Šta je novo?

Mafia II

Da sebe citiram i odgovorim.

U 2. misiji izgleda da ima neki "trigger", stalno propadam kroz texture. 1. kad sam startovao bilo je sve ok. :/

Brisanjem starog save-a odnosno celog 2KGames foldera, nema propadanja kroz texture/pod. ;)

Poslednja izmena:
Nije los DLC, sve radi super, samo sto mi nedostaju sada cutscene i neke ozbiljnije misije...

Meni prijavljuje trojanca :S:

Prilozi

• trojan1.jpg
    trojan1.jpg
    101.1 KB · Pregleda: 67
Skenirao sam sa Avirom :d i nema virusa, cisto ko' suza.

Meni nod32 v4 nista ne prijavljuje, DLC radi ko sat, here we go again :D

Treba mi mala pomoc.....:)
Skinuo sam dlc sa postavljenog linka (nema nikakvih virusa) i otpakovao u Mafia2\pc\(ali nemam dlc folder,pa sam pretpostavio da ga treba napraviti)
E sad,kljucno je pitanje kako da ga pokrenem,jer kada udjem u igru,nigde mi se ne pojavljuje nista novo (ili ja ne vidim) tako da .... Help :d

Treba mi mala pomoc.....:)
Skinuo sam dlc sa postavljenog linka (nema nikakvih virusa) i otpakovao u Mafia2\pc\(ali nemam dlc folder,pa sam pretpostavio da ga treba napraviti)
E sad,kljucno je pitanje kako da ga pokrenem,jer kada udjem u igru,nigde mi se ne pojavljuje nista novo (ili ja ne vidim) tako da .... Help :d

Napravis folder dlcs tako sam ja uradio, i onda tu raspakujes samo ovo sto je Rajke stavio, znaci ides extract u taj folder i pojavice se u igri.

Kad raspakujes ovo dobijes folder cnt_jimmys_vendetta njega prebacis u DLCs

Presao sam par misija iz ovog novog dlc-a, cool je samo mnogo bre lako :)

Meni je bezveze ovaj Jimmy Vendeta DLC

Napravis folder dlcs tako sam ja uradio, i onda tu raspakujes samo ovo sto je Rajke stavio, znaci ides extract u taj folder i pojavice se u igri.

Kad raspakujes ovo dobijes folder cnt_jimmys_vendetta njega prebacis u DLCs

Sve sam uradio tako i kada udjem u igru pojavi se,ali sad nece da mi udje u dlc tj kada odaberem krene Loading i vrti do besvesti tj dok ne ugasim...grrr nesto zeza :mad:

Sve sam uradio tako i kada udjem u igru pojavi se,ali sad nece da mi udje u dlc tj kada odaberem krene Loading i vrti do besvesti tj dok ne ugasim...grrr nesto zeza :mad:

Probaj da obrises save-ove , meni je to pomoglo, isto tako kao i kod tebe, ocitava vrti plocu ali nikad da udje u igru....

Probaj da obrises save-ove , meni je to pomoglo, isto tako kao i kod tebe, ocitava vrti plocu ali nikad da udje u igru....

Obrisao sam save-ove i opet isto,mislim da je do verzije same igre imam neku verziju od 5 i nesto gb (ali skroz ispravna i radi lepo tj sve sam presao bez problema),tako da je moguce da je u tih 2 gb razlike obrisano i nesto sto nije trebalo,a bitno za dlc :sceptic:

Obrisao sam save-ove i opet isto,mislim da je do verzije same igre imam neku verziju od 5 i nesto gb (ali skroz ispravna i radi lepo tj sve sam presao bez problema),tako da je moguce da je u tih 2 gb razlike obrisano i nesto sto nije trebalo,a bitno za dlc :sceptic:

Razlika u odnosu na clone verziju koja je 7gb je ta sto ta tvoja od 5gb ima samo engleski od jezika, ispravna je ona bez brige. Nznm stvarno sto nece da ti rade dlc

Zato shto nije stavio lekfiks. On je morao ruchno da pravi dlcs folder, u lekfiksu po difoltu ima dlcs folder. :p

Nego, ja i dalje propadam kroz mapu u 2. misiji. :smash:

"Ti propadash, ti propadash, jer se drogirash" :D

Ma glupost, ne treba prekidati animaciju posle izlaska iz zatvora. Svaki put kad odem na skip, ne uchita mi mapu. Kolko vidim i legalne verzije imaju taj problem.

Poslednja izmena:
Ovako...

Prilozi

• mafia2 2010-09-07 16-56-50-59.jpg
    mafia2 2010-09-07 16-56-50-59.jpg
    107.7 KB · Pregleda: 85
@RajkeZato shto nije stavio lekfiks. On je morao ruchno da pravi dlcs folder, u lekfiksu po difoltu ima dlcs folder

U ovome je bio problem,ali sam ga resio,sad radi,hvala :)

Poslednja izmena:
Nznm u cemu je fora sa ovim propadanjem, kod mene toga nema, clone+Skid lek, predjena igra sa svim saveovima i radi normalno.

Vrh Dno