Garazu sam pokusavao na razne nacine, pa i uletanjem kolima...ginuo sve dok nisam stao iza onog stuba levo od ulaza (pored njega je kutija, al ne ovaj nas lol).
Znaci zaklon iza stuba, ne iza kutije, i oni odozgo ne mogu da pogode molotovima zbog gornjeg nivoa...i tako sve jednog po jednog rokao, jer dolaze sami...
Igrao sam na najtezem nivou, btw.
Ja bih bas voleo da se debeljuce rese, nekako me je nervirao lik, za razliku od Henrija koji je skroz kul, iako je bio "pacovcic"![]()
Jel to tacno za novi dlc ili nas lozis (nisam nesto u toku)?
Ja bih bas voleo da se debeljuce rese, nekako me je nervirao lik, za razliku od Henrija koji je skroz kul, iako je bio "pacovcic"![]()
meni je bio simpa..jesi video kad je uzeo dzoint od niggera, povukao dim i reko nesto tipa "hells good shit", pa kako je tesko podneo kad su roknuli malog Martija... Henri je obican fenser, ne bi ni imao kombinaciju da nije bio ret, nemas pojma, "dorcolac" !
p.s. ako se ovo nase neslaganje iskomplikuje, cekam te u Maf.3. multiplayer ,)
Joes Adventures 28 Septembra Kucaj na google Joes adventures
http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=82869
Ma, iskasapili su igru nevidjeno. Mene ce iskreno mrzeti da posle prelaska igre igram neki drugi sadrzaj koji nista ne resava. Kako su krenuli sa stancovanjem dodataka uskoro ce izbaciti Barbi ili Naruto dodatak. Ipak je to danas popularno.![]()
meni bi bilo zanimljivo da probam, sve u svemu mi se svidelo ovo, normalno da sve moze bolje, al bilo je vec reci o tome, s obzirom koliko mi "placamo" da igramo Maf.2 toliko smo sebi i dali za pravo da delimo kritike![]()
Ne sporim ja da treba kupiti igru ali mislim da ne bih ponovo igrao igru sa tim dodacima i da sam platio "punu cenu" igre.
Gledao sam na primer kako su izbacivali dodatke za Dragon Age. Ko ce posle prelaska iste da je ponovo igra samo da bi video dve pecine ili posedovao tri nova maca?!
Mislim da su izdavaci pokusali da amortizuju pirateriju time sto ce izdavati dodatke. Nisam siguran koliko je to uspesno posto se i ti dodaci pojave na internetu vrlo brzo. Mislim da na taj nacin samo "seckaju" dozivljaj igranja. Ako su autori Mafije izbusili igru samo da bi narednih godina izdavali dodatke onda mislim da je to potez koji ce iznervirati vecinu igraca.
...P.S. Prvi deo Mafije je imao freeride odmah po zavrsetku igre ako se dobro secam. Tako da je ovo devolucija u odnosu na prvi deo.
Tačnije prvi deo ima freeride odmah i bez da se završi kampanja, a onda dođe Freeride Extreme![]()
Mafia 2 nema Freeride.:-devil-:
Brate meni je sve jedno kada se nakrca igra do fulla sa svim dll ovima ide na DL DVD i caoimacu u kolekciji jednu potpunu mafiju 2
:banana:
a igra ne da je osakacena nego razbija... u igri imas samo 30 automobila a najavili su PREKO 70 ... sa svim dosadasnjim DLCovima imas 46 pritom ta kola iz DLCOVA ne pojavljuju se na ulicama... Uzas....
s jedne str. lakse mi je da skinem dlc po dlc, kako izlaze...nego da npr. odjednom vucem 10 GB.
p.s. kako se ti dodaci pokrecu ? jel kao patch ili ima neka 2. fora...nov sam u ovom, donekle, em sto 1.put igram igru tog tipa, em sto sam do skoro bio (slabom konf.) ogranicen na igre do 2008.
Jer ti je grafa prebacila obradu na procesor![]()
Pa kako vratiti? Hoce li se osjetiti razlika ako grafika bude odradjivala fiziku?
imas u CP Nvidie da podesis fiziku....
Sad sam probavao, bilo je vec podeseno da graficka radi fiziku, kada sam stavio na CPU, prosjecan fps pao je za 10.
bas tako... ps sto gasis aero? :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari