Šta je novo?

Blesavi ljudi i slicni oglasi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Igoritza

A zašto ne bi bilo? Ko si ti ili bilo ko drugi da kaže ko će koliko novca da traži za svoju imovinu?

ok, ajde da se ispravim:

oglas: prodajem pajser, fenomenalno leze u gepek od folkcvagena, uz njega gratis kalauz, otkljuchava italijanske brave na domovima. cena - soma evra.

Ali u onom oglasu uopšte nije pisalo zašto je cena takva i za šta navodno može telefon da se upotrebi.

Kada bih ja svoj K750i stavio u oglase i tražio 5000€ da li bi ti mogao da kažeš da ja radim nešto nelegalno ili prodajem alat za nelegalne poslove?

Odlucite se da li vam smeta smesna cena ili sam predmet.

Ako je cena, speeder je vec odgovorio i moram se sloziti sa njim, da nije tehnicki, moralno, niti nekorektno, i da ima puno pravo da prodaje telefon za te pare. Iako mislim da je oglas u potpunosti detinjast i da niko mobilni nece kupiti, ovo nije razlog da on ne sme da ga postavi.

Ako je sam predmet, ovo je mobilni telefon. Po vama treba da se ukine prodaja laptopova posto Touareg moze da se otkljuca i startuje preko istog :p.

Heheh, sve sami kriticari! :D

4850 modovana

slika-1704680v900h675.jpg

Hahahaha :d

Gledam malopre pakom oglase, neko okacio oglas za Nokiu 1100, cena prava sitnica, 8000e :)

Da napomenem da su ti likovi sa L sajta veliki spameri - nasli negde u nekom imeniku moj broj i zvali me na gajbu trazeci da se registrujem na njihov sajt!!! WTF

E, a videh na jednom drugom forumu oglas pre neki dan (AM2 ploca, integrisana AMD 4200 grafika, meni je odlicna, igram Assasin Creed 2 na medium)... Mislim, koga on lozi....

Da napomenem da su ti likovi sa L sajta veliki spameri - nasli negde u nekom imeniku moj broj i zvali me na gajbu trazeci da se registrujem na njihov sajt!!! WTF

E, a videh na jednom drugom forumu oglas pre neki dan (AM2 ploca, integrisana AMD 4200 grafika, meni je odlicna, igram Assasin Creed 2 na medium)... Mislim, koga on lozi....

Bezobrazlukom se najbolje uspeva u poslu, i zato se oni deru od kesha...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno