Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

razjasnjenje

Malo mi zvuci neverovatno,da li to znaci 15 meseci IPTV za samo 1 din,bez ikakve preplate?

Da razjasnim,da bolje razumete.Ta ponuda za OPEN IPTV ide uz ADSL kod Telekoma.Ima na forumu price o tome,ali ukratko :
Odredjeni korisnici Telekoma ( tamo gde ima mnogo slobodnih portova u telefonskim centralama ) su dobili ponudu :
Na probu koja traje 3 mesec ADSL + OPEN IPTV za dzabe,posle 3 meseca ako ne zele vrate opremu,ako zele potpisuju ugovor na 12 meseci i placaju ADSL Click paket koji su odabrali a OPEN IPTV dobijaju za 1 dinar mesecno narednih 12 meseci.

Mislim da je malo verovatno da će ostati svi kanali otvoreni. Fun, PinkC i Odrasli će verovatno da se zacrne, za ostale ima veće šanse.

I meni je to potvrdjeno.Znaci tri meseca probno + 12 meseci ugovora ce biti ukljuceni svi paketi OSNOVNI+FUN+ARENASPORT+CINEMAX+HBO+ZA ODRASLE+HBO ON DEMAND+SNIMANJE SADRZAJA za 1 dinar mesecno

Ali pazi nije 3 meseca probno . . . Jedan mesec je probni, onda idu dva od 1din i 9 meseci normalne pretplate. Ali ako ti prodje prvi mesec(probni), onda si u obavezi da im isplatis sve ostalo do 12 meseci.

Pozdrav svima, jedno pitanje:

Imam SezamPro-ov ADSL, a pošto oni 'uvode' IPTV već mesecima, razmišljam o prelasku na neki drugi ISP koji omogućava ovu uslugu. Interesuje me kolika je verovatnoća da ne postoji mogućnost za IPTV kod mene? Živim na NBG-u, blok 30, prijavio sam se za ADSL u januaru, a korisnik sam od maja. Ova informacija mi je bitna jer ne bih da se cimam i menjam ISP ako ionako ne mogu da mi uvedu IPTV.

Znam da se ovo razlikuje od slučaja do slučaja, interesuju me vaša iskustva sa ovim.

Hvala unapred na odgovoru.

Ali pazi nije 3 meseca probno . . . Jedan mesec je probni, onda idu dva od 1din i 9 meseci normalne pretplate. Ali ako ti prodje prvi mesec(probni), onda si u obavezi da im isplatis sve ostalo do 12 meseci.

Procitaj par zadnjih strana pa onda izjavi da nije tako. U posebnoj akciji iptv + net 3 meseca probno + 12 meseci ugovorna obaveza, ako se neko odluci za paket.

Procitaj par zadnjih strana pa onda izjavi da nije tako. U posebnoj akciji iptv + net 3 meseca probno + 12 meseci ugovorna obaveza, ako se neko odluci za paket.

Znaci u nedelju sam bio u njihovoj poslovnici u Uscu i dva puta pitao da mi objasni. Kaze ovako: Mesec dana probni period + 2 meseca po 1din + 9 meseci osnovne pretplate. Ako ona laze, lazem i ja. Ovo je bez interneta samo iptv, mozda je to razlika.

Pa tako je kad ti tražiš IPTV.

A kad ti oni uvaljuju IPTV onda je 15meseci 1 din (to je lutrija).

Pozdrav svima, jedno pitanje:

Imam SezamPro-ov ADSL, a pošto oni 'uvode' IPTV već mesecima, razmišljam o prelasku na neki drugi ISP koji omogućava ovu uslugu. Interesuje me kolika je verovatnoća da ne postoji mogućnost za IPTV kod mene? Živim na NBG-u, blok 30, prijavio sam se za ADSL u januaru, a korisnik sam od maja. Ova informacija mi je bitna jer ne bih da se cimam i menjam ISP ako ionako ne mogu da mi uvedu IPTV.

Znam da se ovo razlikuje od slučaja do slučaja, interesuju me vaša iskustva sa ovim.

Hvala unapred na odgovoru.

Sve to zavisi od mnogo cinioca.Prvo koliko ti je udaljena telefonska centrala od tvog stana ili tvoje kuce,onda kvalitet kablova.Moj licni primer :
Udaljenost 2 kilometara od telefonske centrale,kablovi srednjeg kvaliteta i zadovoljan sam.Ima samo jedan momenat u toku dana to je oko 21h kada dodje do slabijeg signala ali to traje 15 minuta.Restartujem modem i resim problem.
Ima ogranicenje koliko sam cuo,postoji granica udaljenosti do koje moze da se instalira IPTV ,koliko je to nisam proverio.
Moj kum uzeo isti paket kod Telekoma,zivi u novoj zgradi ( uselio se prosle godine ) blizi je telefonskoj centrali ali ima probleme i losiji ADSL i IPTV zato sto je sigurno investitor ubacio najjeftinije kablove koji nemogu da odrade posao kako treba.On se zalio Telekomu,ali slaba vajda kada je problem u infrastrukturi zgrade a ne do telekoma.
Tako da nema univerzalnog odgovora za tvoj slucaj.Proveri sve,udaljenost i ostale parametre pa se odluci.

Heh... pa prvi put covek je pricao o akciji net + iptv, 15 meseci a ti si se ubacio pricom samo za iptv. Razjasnili smo zabunu. :)

Mislim da ne, jer ti u Nemačkoj (kao i u Mađarskoj) stoji na snazi nekakav zakon kojim je regulisano da svi kanali moraju da budu prilagođeni maternjem jeziku. To su kod nas recimo pokušali ovi nesretnici sa FOX-a da urade sinhronizirajući čuvenu seriju "Married with children" (ili u njihovom prevodu Bračne vode). Užas živi kad čuješ naše glasove koji kvare celokupan utisak.

Ako sam u krivu u vezi ovoga sa Nemačkom i Mađarskom, izvinjavam se, neka me neko ispravi. Ja sam retko kad viđao na bilo kojem nemačkom/mađarskom kanalu titlove sa prevodom na maternji jezik.

Nije zakon u pitanju već ponos. Mada vuče korene iz nekih malo crnjih vremena pošto su kao što znate i jedni i drugi bili nacisti u drugom svetskom ratu. Sve mora biti na nemačkom jer oni jako vole svoj jezik, mađari isto (samo ne znam zašto :D pošto je fonetički grozan ali to je samo moje mišljenje, izvinjavam se ako neko pogrešno protumači). Btw MTV Germany je donedavno imao titlovane emisije ali se nije održalo dugo pa su prešli na totalnu sinhronizaciju, tako da nije u pitanju zakon već prilagođavanje tržištu. U americi niko ne može da isprati film ako je titlovan, švabe imaju iste probleme. Mi ovde koji od rođenja pričamo četiri zvanična jezika (srpski, hrvatski, bosanski i crnogorski) smo u velikoj prednosti intelektualno nad njima pa nam obični titlovi uopšte ne smetaju.
Naravno za*ebavam se

Hehe, četiri jezika... srpski, hrvatski, crnogorski, bosanski, Idi begaj :D I Ameri pričaju tri jezika, ako cemo gledati po tome. American English, British English i Australian English :) A sto se tice sinhronizacije, to je vec stvar navike. Ne sinhronizuju samo Nemci i Madjari. Rade to i Cesi i Slovaci i Rumuni, cini mi se i Bugari. Da ne pominjem Poljake i Ruse koji cak koriste i amatersku sinhronizaciju, gde jedan tip mrtav 'ladan cita tekst, dok u pozadini ide originalni ton (oni koji skidaju filmove sa neta, znaju o cemu pricam ;))

Da ne pominjem Poljake i Ruse koji cak koriste i amatersku sinhronizaciju, gde jedan tip mrtav 'ladan cita tekst, dok u pozadini ide originalni ton (oni koji skidaju filmove sa neta, znaju o cemu pricam ;))

joj to mi je tako brutalno, baš nedavno izašao SG:U zadnje dve epizode dve nedelje pre nego na US SyFy-ju ali problem je što je bilo za ukrajinsko tržište i isto jedan lik rekao bih robot, bez ijedne emocije samo čita tekst i ni ne trudi se čak ni da potrefi kad ko priča.
A što se tiče ruskih blu-ray izdanja, na ruskim trackerima imaju ripovi sa po čak šest vrsta ruske sinhronizacije, pa možeš da biraš koji ti se glas više sviđa (a ladno ima šest ljudi koji se ponavljaju na svim filmovima i sinhronizuju sve za njihovo tržište).
to mi je nešto najgroznije što sam ikad čuo, čak bih svrstao pod perverzno ili nastrano :D

Televizija Arena Sport ima ekskluzivna prava prijenosa Talijanske i Španjolske lige u cijeloj regiji, što znači da će se utakmice Španjolske Primere i Talijanske lige Calcio pratiti samo na kanalima Arene sport.

Na kanalima Arena Sport sezone 2010/11 neće biti prenosa Engleske Premijer lige.
U nastavku je spisak svih nogometnih liga koje će ove sezone prenositi na kanalima Arene Sport

- Srpska Super liga
- Liga Šampiona
- Liga Europe
- Europski Super Kup
- Kvalifikacije za Svijetsko Prvenstvo 2014
- Kvalifikacije za Europsko Prvenstvo 2012
- Španjolska Primera
- Talijanska Serija A
- Francuska Liga
- Francuski Kup
- Njemački Kup
- Grčki Šampionat
- Brazilski Šampionat
- Paulista Šampionat
- Kup Libertadores
- Kup Sudamericana
- MLS
- Tottenham TV
- Liverpool TV
- Arsenal TV
- Milan TV

Jedna od najatraktivnijih Sportskih kanala na vim prostorima iz za sada nepoznatih razloga prestaje sa radom u največoj kabelskom sustavu SBB u Srbiji, ali isto tako prestaje sa radom i preko satelitske platforme Total TV-a (Srbija, BiH, Crna Gora, Slovenija i Hrvatska)
Od 01.09.2010. godine na teritoriji Srbije se kanali Arene Sport neće se emitirati u SBB kablovskim sistemima, kao ni na Total TV. Gledaoci Arene sport, korisnici Total TV u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini imaće priliku da prate kanale do 01.10.2010. godine.

Kanda je Telekom zadao udarac SBB zbog ucenjivanja na monopol nekih kanala (recimo Sport Klub). E, bas me je obradovala ova vest (ako je istinita).

Poslednja izmena:
mene ova vest raduje još više. što manje sportskih kanala to bolje.

Ne, nego naucnih kanala. Kad mi je do sporta izadjem napolje i bavim se istim. Inace, pre bih da se obrazujem nego gubim vreme sa stranim ligama. Mozda sam patriota, jedino gledam nasu reprezentaciju i domace sportiste kad treba.

AU, kakav udarac SBB-u! Izuzetno me raduje ova vest. Ne zbog lelekoma, na koji sam prešao sa mrskog nam na jugu SBB-a, već zbog nade u žestok okršaj operatera i borbu za korisnike.

Meni je pre ravno 16 dana ispustio digitalnu dusu STB, dodjoh sa odmora a od Telekoma ni traga ni glasa. Kazu nema STB-ova! Cim bude zvace!:mad: A krovnu antenu sam davno razmontirao...Mislim ne mislim...

Meni je pre ravno 16 dana ispustio digitalnu dusu STB, dodjoh sa odmora a od Telekoma ni traga ni glasa. Kazu nema STB-ova! Cim bude zvace!:mad: A krovnu antenu sam davno razmontirao...Mislim ne mislim...
Ogromna greska ... Ja uvek pretpostavim da ce Telekom nesto *****ati. Zato ne diram postojecu infrastrukturu. :)

Teško mi je da poverujem u to da više nemaju stb-oba. Ja sam imao kvar pre 3-4 nedelje, stb se resetovao 5-6 sekundi posle paljenja i tako u krug. Oni, kada su se konačno posle nedelju dana setili da navrate, probali su drugi stb, drugi modem, da bi se na kraju ispostavilo da je spliter počeo da brljavi.

@SSJ_5
Nemam vise krovnu antenu, ali imam u rezervi "piknik" crno beli TV sa sopstvenom antenom! Jedino sto je crno beli i sto hvata samo RTijanicS1 i eventualno StinkTV :d ! Taman kad gledam fudbal navikavam se na ono "sta ce biti kad omatorim", nista ne vidim, pomalo cujem al me briga..

@rAMA
Ripley's Believe It or Not! Ni ja ne verujem! Zivkao sam ih i uvek isti odgovori! Nemam zivaca da se raspravljam sa nekim ciji se tehnicki nivo podrske svodi na "Jeste li proverili da li ima struje u uticnici?". Kada tako nesto cujes par puta onda ti je sve jasno!
Samo cu jos otici do korisnickog centra da podnesem reklamaciju na racun i da ne platim ovaj period crnila..

Mozda ce biti novih STB-ova ili su jednostavno likovi iz novosadskog Telekonja na produzenom kolektivnom odmoru.Opcija 2 je verovatnija!

Jel se zna ista o HDTV-u? Hoce li ga biti pre smaka sveta 2012?

Video sam ponudu u Banja Luci za fixni telefon+ADSL 1.5MB/s+IPTV za nekih 30e sa porezom! Slicno kao kod nas samo brzi net!

@Ljudi koji koriste IPTV

Primetio sam da se STB greje uzasno (u sobi je oko 25-26C), jel moze ko da potvrdi ovo?

Nazad
Vrh Dno