Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo bi bilo glupo da novi sc2 naslovi izlaze na 18 meseci...to bi znacilo da ce poslednji izaci za 3+ godine. Tad ce grafika biti zastarela, a cisto sumnjam da ce razvijati novi engine. S druge strane, tako je i za wow. Ne bi bilo dobro

...

Jbm li ga, tacno vidim da mi je nekako teze... ne znam da li je to odziv ili sta, ali kad stavim obicnog misa opet je bolje.

Ima wireless mis delay time i zato se ne preporucuje za gaming. Taj delay je jedva primetan, ali za neku igru tipa Starcraft 2 se itekako primecuje :).

Pozdrav!

Doci ce neki normalan mis, cim budem nasao koju od 50 reci za "MIS" koriste za PC misa u ovoj zemlji :D

Sto me podseti... sta se predlaze za SC2 misa?

ovako nešto možda? :)

official-starcraft-2-mouse-spectre-1.jpg

tek pre neki dan sam poceo da igram multiplayer. extra je.
nego jedno pitanje kako funkcionise ono sa prvih 50 meceva? kao neko rangiranje ili kako vec?

tek pre neki dan sam poceo da igram multiplayer. extra je.
nego jedno pitanje kako funkcionise ono sa prvih 50 meceva? kao neko rangiranje ili kako vec?

To je čisto da se malo uvežbas i ne rangira se. Takođe brzina igre je za jedan stepen sporija (fast) od one u ladder-u (faster).

Kerrigan je ultimate badass svih vremena (po meni je upravo Darth Wader), ali GS useri su ovako glasali.
Bas me zanima kakav bi skor bio da je neki od SW filmova aktuelan. :D
http://www.gamespot.com/greatest-video-game-villain/vote/battle-hub/index.html?battle_id=63

Pa bas zato sto je u pitanju greatest video game villain of all time, bitch queen of the universe je sahranila Vadera, inace, da su mogli i filmovi da se racunaju, veruj mi, niko ne bi mogao da se izbori sa lavinom glasova fanatisnih SW fanova, spremnih da zivotom brane Vaderovu cast... :d

Glasao sam i ja u toj anketi u par navrata. BTW, po meni all time vilain je Hal 9000...

Glasao sam i ja u toj anketi u par navrata. BTW, po meni all time vilain je Hal 9000...

Eh sad... ako vec imamo potpunu slobodu prilikom glasanja, onda moj vote ide ljudskoj rasi u globalu... :D

Eh sad... ako vec imamo potpunu slobodu prilikom glasanja, onda moj vote ide ljudskoj rasi u globalu... :D

Eh, sad... mislim nije villains nego villain. Inace, meni je Kerigan nekako toliko antipaticna kao negativac i ne bih nikad glasao za nju, a inace i nisam.:D

Sad bi rekao jedan ogroman spoiler za Kerrigan vezano za SC2, ali neki bi mi osecam bacili bombu na gajbu. :d
Uglavnom sustina je da je mnogo losa kao negativac, Darth Wader je mama!

Sad bi rekao jedan ogroman spoiler za Kerrigan vezano za SC2, ali neki bi mi osecam bacili bombu na gajbu. :d
Uglavnom sustina je da je mnogo losa kao negativac, Darth Wader je mama!

Postoje spolier tagovi. ;) Btw, zar nije u pitanju isti klise, kad vec pominjemo Kerrigan i Vadera?... :p

Ma znam za spoliler tagove, ali ih svi citaju. :)
Pa mnogo je veci zloca Vader, iako su isli istim putem, tj slicnim, od dobrice, do zloce, pa opet dobrica. :d

Po meni Vader nije imao šta da traži u ovoj anketi koja se zove All-Time Greatest Game Villain. Čovek je samo "turista" u igrama dok je Kerrigan ovde nastala i razvila se kao lik.
Vader jeste badass ali u okviru filmova a ne sveta igara.

Ima dosta igara u kojima se nalazi ili pominje Vader.

Sta je najbolje kod Protossa protiv onih tier1 letaca (kako se vec zovu ?) ? Idu mi na zivce jer su brzi, napadaju i air i ground, sto je smesno! Dal praviti Fenixe ili Void ? Void ne moze da ih stigne.

Protiv CIJIH letaca?
Mutalisk (zerg) nisu nesto preterano brzi, i phoenix-i ih biju, bar koliko sam video u dve-tri partije. Stalkeri su losi za mutaliske, kad ih ima vise. Void rays nece stici nijednog da ubiju ako ih je vise ;)
Terani, sumnjam da mislis na banshee, on je s*** za ground assault... mozda na vikinge? Tu su stalkeri i sentry dobri.

Malo van rasprave, al nadam se da niko nece zamjeriti. Dok uzeo civ5 na preorder, dobio na "poklon" starcraft II guest pass.
Sad, ja nisam neki ljubitelj RTS-a, pa vjerujem da bi to neko drugi bolje iskoristio. Ako je neko zainteresovan, nek posalje PM, proslijedit cu mu serijski broj cheers

Protiv CIJIH letaca?
Mutalisk (zerg) nisu nesto preterano brzi, i phoenix-i ih biju, bar koliko sam video u dve-tri partije. Stalkeri su losi za mutaliske, kad ih ima vise. Void rays nece stici nijednog da ubiju ako ih je vise ;)
Terani, sumnjam da mislis na banshee, on je s*** za ground assault... mozda na vikinge? Tu su stalkeri i sentry dobri.

Nisam napisao Zerg. :)
Ma da ti Mutalisk, zloupotrebljavaju ih samo tako u mid game, najgore ako idem na Fenixe (a bukvalno moram samo njih ako ocu da mu se suprotstavim), oni ne napadaju ground.

^ a kako bi funkcionisalo stalkeri + sentry za shield + high templar sa par dobrih stormova?

HT nije dobar za air units ako je protivnik dobar.
Jedini problem za phoenixe i ground units je ako ih je previse - a zerg moze bash da nakrca roaches i hidra, to je imba :(
Za hidre moze ht, dobro ih bije, ali roaches ces morati da resavas ili dizanjem phoenixima ili zna se kako ;)

Meni je malo dosadio multi posle odigranih 1000+ sa protossom , pa sam resio da predjem kampanju konacno
(odma sam multi od day1), i sada sam presao na Brutal kampanju i to sve misije i dobio sam Kerrigan portret,

sad igram terrana u multiu pa mi opet fresh i zanimljivo. kapiram da cu posle zerga i onda da picim random malo ozbiljnije...

Naj extra feature od patch-a? Definitivno in game sat, kao da su znali bash sam razmisljao sto nema neka chuka.

Izvinjavam se na verovatno glupavom i početničkom pitanju, ali mi treba samo informacija: postoji li mogućnost igranja ove igre online, bez posedovanja originalnog primerka igre?

Meni je malo dosadio multi posle odigranih 1000+ sa protossom , pa sam resio da predjem kampanju konacno
(odma sam multi od day1), i sada sam presao na Brutal kampanju i to sve misije i dobio sam Kerrigan portret,

sad igram terrana u multiu pa mi opet fresh i zanimljivo. kapiram da cu posle zerga i onda da picim random malo ozbiljnije...

Naj extra feature od patch-a? Definitivno in game sat, kao da su znali bash sam razmisljao sto nema neka chuka.

I ne dosadio ti! :p

Izvinjavam se na verovatno glupavom i početničkom pitanju, ali mi treba samo informacija: postoji li mogućnost igranja ove igre online, bez posedovanja originalnog primerka igre?

Stvarno je glupo pitanje.
Naravno da ne moze. Mislis da bi 20 tak ljudi sa foruma tek tako dalo 4500-9000 din za SC2 orginal ?

Okud ja znam ko je kupio od vas original, i da li je neko kupio?! Neke igre su mogle da se igraju online i bez originala, preko nekih piratskih servera i slično... Samo sam hteo jasan odgovor, bez češljanja svih postova u ovoj temi (verovatno bi našao negde ovaj odogovor da sam pregledao sve postove). U svakom slučaju, hvala na odgovoru.

Pa daj 4500din, igra vredi svaki dinar.

Okud ja znam ko je kupio od vas original, i da li je neko kupio?! Neke igre su mogle da se igraju online i bez originala, preko nekih piratskih servera i slično... Samo sam hteo jasan odgovor, bez češljanja svih postova u ovoj temi (verovatno bi našao negde ovaj odogovor da sam pregledao sve postove). U svakom slučaju, hvala na odgovoru.

Mislim da ne moze. Inace, zabranjeno je pricanje o pirateriji na forumu. To ti kazem jer sam ja bio upozoren (vise puta), cisto da znas da te ne banuju sa foruma.

Inace, ovo je prva originalna igra koju sam kupio, i vredi svaki dinar. Tebi isto preporucujem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno