Na iOS kada se zorotira slika, to se odradi sa lepom animacijom, dok kod androida nista od toga ne postoji, vec samo vidis odjedanput zarotiranu sliku.
Jesus, pa toga ima i na "ubogom" Wave-u, sa "nesrecnom" Badom...
😛
Sasvim fina animacija, tako tecna, klizi savrseno... prosto da pomislis da si na nekom iPhone-u! :d:d:d
U menijima, pri rotaciji slike, gledanju filmova... uvek isto - bez ikakvog zastajkivanja.
BTW, kad smo kod toga - licno gledao kako, pri pisanju poruke i prebacivanju iz portrait u landscape mod (pa onda potom i nazad), ta animacija za delic sekunde zasteka na iPhone-u 4. I nemoj da me ubedjujes sad da sam obican lazov, govorim neistinu ili sta vec... svojim ocima video, i mene je to iznenadilo. Iskreno, ocekivao sam totalnu fluidnost, ipak je to neprevazidjeni iPhone i nepreje8ivi Apple
😛
iPhone 4 je u pitanju, zakljucan, iOS v4.1... da li je mozda to razlog - ne znam, ne zanima me. Pokazivao sam i drugaru upravo to, takodje se uverio.
Kod mene na Wave-u toga jednostavno nema, tranzicija ide glatko.
Nije da je bitno *uopste* (drugim recima - bas me zabole sto secne na milisekundu), nego dosta vise tih bajkovitih hvalospeva kako na svakom iPhone-u sve radi savrseno, sve klizi, sve glatko, sve se odvija momentalno...
iP4 pored akcelerometra ima i ziroskop cime dobijes jos precizniju i bolju kontrolu, recimo kada igras NFS, ima utisak da drzis pravi volan u ruke, takav odziv ima.
OMG... :zgran:
Kada pokrenem taj isti NFS, ja i dalje imam osecaj kao da drzim *telefon* u rukama, a ne volan... sta znam, mozda je to zbog toga sto znam kako izgleda drzati pravi volan u rukama.