Šta je novo?

Mafia II

Zverina :-D

Malo prikaza limuzinice :) i da mozete ubaciti ljude u gepek :-DDDD

Poslednja izmena:
Garazu sam pokusavao na razne nacine, pa i uletanjem kolima...ginuo sve dok nisam stao iza onog stuba levo od ulaza (pored njega je kutija, al ne ovaj nas lol).
Znaci zaklon iza stuba, ne iza kutije, i oni odozgo ne mogu da pogode molotovima zbog gornjeg nivoa...i tako sve jednog po jednog rokao, jer dolaze sami...
Igrao sam na najtezem nivou, btw.

tacno tako, iza kutije te ubija koktel, jer ti s 2,3 obori zaklon...isto karabin i headshot su najb. kombinacija...gledao sam posle na YT waltkrough tog cahpter-a...jer sam ja btw. zaglavio nakon ubijanja dereka, (kad mu pokupis lovu al i dalje nemam dovoljno da vratim dug,, pa ima hit da rob. shop ili kola da "drobis" sto je jednostavnije,jer tamo nema murije :D).i dalje mi nije jasna fora na koju se lik (u snimku) odmah po ulasku popne gore !?

Nadam se da je Joe preziveo :\

po 3. put prelazim kraj da bih odgledao cuscene gde kola u kojima je Joe skrecu, iako drzi kadar nekoliko sekundi na tom delu, i cak ide zoom out fazon, ne mogu da provalim koji je to deo grada, tj. sta je ono tacno, park, groblje....???

@igor88, sad mi kazes do sam mogo da trpam u gepek svakoga ko me mrko pogleda !? sto ovo nisi bar juce ili prekjuce napisao :wall:

Poslednja izmena:
Ja bih bas voleo da se debeljuce rese, nekako me je nervirao lik, za razliku od Henrija koji je skroz kul, iako je bio "pacovcic" ;)

Poslednja izmena:
Jel to tacno za novi dlc ili nas lozis (nisam nesto u toku)?

Ja bih bas voleo da se debeljuce rese, nekako me je nervirao lik, za razliku od Henrija koji je skroz kul, iako je bio "pacovcic" ;)

meni je bio simpa..jesi video kad je uzeo dzoint od niggera, povukao dim i reko nesto tipa "hells good shit", pa kako je tesko podneo kad su roknuli malog Martija... Henri je obican fenser, ne bi ni imao kombinaciju da nije bio ret, nemas pojma, "dorcolac" !

p.s. ako se ovo nase neslaganje iskomplikuje, cekam te u Maf.3. multiplayer ,)

meni je bio simpa..jesi video kad je uzeo dzoint od niggera, povukao dim i reko nesto tipa "hells good shit", pa kako je tesko podneo kad su roknuli malog Martija... Henri je obican fenser, ne bi ni imao kombinaciju da nije bio ret, nemas pojma, "dorcolac" !

p.s. ako se ovo nase neslaganje iskomplikuje, cekam te u Maf.3. multiplayer ,)

Mafia 2 ce uz DLC imati i multiplayer ;-) imas i site ;-)

http://www.mafia2multiplayer.com/

Poslednja izmena:
Za Joe DLC - zar ne mislite da ce to biti DLC za vreme koje je Vito bio u vosjci "preko"... Mislim, period kada i kako se Joe probio u taj svet... Logicnije je, zar ne?

meni bi bilo zanimljivo da probam, sve u svemu mi se svidelo ovo, normalno da sve moze bolje, al bilo je vec reci o tome, s obzirom koliko mi "placamo" da igramo Maf.2 toliko smo sebi i dali za pravo da delimo kritike ;)

Ma, iskasapili su igru nevidjeno. Mene ce iskreno mrzeti da posle prelaska igre igram neki drugi sadrzaj koji nista ne resava. Kako su krenuli sa stancovanjem dodataka uskoro ce izbaciti Barbi ili Naruto dodatak. Ipak je to danas popularno. :)

pa osakatili su igru u pm vidite na je ovaj dlc u stvari freeride extreme :)

meni bi bilo zanimljivo da probam, sve u svemu mi se svidelo ovo, normalno da sve moze bolje, al bilo je vec reci o tome, s obzirom koliko mi "placamo" da igramo Maf.2 toliko smo sebi i dali za pravo da delimo kritike ;)

Ne sporim ja da treba kupiti igru ali mislim da ne bih ponovo igrao igru sa tim dodacima i da sam platio "punu cenu" igre.
Gledao sam na primer kako su izbacivali dodatke za Dragon Age. Ko ce posle prelaska iste da je ponovo igra samo da bi video dve pecine ili posedovao tri nova maca?!
Mislim da su izdavaci pokusali da amortizuju pirateriju time sto ce izdavati dodatke. Nisam siguran koliko je to uspesno posto se i ti dodaci pojave na internetu vrlo brzo. Mislim da na taj nacin samo "seckaju" dozivljaj igranja. Ako su autori Mafije izbusili igru samo da bi narednih godina izdavali dodatke onda mislim da je to potez koji ce iznervirati vecinu igraca.

P.S. Prvi deo Mafije je imao freeride odmah po zavrsetku igre ako se dobro secam. Tako da je ovo devolucija u odnosu na prvi deo.

Poslednja izmena:
Ne sporim ja da treba kupiti igru ali mislim da ne bih ponovo igrao igru sa tim dodacima i da sam platio "punu cenu" igre.
Gledao sam na primer kako su izbacivali dodatke za Dragon Age. Ko ce posle prelaska iste da je ponovo igra samo da bi video dve pecine ili posedovao tri nova maca?!
Mislim da su izdavaci pokusali da amortizuju pirateriju time sto ce izdavati dodatke. Nisam siguran koliko je to uspesno posto se i ti dodaci pojave na internetu vrlo brzo. Mislim da na taj nacin samo "seckaju" dozivljaj igranja. Ako su autori Mafije izbusili igru samo da bi narednih godina izdavali dodatke onda mislim da je to potez koji ce iznervirati vecinu igraca.

Brate meni je sve jedno kada se nakrca igra do fulla sa svim dll ovima ide na DL DVD i cao :) imacu u kolekciji jednu potpunu mafiju 2 :):banana:

a igra ne da je osakacena nego razbija... u igri imas samo 30 automobila a najavili su PREKO 70 ... sa svim dosadasnjim DLCovima imas 46 pritom ta kola iz DLCOVA ne pojavljuju se na ulicama... Uzas....

Poslednja izmena:
Mafia 2 nema Freeride.:-devil-:

Brate meni je sve jedno kada se nakrca igra do fulla sa svim dll ovima ide na DL DVD i cao :) imacu u kolekciji jednu potpunu mafiju 2 :):banana:

a igra ne da je osakacena nego razbija... u igri imas samo 30 automobila a najavili su PREKO 70 ... sa svim dosadasnjim DLCovima imas 46 pritom ta kola iz DLCOVA ne pojavljuju se na ulicama... Uzas....

s jedne str. lakse mi je da skinem dlc po dlc, kako izlaze...nego da npr. odjednom vucem 10 GB.
p.s. kako se ti dodaci pokrecu ? jel kao patch ili ima neka 2. fora...nov sam u ovom, donekle, em sto 1.put igram igru tog tipa, em sto sam do skoro bio (slabom konf.) ogranicen na igre do 2008.

s jedne str. lakse mi je da skinem dlc po dlc, kako izlaze...nego da npr. odjednom vucem 10 GB.
p.s. kako se ti dodaci pokrecu ? jel kao patch ili ima neka 2. fora...nov sam u ovom, donekle, em sto 1.put igram igru tog tipa, em sto sam do skoro bio (slabom konf.) ogranicen na igre do 2008.

samo kopiras u DLC folder :) nema nikakvih problema.... skines kopiras pokrenes igru igras :)

Maloprije uradih benchmark u igri i dobih neocekivane rezultate:
apsolutne nema razlike kada je ukljucen i iskljucen physX, cak sta vise, rezultati su malo bolji kad je ukljucena fizika :trust:

physX off

physX High

Maloprije uradih benchmark u igri i dobih neocekivane rezultate:
apsolutne nema razlike kada je ukljucen i iskljucen physX, cak sta vise, rezultati su malo bolji kad je ukljucena fizika :trust:

physX off

physX High

Jer ti je grafa prebacila obradu na procesor :)

Trenutno igram chapter 9. Meni nesto ovo ide mnogo brzo. Igra nije losa, ali nekako je.... prazna. Nema nikakvih "side missions"ili tako nesto. Recimo u GTA 4 si mogao da muvas ribe, da izlazis sa njima na sastanke, da blejis sa ortacima itd... ovde nekako sve ide prebrzo.

I koliko vidim uopste ne napredujes. Evo chapter 9, i dalje sam isti balavac sa 200$ u dzepu.
Nisam toliko impresioniran. Gameplay nije los, igra jeste zabavna, ali ocekviao sam vise iskreno.

Poslednja izmena:
bas tako... ps sto gasis aero? :-D

podseca me na vistu :p imam 1 temu light dark areo, po svom skockanu, inace ne iz nekog posebnog raloga, nepotreban mi nekako...godinama koristim xp na desku...i sad ce skoro god. dana kako imam i lap al na njemu je W7 iskljucivo..tu mi ima svrhe, na 15"6 a na 22" jok :)..evo ti ceo scr.sa deska klasik i aero :)
vide se gedzeti sa fb nalogom, al bas me briga ionako sam na 90% sajtova pod istim ovim nickom.Taj je ionako slucajno tu, weather bug mi je vazan...najvazniji, i zbog posla (taxi) i hobija no. 1. bike.Kawa ZR 7 S ;)

http://img535.imageshack.us/i/25233066.jpg/
http://img821.imageshack.us/i/77813376.jpg/

Vrh Dno