Šta je novo?

F1 2010

izvinite sto smaram ali sam ispizdeo :) inace imam onaj kineski prikljucak plave boje sto ti omogucava da igras sa dzojom za ps2 na kompu i kada podesim komande na castum setings u otions na ovoj vrh igri, sve bude lepo... ali kada udjem u trku i ocu igram sa dzojom on ne prima ni jednu namestenu komandu iako kada udjem opet u options sve pise da je lepo namesteno... ne znam sta da radim ne mogu igram preko taste ovako dobru igru ,kada vec nemam volan voleo bi da mogu preko dzoja za ps2...el zna neko u cemu je problem posto sam citao zadnjih 10 strana niko nije imao nista slicno...

Poslednja izmena:
Ju kako smaraju one "pomoci" za voznju,ajd jos ona linija idealne putanje,ali ono automatsko kocenje je uzas,odmah sam sve pogasio i mnogo mi bolje ide

Licni rekord Bahrein: 01:55.248

ABS, Traction (FULL), Automatski menjac sve ostalo OFF, garaza nije dirana (default)...

Nece da mi uradi screenshot u full screen pa moram ovako :(

Kakvi su vasi rezultati :p

Poslednja izmena:
izvinite sto smaram ali sam ispizdeo :) inace imam onaj kineski prikljucak plave boje sto ti omogucava da igras sa dzojom za ps2 na kompu i kada podesim komande na castum setings u otions na ovoj vrh igri, sve bude lepo... ali kada udjem u trku i ocu igram sa dzojom on ne prima ni jednu namestenu komandu iako kada udjem opet u options sve pise da je lepo namesteno... ne znam sta da radim ne mogu igram preko taste ovako dobru igru ,kada vec nemam volan voleo bi da mogu preko dzoja za ps2...el zna neko u cemu je problem posto sam citao zadnjih 10 strana niko nije imao nista slicno...

I ja imam istu kombinaciju kao ti i meni radi ok. Inace, igra mi se ne svidja, jednostavno. Igracu je par dana dok ne dodje pes 2011 pa onda uninstall. Ne drzi mi paznju.

Licni rekord Bahrein: 01:55.248

Kakvi su vasi rezultati :p

Licni moj rekord Bahrein: 01:55.320

Inace Bahrein sam zavrsio prvi sa force indijom, morao sam tezinu da stavim na legend da bi bilo zanimljivo, izvezbao sam na rfactoru hehehe... koristi fraps za sreenshoot...:-devil-:

Prilozi

• F1_2010_game 2010-09-24 03-51-23-06.jpg
    F1_2010_game 2010-09-24 03-51-23-06.jpg
    204.9 KB · Pregleda: 81
  • F1_2010_game 2010-09-24 03-51-41-98.jpg
    F1_2010_game 2010-09-24 03-51-41-98.jpg
    182.7 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:
drugi utisci

Ili sam se usemio ili je igra stvarno lagana, narucito na default setup-u je smesno koliko je lagano. Kada se poigra malo sa setapom dobije se na izazovu kao i na vremenu. Ivicnjaci su mi nekako previse tolerantni, juce sam se dosta vrteo, danas nista. Bez veze je i sto su gume odmah po izlasku iz boxa na optimalnoj temperaturi. Vise nisam siguran da je bolji osecaj nego na fsone-u ili f1rft-u. Botovi su prgavi i napadaju i tamo gde ni nema mesta za napad. Ne mogu da primetim razliku izmedju rezima rada motora kao i pri korigovanju prednjeg krila u toku voznje. Slipstrim je odlicno odradjen, kao i trenje na trkackoj putanji. Pohvalio bi i tolerantnija ostecenja, nije svaki kontakt otpadanje spojlera. Sampionat postoji, ne znam kako ga ljudi nisu skontali.
Sve u svemu velika zabava :guitar: :banana: :bottle: :party: :eyebrows: :cigar:

Poslednja izmena:
Evo i mene.
Igra me je odusevila po svakom pitanju. Grafika je vise nego odlicna, atmosfera, feeling za brzinu, sve.. Mozda je malo zvyk, onako bljak.
Posto sve staze znam napamet od silnih zavrsenih voznji od ranije, krenuo sam ceo sampionat u Virginu. Nemam volan, a od pomagala sam iskljucio samo brake asistenciju i idealnu liniju. Pogled je sa kamere iznad vozaca, jer pogled iz prvog lica nije bas najpregledniji. Od driving rule sam sve ukljucio.
Trenutno sam u Nemackoj sa III mestom u generalnom plasmanu, sa race distance 50%.
Imao sam problema sa igrom samo u Bahreinu sa povremenim seckanjem, tj bas kocenjem igre i slike i zvuka ? Na ostalim stazama je sve ok. Posebno mi je bila interesantna kisa u Maleziji i blur kada ste iza nekog vozaca. Prelazak preko ivicnjaka ( pasice, kako bi rekli na HRT-u ) uz nisko podesen bolid je pravi izazov..

Svaka cast Codemaster i sve to po promo ceni...

Ili sam se usemio ili je igra stvarno lagana, narucito na default setup-u je smesno koliko je lagano. Kada se poigra malo sa setapom dobije se na izazovu kao i na vremenu. Ivicnjaci su mi nekako previse tolerantni, juce sam se dosta vrteo, danas nista. Bez veze je i sto su gume odmah po izlasku iz boxa na optimalnoj temperaturi. Vise nisam siguran da je bolji osecaj nego na fsone-u ili f1rft-u. Botovi su prgavi i napadaju i tamo gde ni nema mesta za napad. Ne mogu da primetim razliku izmedju rezima rada motora kao i pri korigovanju prednjeg krila u toku voznje. Slipstrim je odlicno odradjen, kao i trenje na trkackoj putanji. Pohvalio bi i tolerantnija ostecenja, nije svaki kontakt otpadanje spojlera. Sampionat postoji, ne znam kako ga ljudi nisu skontali.
Sve u svemu velika zabava :guitar: :banana: :bottle: :party: :eyebrows: :cigar:

A kako se rade ta podešavanja u toku vožnje?

Poslednja izmena:
Zaintrigirao me podatak da je Schumacher 2004 na Bahreinu napravio rekord 1:30.252.

Reko ajde kontam da mu je bolid naturpian za razliku od nasih u igri i da bolje vozi naravno ali sto je mnogo mnogo je. :D

Kad udjem na wikipediu i gle cuda: http://en.wikipedia.org/wiki/2004_Bahrain_Grand_Prix

2004-2009 Staza je bila kraca : http://en.wikipedia.org/wiki/File:Bahrain_International_Circuit--Grand_Prix_Layout.svg

2010: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Bahrain_International_Circuit--Endurance_Circuit.svg

:)

Poslednja izmena:
Ja protiv sebe: :D

[YOUTUBE]sF-WXdcKtPw[/YOUTUBE]

Ovo uopshte nije tako loshe kao sto sam ochekivao. Prijatno sam iznenadjen moram priznati. Nisam probao nishta sem time trial-a u kome imam 50+ krugova na Istanbulu (krivina 8, mmmm), josh malo pa ce i Montoyin rekord pasti. :d
"Prelazhenje igre" me manje-vishe ne zanima, za sad samo vezhba iliti hot-laping.

Inache, stint sa snimka odvozhen sa Logitech MOMO Racing volanom sa svim pomocima iskljuchenim. Osecaj je sasvim ok, samo plug & play. :)

G sila trese samo tako :)

A kako se rade ta podešavanja u toku vožnje?

Komandama za quick menu recimo na ciljnoj ravnini ( posto ne moze u toku pauze ) stisnes recimo gore, pojavi se meni sa leve strane pa onda imas sa gore meni za motor, sa desno za prednje krilo, sa dole za gume. I kad izaberes i podesis meni se sam ugasi.

Komandama za quick menu recimo na ciljnoj ravnini ( posto ne moze u toku pauze ) stisnes recimo gore, pojavi se meni sa leve strane pa onda imas sa gore meni za motor, sa desno za prednje krilo, sa dole za gume. I kad izaberes i podesis meni se sam ugasi.

Neće valjda zato što igram sa volanom.

Novi rekord Bahrein : 01:55.099

Prilozi

• F1_2010_game 2010-09-24 15-19-34-04.jpg
    F1_2010_game 2010-09-24 15-19-34-04.jpg
    234.7 KB · Pregleda: 71
Brzi sam:D
Bahrein 1:53:897

Evo slikao sam telefonom jer nemam FRAPS ili neki drugi program preko cega bi hvatao screenove.

Menjac automatski, ABS ukljucen...

Jesi siguran? :D

Bahrein: 01:53.590

Mislim da je nemoguce ispod 53sec :D

Prilozi

• F1_2010_game 2010-09-24 16-18-06-65.jpg
    F1_2010_game 2010-09-24 16-18-06-65.jpg
    236.7 KB · Pregleda: 65
Siguran sam:D
Novi rekord 1:53:557

Moze i brze vreme ali se uspanicim sav, bukvalno ne trepcem dok vozim... Odo odmoriti malo:D

Svaka cast! :wave:

01:53.000 je magicna granica izgleda bez diranja garaze. :smoke:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa jos malo!! :d

01:53.028

Prilozi

• F1_2010_game 2010-09-24 16-50-19-41.jpg
    F1_2010_game 2010-09-24 16-50-19-41.jpg
    240 KB · Pregleda: 52
Bravo majstore:D

U DX11 radi ali se javljaju cudne anomalije povremeno. :)

Prilozi

• F1_2010_DX11_game 2010-09-24 10-50-10-67-1000x624.jpg
    F1_2010_DX11_game 2010-09-24 10-50-10-67-1000x624.jpg
    122.3 KB · Pregleda: 123
Moj subjektivni utisak je da su voda i osvetlenje nesto bolji. Mozda mi se i cini i mozda umisljam zbog DX11. Izacice ce zvanicni DX11 patch.

Ljudi kako da imam saveove i kampanju a da ne napravim online profile ?

Vrh Dno