a PNHT upravo (pre 15 min. se pojavio down. link) izbacio novu v11, navodno bugs ispravljene...uostalom evo http://forum.pnht.org/showthread.php?335-C6-v11.0.029-Firmware-Fully-Working-on-5530-5800-Released
Ja sam i dalje na ovoj verziji 50...nisam imao takvih problema jos.Počeo je da mi se javlja čudan problem otkako sam prešao na najnoviji firmware. Ponekad se dok je telefon zaključan pokrene se nova poruka sama od sebe i krene da kuca nasumicna slova. Prosto sam gasio taj ekran i nisam to shvatao kao veliki problem dok jutros nisam zatekao takav ekran i video da je u toku noći baterija spala sa četiri crte na jednu. Pre neki dan sam ima slučaj da je baterija ujutru bila prazna iako je imala četiri crtice pre polaska u krevet. Očigledno šta god da izaziva ovaj problem posrče bateriju. Da li se neko susreo sa ovim?
ima neko neku preporuku za aniti virus i task menager ??? kao i mesto gde da ih nadjem
Ja sam i dalje na ovoj verziji 50...nisam imao takvih problema jos.
Sta ce ti antivirus kad nema virusa...a za task menadzer, ja koristim ovaj Handy Taskman.
Uradi backup preko pc-a pomocu nokinog programa koji mozes skinuti sa njihovog sajta, i update takodje se skida preko tog programa, posle toga udari hard reset, pa format memorijske kartice i sve ponovo vrati preko backup menagera... Telefon ce ti garantovano brze raditi...
odradio sve ali sada posle vracanja backup-a na mob-u nemam pola aplikacija medju kojima je i garmin,jel moram opet na instalaciju ili ???
Idi na Settings/Application mgr/Installation files, meni su svi bili tu i odatle sam ih lagano opet instalirao i sve je bilo ok po starom
Pozz
ja sam nesto za*eb ,kod mene nema polovine
i ****ni call log mi se sacuvao a aplikacijama ni traga![]()
Danas mi prvi put zatreba glupost zvana MMS, i ispostavilo se da ne mogu da ga nateram da proradi? 064 mreža.
Ne bih se ljutio ako neko ima ideju šta činiti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari