Šta je novo?

Blesavi ljudi i slicni oglasi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
7. Hard disk Western Digital 250 gb sata2 16 mb (napunjen do vrha filmovima,muzikom i instaliranim dobrim igricama)
Mora da je zato 700 evra :p..

Ima na tom sajtu stalno takvih gluposti na prodaji,mnogi od njih pokusavaju da prodaju konfu za 3,4 puta vecu cenu nego sto vredi,taj na linku izvadio verovatno iz spajza ili podkrovlja pentium 2 baziranu konfiguraciju i prodaje kao superkompjuter.:bottle:

Verovatno zbog integrisane fenomenalne graficke karte ATI 4200 HD sa sopstvenom grafickom memorijom kosta 700e :sceptic::d:vomit:

Poslednja izmena od urednika:
Padezi nisu problem kad ovo procitas.
"Intel-ov super racunar ima ih svega 50 komada napravljeno u svetu,nije napravljen za komercialne svrhe, vec za NASA organizaciju za mapiranje svemira i zvezda"

Dusu dalo za astrologiju :D.... "ko zna gde je sve bio taj racunar, tamo gde bi sa njim isli nece nam biti potrebne oci da bi videli... liberate tute me ex inferis" - "EVENT HORISON"!:smoke:

Ovo je tako dobro sročeno da bi i Andrić zavideo. D/ART nadam se da se nećeš ljutiti ako nekada upotrebim ovu rečenicu??

Hvala ti.
Čast mi je što ti se dopada a zadovoljstvo što će biti citirana.

PS
Kada već spomenu Andrića, uvek me je fasciniralo što je sa lakoćom mogao da iskaže mnogo više nego drugi pisci sa gomilom teksta.

Dart,ako vec ne studiras knjizevnost ili filozofiju,pocni... ;)

Bilo bi mi istinsko uživanje ali kasno je, imam 555 godina. ;) :)

Ostaje mi samo ljubav prema pisanoj reči, još samo kada bih uspeo da nekako steknem ponekad i pomalo slobodnog vremena koje bih proveo daleko od računara, negde uz reku sa knjigom u ruci.

Poslednja izmena od urednika:
Tesko da ces OCovati P2 250-300%, cak i ako si Srbin a u pitanju je NASA pc :p.

JAo tuga, čitam i ne verujem. Inače sam hteo da se učlanim na limundo zbog jedne kolekcije znački, ali kada su me zvali da potvrde registraciju (jedno 10 ak puta), ja sam radio i nisam mogao da se javim i eto nisam član i ne mogu ad licitiram, ali mi zato redovno stižu smarački mailovi :D

Znam, citao sam i licno mislim da je sve hoax. Svakako mislim da nema mesta za slicne oglase na ovom forumu.

Cisto radi poredjenja, gotove aukcije sa e-bay:

Prilozi

• 1100 eBay.jpg
    1100 eBay.jpg
    130.1 KB · Pregleda: 173
Da ali su te licitacije dosle na oko 200 +- evra a ovaj trazi 2000 evra fiksno sto znaci da je odmah odredio i ciljnu grupu.

to za 1100 je buva da ne moze biti veca..

^^ naizad neko lepo da napise ...

dajte bre .. .pa samo ce budala da da za tako nesto 200 a ne 2000e

Pa i to je sasvim ok. Šta će budali 2000€?

@ Timme and Mad Max

Cekaj, zasto mislis da nema mesta takvim oglasima ovde? Covek je member, ima prava da prodaje svoj mobilni za cenu koja mu se svidi, ne vidim sta je tu problem? Ni ti ni ja niti bilo ko je merodavan da odredjuje sta ce i po kojoj ceni da se nadje u oglasu, samo je bitno da ima veze sa tehnikom, sto mobilni telefon svakako jeste.

stani, ti mislish da je korektno onda staviti oglas:

prodajem kineski Mp4 plejer, cena - 1.000.000 evra

u skladu sa oglasima, jer eto, ja mislim da je to korektno ?

stani, ti mislish da je korektno onda staviti oglas:

prodajem kineski Mp4 plejer, cena - 1.000.000 evra

u skladu sa oglasima, jer eto, ja mislim da je to korektno ?

Odakle meni kineski MP4???

:D:D:D:d

@Igoritza

A zašto ne bi bilo? Ko si ti ili bilo ko drugi da kaže ko će koliko novca da traži za svoju imovinu? Čovek koji je postavio sporan oglas (ne sećam se ko beše) nije naveo da prodaje iPhone 9 pa da se neko primi i zezne. Lepo je, i tačno, napisao šta prodaje, čak je slikao to što prodaje, da se vidi tačna oznaka, stavio je cenu kakvu on želi i ima pravo da stavi... To da li će neko pristati na tu cenu ili uopšte nije tvoja stvar niti bilo čija druga.
Pri tome uopšte ne ulazim u to da li to što je prodavao vredi koliko je on tražio ili ne. Njegova stvar, njegovo pravo da bira cenu, pa prodavao on nekakav telefon za 2000€ ili mp3 plejer za 1.000.000.

Edit:
Šta bi bilo da je čovek napisao u oglasu da ponude prima na PM i da se našao neko da mu ponudi 2000€? Kako biste onda zabadali nos u tuđe poslove?

Poslednja izmena:
Nešto mi govori da će ova tema biti kratkog daha :d

Cekaj, zasto mislis da nema mesta takvim oglasima ovde? Covek je member, ima prava da prodaje svoj mobilni za cenu koja mu se svidi, ne vidim sta je tu problem? Ni ti ni ja niti bilo ko je merodavan da odredjuje sta ce i po kojoj ceni da se nadje u oglasu, samo je bitno da ima veze sa tehnikom, sto mobilni telefon svakako jeste.

Mislim da oglasu nije mesto ovde prvo jer je doticni telefon neverovatno precenjen iz sumnjivih razloga, a drugo, sam taj "razlog" zbog kojeg je precenjen je sto se povezuje sa mogucim kriminalnim aktivnostima. Dovoljno?

Poslednja izmena:
@Villy
Pa glupo je što je uopšte i dozvoljena. Ali dobro, poznato je da naši ljudi više vole da gledaju šta radi komšija nego šta im se dešava u kući, otud i ova tema. A ide i lepo zajedno sa onom IT temom o patikama...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno