Kvalitet slike ce ti vjerovatno biti isti na C530 i C550.Momci zagrijan sam za Samsung 32C530, ali cuo sam da C550 ima mrezni port. To znaci da bez problema mogu gledati HD filmove sa svoga kompa? Jel problematican sa svicevima/ruterima, XP/Win7, tj. jel ima neko iskustva sa pustanjem sadrzaja preko mreze? Jel moze ici na net, jel ima neki Youtube player, pretrazivac ili stajaznam?
Da li su paneli (samo Samsung?) i kvalitet slike (SD primarno) identicni kod C530 i C550, a LAN i drugaciji vizuelni izgled plastike jedina razlika?
Unaprijed hvala![]()
Momci zagrijan sam za Samsung 32C530, ali cuo sam da C550 ima mrezni port. To znaci da bez problema mogu gledati HD filmove sa svoga kompa? Jel problematican sa svicevima/ruterima, XP/Win7, tj. jel ima neko iskustva sa pustanjem sadrzaja preko mreze? Jel moze ici na net, jel ima neki Youtube player, pretrazivac ili stajaznam?
Da li su paneli (samo Samsung?) i kvalitet slike (SD primarno) identicni kod C530 i C550, a LAN i drugaciji vizuelni izgled plastike jedina razlika?
Unaprijed hvala![]()
Potpisujem vecinu. Ne odobravam 100hz, 200hz kod bilo kog proizvodjaca osim Samsunga, jer je drugima tesko da dodaju manuelno podesavanje Judder i Blur opcije, tako da su tih 100hz, 200hz neupotrebljivi za filmski materijal, dobri su samo za sport. Kod samsungovih 100hz imas obe stvari koje rade odlicno.
Plasme 50 inca i 1024x768, mislim da bi mi krvarile oci kada bih to gledao. FullHD na toj dijagonali i nista vise.
Kondenzator ti je gore odgovorio na pitanje1.Samsung 32c550
2.Samsung 32c650
3.Samsung 37c550
Da li je razlika izmedju 50Hz i 100 Hz primetna i da li se isplati doplatiti 100+ evra zbog toga??
Prvi pik mi je 32c550 prvenstveno zbog love, a i prostora
Mislio sam da dam do 50000 za lcd 32 i vidim da hvalite samsung c530 (u zrenjaninu nema ispod 59 000) ali je malo skuplji e sad da li da kupim onda LCD 32LD350 koji je oko 46 000 ili da se ispruzim jos 10-tak hiljada...
Inace treba mi za analognu kablovsku i gledanje filmova sa kompa...
pogledao sam u tehnomarketu-ja bih ti preporucio ovaj model-odnosno isti kao moj-samo je 32 inch-a a kosta 60.000 (sigurno ces biti zadovoljan) p.s bolje se strpi jos malo-pa kupi pravu stvar http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09075847arty:
C530 je bolji ali nema 100hz :d Svejedno, motion handling kod samsunga je odlican i bez 100hz opcije.
a koji je bolji taj ld550 ili c530 i zasto (taj ld550 ima truemotion opciju sto je velika prednost)...nisam taj tvoj imao u vidu ali posto cu prvenstveno gledati sport od sad i on ulazi u obzir...?
interesantno poredjenje lg lcd televizora
http://www.lcd-compare.com/gamme-lg-lcd-2010-line-up-33.htm
Sada sam u dilemi....mada su i jedan i drugi oko 60 hiljada sto je vise od "mojih" 50....ali mislim da vredi tih 10 tak... neko je gore rekao da lcd ce kao maksimum trajati 5 godina da li je to istina>?
Sada sam u dilemi....mada su i jedan i drugi oko 60 hiljada sto je vise od "mojih" 50....ali mislim da vredi tih 10 tak... neko je gore rekao da lcd ce kao maksimum trajati 5 godina da li je to istina>?
Posmatraj to ovako, lcd panel ima radni vek 60 000 - 80 000 sati. Da kazemo da ti je tv upaljen 12 sati na dan: 365 x 12 = 4380 sati godisnje, sto znaci da ce ti tv u najgorem slucaju trajati nesto manje od 14 godina.
Inace, za tih 5 godina sto pominjes, ko zna sta cemo imati tada, najverovatnije cemo imati LaserTv i OLED ekrane![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari