Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Instaliraj sa xsellize ili sinfuliphone repo 4.93 verziju i nemas problema sa reklamama :)

P.S. Samo pazi jer zadnja verzija aplikacije za facebook, sto se pojavila juce, nije kompatibilna sa BiteSMS i iPhoneDelivery, postoji neka caka kako da se to popravi ali dok ne izadju nove verzije za BiteSMS i iPhoneDelivery bolje nemoj da apdejtujes ni Facebook.

Poslednja izmena:
I search opcija je dobra, na 3.x.x verziju nemas opciju da pretrazujes po porukama, onda jos i integracija sa iphonedelivery je jako dobra fora kada prikazuje pored svake poruke stanje (poslato, pending, failed,) onda ubacivanje smile-ova...
U svakom slucaju nezamenljiva aplikacija :)

Pa gde ce da ti stane 7 ikona u shirinu. Bolje stavi infinidock, mozesh da imash gomilu ikona normalne velichine..

Pa gde ce da ti stane 7 ikona u shirinu. Bolje stavi infinidock, mozesh da imash gomilu ikona normalne velichine..

I to sto kazes nego nisam hteo da stalno pomeram levo desno ako stavim vise od 5 aplikacija. A instalirao sam 7 icon dock i ne radi zato pitam.

Kada instalirate CallerID format fix il kako se vec zove, zanima me da li imate numericku tastaturu kada hocete npr da posaljete na odredjeni broj koji nije u imeniku poruku?

Da li postoji neki fix za to?

Npr iritira me da moram da kucam broj sa ove tastature umesto sa numericke:

Prilozi

• 20091107-m9y8cnuiwe7sh34dtm5u1mcrt2.jpg
    20091107-m9y8cnuiwe7sh34dtm5u1mcrt2.jpg
    23.5 KB · Pregleda: 47
Meni se to dešava kada podesim MMS, bez MMSa je normalno, tako da nije bilo do CallerID fixa. :)

LOL 3 sto samo toliko?:D
Lepse mi tako izgleda :)
42809599.jpg

Meni se to dešava kada podesim MMS, bez MMSa je normalno, tako da nije bilo do CallerID fixa. :)

E super, evo i ja se cudim sto mi nema a nisam instalirao CallerID Fix, sad kad sam iskljucio MMS imam opet brojeve, ne kapiram koja im je to fora..

Prilozi

• photo.PNG
    photo.PNG
    150.8 KB · Pregleda: 90
ala su ruzne ove ikonice za bytesms , operu, iGO tako pikselizovane, kako ti to ne bode oci?
a i wallpaper, default zato ne promenis na nesto lepse?

Imam jedan problem sa aplikacijom Occasions, nece da mi sinhronizuje sa facebookom. Kad se ulogujem i idem na to da ga sinhronizuje, onda cekam i on ne nadje nista. U cemu je fora?

Najverovatnije da nije dobro crackovan, ja sam isto imao cudnih problema sa njime, pa na kraju sam ga kupio :)
Probaj neku stariju verziju koja sigurno radi dobro.

ala su ruzne ove ikonice za bytesms , operu, iGO tako pikselizovane, kako ti to ne bode oci?
a i wallpaper, default zato ne promenis na nesto lepse?
Nije bolo u oci toliko vremena sa tom rezolucijom tako da ni danas mi ne smeta nesto preterano, a sta da kazu ostali ljudi kod ostalih telefona, jer nijedan nema takvu rezoluciju kao iphone?
Imaj u vidu da ekran je puno manji od screenshota jer ima sitne pixele i stvarno daje vrh rezoluciju, a ove icone sa starijih programa sto kazes da su pikselovane imaju i jednu dobru ulogu jer mozes da vidis koliko je bolji ekran na novi iphone i kako je na drugim telefonima. :)
U svakom slucaju sada sve novije verzije programa prave se sa podrskom za novu rezoluciju.
Sto se tice wallpapera, mrzi me da gubim vreme sa time, cak i ringtone drzim default, najvise vremena na telefonu sada provodim sa isprobavanjem raznih programa i igrica kojih ima previse i mnogo je zabavnije i interesantnije od wallpapera ;)

Poslednja izmena:
Pa default wallpaper i ringtone su najefikasniji, nije poenta da stavish sharenu pozadinu (i josh animiranu) da ne vidish ikone (kao shto svi rade na Androidu :d) ili da stavish neku muziku koju necesh chuti kad ti zvoni telefon. Poenta svega u zivotu je efikasnost i jednostavnost, a ne estetika i sharenish, i upravo je Apple u tome najjachi, iako ima i najbolji dizajn...

nisam rekao da stavi sarenu animiranu pozadinu, vec lepsu, ima lepsih i ikonica pogotovo od onih pikselizovanih

Ne može on to da shvati da može lepše od apple pozdine, ikonica i svega ostalog. Ovaj iPhone 4 water bubbles wallpaper nije loš ali ima mnogo lepših na tu foru.

Poslednja izmena:
Ponekad daju i neki popust ali ne znam kada.
I ja mislim da cu ga kupiti jer uvek zadnja verzija nije dobro krekovana :)

Konačno je stigao Gmail Push kroz Google App. Notifikacije stižu momentalno, jedino što je ova prva verzija buggy u smislu da samo dobiješ badge. Nema zvučnih obaveštenja. Tako da nije baš korisno još uvek, ali bar radi. A to sa zvučnim upozorenjima će kapiram brzo da srede.

Pa dobro, radio je gmail push i preko exchange. :)

Aj dva pitanja:

1. Da li se ovaj autozum u iOS4 pri text inputu u Safariju (kao recimo reply) moze iskljuciti? U 3.x.x ga nije bilo a nema potrebe za tolikim slovima.

2. Da li postoji crackovani lockinfo ?

Za prvo pitanje ne znam odgovor jer mi to uopste ne smeta, a za drugo pitanje odgovor ti je sinful repo, samo sto treba i pluginove ako instaliras, da ih instaliras isto sa tog repo.

Aj dva pitanja:

1. Da li se ovaj autozum u iOS4 pri text inputu u Safariju (kao recimo reply) moze iskljuciti? U 3.x.x ga nije bilo a nema potrebe za tolikim slovima.

2. Da li postoji crackovani lockinfo ?

Postoji cracked.

Vrh Dno