Šta je novo?

Mafia II

Čim izađeš iz sobe sa sefom idi pravo levom stranom hodnika, kad prođeš pva vrata imaš otvor na prozoru kroz koji možeš da iskočiš.

Ima u podrumu prekidac da iskljuci alarm...vi ko da niste trazili playboy casopise ocigledno :)!

Lol, ne...meni su one duplerice koje sam nasao sve bile nekako creepy...o_O

Vidim da opet ima onih koji dizu igru do nebesa, onih koji govore da je solidna i onih koji se slazu samnom(a mozda i nema, nebitno).
U svakom slucaju, muzika JESTE dobra - ali nije njihova, zar ne? Nista od toga 2K nije SAM napravio???
Voznja nije simulacija vala... Da si igrao Grid ili neki stariji CMR ili Richard Burns Rally znao bi o cemu pricas, ovako su gluposti... Voznja nije prava simulacija, ali jeste solidna na "simulation" modu... Da kola imaju razliciti "osecaj" to primetio nisam, jer sam samo dugmice pritiskao..:)
Grafika jeste dobra i igra je dobro optimizovana, i tu necu i ne zelim da se zalim, posto sam ovim aspektom zadovoljan.
Prica - prica je ocajna mislim? Jer on stvarno napredovao nekako u igri? Samo radi sitne poslove da bi za sebe zaradio pare i pritom "slucajno" upozna par uticajnih ljudi, i samo jedan od njih mu postane prijatelj??? Wtf? Inace, Vito je neki stereotip tu, a nije ni mnogo pametan kada govorimo o odlukama koje donosi u igri...
Sta si jos rekao?
Inace, ovo je MOJE misljenje, po ko zna koji put OBRAZLOZENO, verovatno ponovo negirano i sta sve vec ne...
I naravno da imam svoje price - nisam ja kopija tudje licnosti - ja sam ja i dokle god mogu, u granicama pristojnosti i vezanosti za topic razgovora - govoricu sta mi se prohte!
A vas vise necu da davim, idite spavajte sa iluzijama da je M2 super/dobra/solidna igra, pa je zaboravite za 2-3 nedelje kada izadju fife i sta sve ne...:)

brate ne razumem te al ni malo, ne svidja ti se igra o.k...tvoje misljenje je takvo i ja to postujem. Znaci, da razjasnimo nisam taj s kim se raspravljas oko igre, citirao sam tvoj post samo da bih ja izneo svoje misljenje : po meni, igra je ne dobra nego cak odlicna ! evo dajem sebi za pravo da dam neke ocene bitnih stvari, naravno ovo je samo moje misljenje.

grafika :9/10...ne znam sta ocekujete, ali za igru tog tipa (max. zahtevno!) skroz i o.k. i vise od toga..npr. neko je spominjao vodu koja je kao i jos neke sporedne stvari stvarno odlicno odradjena.

prica: 7/10...pa opet ne znam sta se ocekuje, mogla je biti mastovitija (ja sam npr. unapred znao da cu "zeta da upoznam bejzbol palicom":D), a Vito kao lik jeste malo bled, al kakve bi pa bitne odluke on ""mogao da donosi", a da to ne remeti koncept i tok radnje !?

voznja: 8/10 sasvim solidan izbor vozila i dosta realno odradjeno kako se koje ponasa u voznji itd.

rokanje:8/10, za ovu vrstu igre vise nego dobro uradjeno, ne mogu da pisem roman o svemu da bih objasnio zasto mi se nesto svidja a nesto ne, ali u sv. sl. iako sam nov u ovoj vrsti igara, nisam u cod, medail of honor, need for speed, cmr...itd.

p.s. pitanje : kako da pustim madman dlc ? jel treba kao Jimmy-ija da extract u odredjeni folder , tacnije u Mafia 2/pc/dlcs ? Madman sam skinuo sa osn. paketom, a Jimmy-ja posebno...ako je bitno celu igru sam inst. iz xp-a, koji mi je na drugom (fizicki odvojenom) hdd, al sam je posle pokrenuo iz W7 i tako i igram inace kad pokrenem Maf.2 imam u Extras ili u gde vec Jimmy's Vendetta i Mad man...ali Jimmy pustam normalno, klikom na JV, a madman ne mogu...jel ima neka fora ? Molim za help, hitno...upravo sam presao JV, a ne ceka mi se da skidam sledeci dlc...(to hocu da ostavim da skine nocas, sve dlc-ove)..hvala i sorry na "dostojevski' post-u :)

Jimmy finished job (posle ću se vratiti po Zippo, da proverim koliko su stvarno kvalitetni ti upaljači :p) kako da pustim madman...help !? :smash:
evo malo slika...

Jimmy Vendetta car http://img40.imageshack.us/gal.php?g=svendettacar2.jpg http://img291.imageshack.us/i/stunedcarbynebabgd.jpg/

Jimmz Vendetta clothes http://img64.imageshack.us/f/svendettajimmy.jpg/ http://img696.imageshack.us/gal.php?g=svendettaclothes2.jpg

hoću reći..."sudija je mogo biti ubiven...a da strada samo jedan telohranitelj" :p

Poslednja izmena:
zar niko ne zna, ili ga mrzi da mi kaze kako da pustim madman !?znaci kad pokrenem igru imam story, Jimmy Vendetta...i ta 2. mogu da igram (inace oba sam presao , storu vec 3x!), a u downloadable ili extras, gde vec, imam madman i jimmy-ja...ali madman ne mogu/ne umem da pustim !??
Znam da sam Jimmy-ja skinuo i pustio posebno tako sto sam extract ceo dlc u Mafia 2/pc/dlcs/ i on se "pojavio" kad otv. igru...kako da pustim madman dlc, da imam sta da igram dok ne skinem dlc pack !? help ljudi please!

zar niko ne zna, ili ga mrzi da mi kaze kako da pustim madman !?znaci kad pokrenem igru imam story, Jimmy Vendetta...i ta 2. mogu da igram (inace oba sam presao , storu vec 3x!), a u downloadable ili extras, gde vec, imam madman i jimmy-ja...ali madman ne mogu/ne umem da pustim !??
Znam da sam Jimmy-ja skinuo i pustio posebno tako sto sam extract ceo dlc u Mafia 2/pc/dlcs/ i on se "pojavio" kad otv. igru...kako da pustim madman dlc, da imam sta da igram dok ne skinem dlc pack !? help ljudi please!

Dosadan si malo;)

Free ride by jimmy i rokanje sa policijom DALEKO bolje nego na GTA ;-) neodoljiva igra mnogo dobre grafike daleko ispred svih ;-) Fizika cini cuda :

Da li je moguce da Mafia II zesce secka (ispod 10FPS) na Nv 8500GT (1280x800-low)? Na ATi 4350 radi extra...
BTW, u oba slucaja je CPU dual core.

Poslednja izmena:
Jel ugasena fizika na nvidia kartici?

Da li je moguce da Mafia II zesce secka (ispod 10FPS) na Nv 8500GT (1280x800-low)? Na ATi 4350 radi extra...
BTW, u oba slucaja je CPU dual core.

pa valjda je moguce...zavis koja 8500gt ?
nisam bas strucan ali sam imao 8500gt, onu sa 512 Mb Silent Cooler i lepo me je sluzila oko 2 god. Nisam sigaran da kako bi Maf.2 radila (i da li bi uopste radila) s tom karticom, ako uspem da joj zamenim cooler koji je riknuo imam delova da sklopim jos 1.cpu pa mogu da probam. :)
ati 4350 http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121287
nvidia 8500gt http://www.overstock.com/Electronic...ferralID=d6d88f83-c411-11df-85af-001b2166c2c0

@snake1989...fala sinko, bas si mi pomogao...ne moras vise se trudis

Poslednja izmena:
Misliš na MadeMan, zar ne? To su ti samo odela i jedan ili 2 auta, ništa više.

ovo je brutalno dobra mislija jedina koja me je fascinirala u Jilly ju mnog je dobra misija i ko nije igrao ovaj DLC nije osetio ono staro iz M1 BRUKAA misija vredi probati ;-)

aaa vila sa vinskim podrumima i lavirintom :)...jeste, i meni se Jimmy svideo od samog pocetka ides solo,malo je rambo fazon, al su misije skroz ddobre,npr. boss misija je po meni bolja od zadnje misije (opseravatory) u igri.

aaa vila sa vinskim podrumima i lavirintom :)...jeste, i meni se Jimmy svideo od samog pocetka ides solo,malo je rambo fazon, al su misije skroz ddobre,npr. boss misija je po meni bolja od zadnje misije (opseravatory) u igri.

daleko bolja po meni najbolja misija u M2 ;-)

Poslednja izmena:
Momcovi, zapala mi steam verzija igre i ne mogu da je instaliram bez internet konekcije, pa me zanima dali neko zna kako da to uradim bez istog tj. bez interneta?

Boze gluposti pa sto ubise Dzoa na kraju. Prosto sam se i skenjao sto sam prelazio igru!! A na ubistva u zadnjoj tabli bi i sam Rambo pozavideo :p

Jimmy DLC i nema pricu :d

kako nema pricu, pa Jimmy je "domsko dete" koji je imao (ne)srecu da zaglavi dozivotnu, pa pobegne i osveti se svima...a to sto nema cutscene sa porodicom, normalno, jer covek nema poorodicu :p...al zato ima zelju, volju i mogucnost da razbuca sve oko sebe :D
ajd sad ozbiljno, pa norm. da nema posebnu pricu pored igre sa totalno drugim likovima, po meni, u Jimmy dlc, 2k je ispravila mnoge nedostatke same igre...ko sto igor88 kaze odlicno rokanje na kraju, i ne samo kraju...dosta dobrih misija ima u JV.

kako nema pricu, pa Jimmy je "domsko dete" koji je imao (ne)srecu da zaglavi dozivotnu, pa pobegne i osveti se svima...a to sto nema cutscene sa porodicom, normalno, jer covek nema poorodicu :p...al zato ima zelju, volju i mogucnost da razbuca sve oko sebe :D
ajd sad ozbiljno, pa norm. da nema posebnu pricu pored igre sa totalno drugim likovima, po meni, u Jimmy dlc, 2k je ispravila mnoge nedostatke same igre...ko sto igor88 kaze odlicno rokanje na kraju, i ne samo kraju...dosta dobrih misija ima u JV.

ima finih rokanja,ali npr pola misija prosao sam tako sto sam one likove sa strelicom nad glavom kolima ubio i bezao istim nisam se baktao sa ostalom bagrom :-DDD

ima finih rokanja,ali npr pola misija prosao sam tako sto sam one likove sa strelicom nad glavom kolima ubio i bezao istim nisam se baktao sa ostalom bagrom :-DDD

pa i ja sam vecinom :)...nisam znao da je dlc samo dodatak igre,(da me nije zainter. Maf.2 i da nisam poceo da pratim ovu temu, verovatno ni sad ne bih znao sta je dlc!) i posto sam 1. odgledao prvu cutscene na YT mislio sam da je isto sto i sama igra samo sa gdin-om Jimmy-jem u glavnoj ulozi, presao je na easy...verovatno da se na med. i hard ti likovi sa strelicom mnogo brze sklanjaju, a ostala "bagra" oko njih je mnogo zahebanija :) + i vreme verovatno ide brze, neka kola, npr. cak kamione i aiutobuse sam doterivao u garazu sa vise od pola preostalog time...sto nije lose ako hoces da ispitas kako se millitary truck ponasa kad udari u kolonu vozila pri 60 mph :D

p.s. sinoc sam poceo, a danas zavrsio (oko 5,6h mi trebalo) Story ponovo, al ovaj put u potrazi za Playboy-ima i poternicama...nisam ih nesto bas mnogo nakupio, oko 35-40% otprl.!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno