jeste[/offtopic]

Tvoj komentar je u rangu sa tom situacijom cim poredis laptop i iPad.

Snake, ne kapiras zasto ga stalno pitaju koliko je platio svoj Iphone4. Fora je u tome sto priest77 cak i nema iphone4, a ulazi u toliko detaljnu diskusiju. Ono o cemu priest77 prica moze svako ko ima oci, tastaturu i ruke da nadje na internetu, tako da on uvek zapravo citira druge i tacnost njegovih zakljucaka je zapravo neciji tudji zakljucak. Sve su to iskustva iz druge ruke. Ovo ne mora da bude losa stvar ali ipak...

Uostalom, kada je neko ovoliko ubedjen da je jedna stvar bolja od druge kao priest77, zaista nema razloga trositi tastaturu bezveze. Koliko god dugo vodio raspravu sa njim i ukazivao mu na neke stvari, on ce i dalje pisati kao da ta rasprava nije ni vodjena, tako da nemojte da trosite dugmice bezveze.

OK je to ali evo ocigledno je da priest ima taj fon mada mu branjenje istog po svaku cenu nije na mestu. A sta imas da kazes za clana OTAC? Da li zaista mislis da je on drzao u rukama iPhone 4 i iPad nakon sto uzme da poredi iPad i laptop? A glavni je u prepirkama vezanim za iste.

Poslednja izmena:
A u čemu je to iPad bolji od laptopa iskreno me zanima?

Da odgonetnemo i drugu stvar , imam iP4 skoro od kada se pojavio i ocekujem da mi se bar Gizmor izvini sto me optuzuje bez ikakvog razloga, dok od ovog drugog ni ne ocekujem nista....

Evo izvinjavam se ako ti nesto znaci, ali mislim da sam procitao ovde kako imas iphone 3G i kako tek planiras kupovinu iphona 4.

A u čemu je to iPad bolji od laptopa iskreno me zanima?

Ko je rekao da je bolji? Namene im uopste nisu iste, nije mi jasno odakle ti ta ideja??? Ali realno otkako sam kupio iPad laptop jako malo koristim, za posao tu je desktop a za ostale situacije tu je iPad.

Koja je namena iPada? Nikako da provalim u čemu je on dobar, osim što je isti kao iPhone samo 3 puta veći.

@telep
imas temu o iPad-u, tako da nastavi tamo sa provokacijama, ovde nije iPad tema

Ajde pali čoveče, ne komuniciram sa tobom šta ti smeta da neko nešto piše osim tebe. Stavi i mene na ignore pa nećeš morati da čitaš.

Poslednja izmena:
Ju snakeeyes...oces i ti sad da ubedis kako je najbolje na svetu?

Ja ne kazem da on ne radi odlicno ono za sta je zacrtan...
Totalno sam objektivan. TOTALNO.
gledam jednostavno odnos onog sto nesto pruza/kvalitet/cena....
Po tom odnosu,ZAASTO BI NEKO KUPIO IPAD? ILI IPHONE? kad sve sto hoce s iphonom moze s galaxyem i da ustedi 300+eura ili sto se tice ipada da ustedi 200+eura i da kupi lap top i ima veci ekran,ili manji, vise memorije, citac diskova,bolju i stabilniju net konekciju,PRAVU tastaturu s kojom je lakse chatovati....itd

Nema pravog objasnjenja sem da hoces da budes SPECIAL....da se razlikujes.
sasvim sam realan i ne kazem da si de..bil npr ti sto si kupio ipad ili on sto je iphone,ako vam se to svidja,heej,pa u potrosackom drustvu smo,samo napred....ali to dizanje u nebesa kad i nije nesto puno bolja sprava i nista specijalno..pff to mi je cudno da ste slepi kod ociju.
pre mi je neverovatno sto vi ne vidite manjak npr tog ipada nego sto drugi ljudi napadju(jer druge razumem). Mozda taj manjak tebi i ne smeta,kao sto priestu ne smeta da previse puno para za fon i da nema BT,ali ja kao sasvim najveci objektivac ne vidim za cega je taj ipad tako skup i sta s tim param (kad si vec dao vise)sta vise dobijas..
Izem ga...mozda i gresim.... Mozda je ovo buducnost,ali poredeci sa danasnjim sprava koje su oko nas,smesan je...nit da ga imas kod kuce,nit je mali dovoljno da ga nosas sa sobom.
I zato mi je funny kad neko brani,jer poseduje stvar pa je pristrasan,a ja hladne glave pa vidim istinu

Poslednja izmena:
Ajde pali čoveče, ne komuniciram sa tobom šta ti smeta da neko nešto piše osim tebe. Stavi i mene na ignore pa nećeš morati da čitaš.

Ne smeta mi da bilo ko pise ovde, ali ako te zanimaju detalji oko iPad-a, pisi tamo gde treba a nemoj ovde da spamujes.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno