Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

Коју серију бисте ми препоручили, а да је на фазон БСГ? Не верујем да ћу наићи на нешто што је тако епик, али нешто мора да се гледа...

Farscape - izdrzi prvih 5 epizoda (ekstra mali budzet, teshko za gledanje, ****** price), da bi kasnije uzivao u 4 sezone najmastovitijeg i najludjeg sf-a IKADA! :)

Tja... Farscape je za mene mapet šou u svemiru. Jedva sam ga odgledao.
BSG mi je takođe kao celina loša serija, što je velika šteta jer je na početku mnogo obećavao.

Ja bih ti preporučio da odgledaš Babylon 5 ako nisi do sada, a naravno Star Trek-ovi se podrazumevaju, kao i Firefly + Serenity :p

Farskejpa ne smes da propustis nikako, pa ni po cenu da ti se ne svidi :p
I jos jedan glas za firefly... :)

>

"...nesto mora da se gleda..."

[YOUTUBE]flkYyniVj8k[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]sXiRZhDEo8A[/YOUTUBE]

,)

pojavio se i TVRip filma Monsters. Izgleda da je gledljiv...

Dijalozi su plitki, kao i štosovi. Zapleti su takođe uglavnom vrlo infantilni i u velikom broju slučajeva se zasnivaju na tome da li će onaj nesrećni brod da odapne, dobije napad šizofrenije, PMS ili šta već...
Znam da se tebi mnogo sviđa ta serija, ali meni uopšte ne leži.

ja sam isto jednom probao to da gledam, ali nisam izdržao uopšte.
nekako mi to spada u neki drugi rang SciFi serija, kao eureka ili legend of the seeker. kod ovog seekera npr mi se jedino dopada scenografija pošto sve izgleda jako dobro i skupo. setih se i sanctuary-ja sa amandom koja je teški treš.

Legend of the Seeker zapravo ima neke ozbiljnije momente i koherentnu priču, što je verovatno posledica toga što je zasnovan na seriji novela pa već ima razrađen scenario koji ne smišljaju u hodu.

Malo ja da raspalim po evropskom filmu

[YOUTUBE]5nnoGTQRodk[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]9hi_4GT35yc[/YOUTUBE]

У фазону сам military - commander - battleship - lasers и тако тих ствари :D
Па ћу кренути са Star Trek и Firefly.

Jes' da je posada obicno po dva coveka, ali mozes onda da uzmes i Dr. Who-a da gledas :d

mene neshto nije uradio revamp dr who-a (sa onim shkotom, to je valjda 13ta sezona), koji je odlican glumac, al opet - nije mi pridrzala serija, a cuo sam da su i njega zamenili vec u sledecoj sezoni.

Star Trek TNG za početak. Možeš i onu prvu ST seriju sa Kirkom, ali to je baš matoro, nisam siguran koliko/da li će ti odgovarati.

mene neshto nije uradio revamp dr who-a (sa onim shkotom, to je valjda 13ta sezona), koji je odlican glumac, al opet - nije mi pridrzala serija, a cuo sam da su i njega zamenili vec u sledecoj sezoni.

Prvi (novi) doktor je jednu sezonu odigrao, sledeci je tri, i poslednji, za sad, je odradio jednu sezonu... Videcemo za dalje, mada to bi trebalo da mu bude poslednja regeneracija koliko sam ja racunao... o_O

Bolji ti je izbor, obzirom na anfinitete, Battlestar Galactica.

Ja predlazem jos Starhunter ali samo S01.
(S02 je totalno upropastena drugim glumcima i losim scenarijom)
[Neke epizode iz Starhunter-a je Wheddon ripovao u Firefly-u]

Gledao sam prve tri sezone Chuck-a, i stvarno nije losa serija... Dosta komedije ima..:)

Stargate Universe se emituje danas. ko ne zna da je poceo ponovo.

Gledao sam novu epizodu i svidja mi se Rush vadi seriju. Ali sto mi se nije svidelo je ono pro*seravanje, sa TJ i njenom bebom, sve me podseca na starbuck u Heru u BSG.

Stvarno mi nije jasno kako je moguce da se ono ****** od SGU nastavlja a da su tolike serije x puta bolje ugasili ?!!?!?!?!?!?

Gledao sam "Predators" sada, nije loš film, ali opet rase samih predatora nisu do kraja razjašnjenje, kao ni odakle dolaze.

Naravno da nisu, zasto bi odmah ispucali sve i napravili valjan film, kad mogu da muzu narod sa narednih 13 sikvela? :crash:

Poslednja izmena:
Stargate, sem filma, je očaj. Jedini čovek koji se na to loži ovde je Igoritza. Ne započinjem flejm, već činjenica.
Prosto, serija je suviše toy-like i bez onog osećaja antike i mistike koji je krasio film. Jesam li već nekoliko puta spomenuo da fale Dejvid Spejd i Kurt Rasel? Mislim da jesam.

Nazad
Vrh Dno