Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Kako gura 1080p BR ripove neke srednje velicine? Nije da je bitno zbog velicine ekrana, ali cisto me zanima sa hardverske strane da li je moguce. To i wireless DLNA bi bilo zanimljivo.

Ljudi, koji player vi koristite za video? Meni onaj stock player ne pusta xvid.
Probao sam yxflash koji se raspada kako lose radi. A rock player nema na marketu, a nesto mi ne ide ni da nadjem narodnu na netu.

i ja koristim rockplayer, ali vidim da ga nema na marketu, šta da ti kažem, moraćeš da instaliraš neki od market fix-ova...

Kako gura 1080p BR ripove neke srednje velicine? Nije da je bitno zbog velicine ekrana, ali cisto me zanima sa hardverske strane da li je moguce. To i wireless DLNA bi bilo zanimljivo.
Gura tako da nisam mogao da verujem kako izgleda. Skinuo sam sa youtube neki spot u 1080p ono je loodilo. Ja sam odusevljen telefonom. Rekla mi zena gledaj malo u mene, ostavi to ***** :)

Ljudi, koji player vi koristite za video? Meni onaj stock player ne pusta xvid.
Probao sam yxflash koji se raspada kako lose radi. A rock player nema na marketu, a nesto mi ne ide ni da nadjem narodnu na netu.
Probaj te mVideoplayer ubedljivo je najbolji. Ima opcije za prevode, kad kliknes na film ima opciju da ti sa neta nadje poster filma i da ti ga nalepi. Em sto lako ubacuje prevode isto ima opciju ti ih skine sa neta odmah. Bas je user friendly

Probacu oba playera, hvala vam puno na linkovima. Prevodi mi ne trebaju jer ionako gledam (slusam) na engleskom :)

Nije li malo besmisleno puštati 1080p video na 480p ekranu? ;)

Probao :D
Pustim ja 720p mkv (sa velikim bitrateom), medjutim nekako sve secka, udjem u meni i iz zezanja iskljucim subtitles, nisam mislio da ce imati nekog uticaja, kad ono video od jednom radi sasvim tecno :)

E sad mi recite da li je neko pustao 720p sa neke MicroSD mem kartice, da li radi lepo na bilo kojoj kartici ili je potrebna neka visoke klase?

Pustim ja 720p mkv (sa velikim bitrateom), medjutim nekako sve secka, udjem u meni i iz zezanja iskljucim subtitles, nisam mislio da ce imati nekog uticaja, kad ono video od jednom radi sasvim tecno :)

E sad mi recite da li je neko pustao 720p sa neke MicroSD mem kartice, da li radi lepo na bilo kojoj kartici ili je potrebna neka visoke klase?

Ja sam pustao sa MicroSD i sve radi "smooth", imam karticu 2 klase. Preko kojeg playera si pustao? Ja sam skinuo rockplayer koji ste predlozili, koji je po meni u odnosu na mVideoPlayer bzvz, i isto mi je seckalo, dok na mVideoPlayeru sve radi perfektno.

Dal neko zna kad ce official Froyo 2.2 za galaxy?

Do kraja meseca bi trebalo, već ima za Galaxy Tab Froyo, a imaju isti hardver (sem ekrana), tako da mislim da je pitanje trenutka kada će pustiti update preko Kiesa, ali, da, preteruju ga sa čekanjem.

Sto se *citanja* sa kartice tice (tj. pustanja tog 720p filma ;)), neces imati nikakvih problema ni sa karticom klase 2... problem vec moze da nastane pri upisu, npr. kada krenes nesto da snimas u full 1280x720 rezoluciji - to bi vec moglo da bude ozbiljan zalogaj za Class 2, velika je to kolicina podataka, mozda i ne stigne da upise kako valja ;)
Wave trazi nekih 90MB za minut zapisa u max rezoluciji... posto je potpuno ista kamera kao i na Galaksiji, verujem da je slicno i sto se tice toga :smoke:

A sa kojim playerom si pustao?

Aj da jos nesto pitam u vezi tog hd 720p playera.Da li pusta i dts zvuk ili je ogranicen na ac3?
Druga stvar koja me zanima je duzina fajlova i da li je ogranicen na fat32 ili moze da pusta sa kartica koje su formatirane u NTFS-u?
Zatim,kamera i autofokus,da li vrsi fokus u toku snimanja ili je ogranicen na onaj pre zapocetog snimanja?

nigde nisam nasao info, ali jel ide ikakva memorijska uz ovaj fon?

ma kakvi, prodadoh svoj desire i sada samo trebam da kupim ovaj fon...nego jos me interesuje, da li su prelazi nijansi grubi kao na obicnom amoledu? tj da je ekran nesposoban da napravi blage prelaze iz boje u boju?

ma kakvi, prodadoh svoj desire i sada samo trebam da kupim ovaj fon...nego jos me interesuje, da li su prelazi nijansi grubi kao na obicnom amoledu? tj da je ekran nesposoban da napravi blage prelaze iz boje u boju?

Au bre Seraph-e :wall: , ma meni na ovom ekranu sve izgleda divno i bajno, čak mi i žena kaže da od kada sam uzeo ovaj fon, i prema njoj sam nežniji :D

Daj ljudi uozbiljite se i pocnite da dajete bar neke kolko-tolko korisne informacije...

Daj ljudi uozbiljite se i pocnite da dajete bar neke kolko-tolko korisne informacije...

Imas toliko review-a, opisa, testova, klipova na youtube vezano za ovaj telefon i ti nas pitas ovde nesto, sto da ti budem iskren i ne razumem niti me zanima. Ako trazite telefon bez mana to je tesko. Ali koliko vidim vi ovde ocekujete od telefona da vam zameni zenu, spremacicu, TV, muzicki uredjaj, PC, konzolu itd...dajte ljudi :)

Sa rock playerom.

Znao sam. Meni taj Rock Player sto ga svi preporucuju je ****. Sa mVideoPlayer-om sve radi perfektno + ima mnogo bolje opcije. Probaj pa vidi

Pa ako cemo iskreno ono sto sam ja pitao nije opisano ni u jednom clanku i nema na youtube zato sam i pitao.A vasa pitanja su da ne kazem sta,vec receno milion puta i postoji toliko video tutorijala da neman reci.

Evo, Hunder, budi malo strpljiv, specijalno za tebe prebacujem 720p sample sa dts-om, a proveriću i za karticu. Što se videa tiče, upravo sam proverio, i automatski radi fokus u toku snimanja, i to jako brzo, da se i ne primećuje, ali svi objekti su čisti i jasni čak i pri velikim promenama udaljenosti objekta u toku kratkog vremena...

Vrh Dno