- Učlanjen(a)
- 03.12.2007
- Poena
- 229
ahahhahhaha koje ******, bez DHD-a, kako oni planiraju da putujem galaksijom? *** a baš sam hteo da kupim
ali su mi klinci ishli na nerve, narocito 'cerka'. (Geez, glumica koja je igra ima 20 godina, a izgleda kao 14. Ovo ne kazem u smislu pohvale, vec bas naprotiv).
^
![]()
Sorry, morao sam.
And the cool Chuck casting continues. On the heels of learning about an A-Team inspired episode that includes Eric Roberts and WWE alum Batista, HitFix.com's Alan Sepinwall has revealed that James Bond is coming to the series! That's right, our favorite geek turned spy will meet up with the ultimate super spy.
Timothy Dalton, who played 007 in The Living Daylights and License to Kill, will be portraying a "mysterious stranger" who has a connection to Linda Hamilton's Mary Bartowski – In case you missed it, yes, the former Sarah Connor is joining the series as Chuck's mom.
Dalton will appear in multiple episodes of Season 4 of the series, which premieres on Monday, September 20th.
Because there is a law such as gravity, the universe can and will create itself from nothing. Spontaneous creation is the reason there is something rather than nothing, why the universe exists, why we exist. It is not necessary to invoke God to light the blue touch paper and set the universe going
Kvantna fluktuacija.ali nam i dalje ne daje uvid u UZROK samog postajanja, onog shto je "upalilo" big bang
Ne bash. To pretpostavlja postojanje kvantnog vakuma (sto bi u layman terminima bilo ono nishta). Nemash Univerzuma bez spacetime-a, a njega nije bilo pre BB-a.to pretpostavlja da je univerzum kakav poznajemo derivat nekog drugog univerzuma, jer kvantne fluktuacije nema bez kvantnog polja. a to opet vodi na pochetak - odakle prvi univerzum ?
Ne bash. To pretpostavlja postojanje kvantnog vakuma (sto bi u layman terminima bilo ono nishta). Nemash Univerzuma bez spacetime-a, a njega nije bilo pre BB-a.
Pretpostavljam prema komentarima da se Hawking usredsedio na objasnjenje odakle energija u kvantnom vakumu, i da je propustio da objasni sta se tacno smatra pod kvantnom fluktuacijom u ovom slucaju.
Jesi li cuo za virtuelne cestice, i za E=mc² ?Pa ne moze iz nista da nastane nesto jer nesto nastaje od neceg, mislim od cega ces da sklepas atom ako nemas nista za materijal?
Bingo.Isto tako ako "nista" ne postoji kako je moguce da se tako nesto definise, ako se "nesto" moze objasniti onda to nesto i postoji, osim ukoliko se nase poimanje nicega pogresno tumaci eg. gresimo.
Vreme pre BB-a nije 'definisano'. Ono postoji kao jedna od 11 dimenzija (odn 27) ali jos nema osobenosti koje je steklo u BB-u.Jos nesto, kako znas/pretpostavljas da u "nicemu" ne postoji vreme i to nista mora biti u takvom stanju neko vreme, da li to znaci da nistavilo i vreme postoje ali odvojeno jedno pored drugog, a ako je tako onda vreme i nistavilo predstavljaju odredjene celine, cime postaju kandidat za "nesto" kategoriju.
:wall: Vreme nije sila u fizickom smislu. Negentropija oko nas ide na racun povecanja entropije na shirem planu.Po ovome sto sam napisao, vreme kao najdestruktivnija sila koja unistava i nistavilo je takodje i najstvaralackija sila koja gomilajuci gradivni materijal smanjuje obim nistavila i stvara sve ono sto vidimo danas oko nas kao i nas same.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari