- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Nije jos palo na pamet... Sa tolikim IQ tesko da moze sve da se zapamti. 
Bio sam u poslovnici i napisao zalbu, sluzbenica mi rece da ce nacin vracanja novca zavisiti od toga kako mi poniste uplatu-kao, nije sigurna ( i ja mislim da ce biti kao sto si ti rekako ).
U svakom slucaju, rok da odgovore na zalbu je 20 dana, pa cu javiti sta se desilo...![]()
Ugovor na 2 godine i nista se ne placa, dobijes svu opremu, kakvih 4200...
Dobro svi pricamo o HD-u,a jos ni 10 % Srbije nema plazma ili LCD televizore.
Pa mislim da kada neko uporedjuje dve platforme treba da uzme sve cinioce u obzir,ako vec hoce da pravi analizu.A ne na osnovu par parametara da donese sud,jel je onda to neobjektivno misljenje.
To je isto kao da ja i Miskovic pricamo cime je bolje da putujemo i on kaze bolji je MLAZNJAK ide 1.000 km/sat,ima poslugu i sve delux.A vecina naroda nema ni benzin da sipa u auto i onda neko kaze ova platforma ne valja nema MLAZNJAK mislim o cemu se onda prica
Na zalbu su odgovorili expresno, posle 5 dana od podnosenja
vlayza je napisao(la):Da li neko zna šta se dešava u slučaju da se pokvari STB daljinac? Da li telekom obezbeđuje novi i po kojoj ceni? Da li neko ima univerzalni daljinac kojim može da kontroliše STB, a da nije telekomov? Hvala.
Packy je napisao(la):Postoji li mogucnost da se na Pro 7 ukine ona odvratna nemacka sinhronizacija. Kanal emituje super serije, al dzaba kad ne moze da se gleda.
Ako sam u krivu u vezi ovoga sa Nemačkom i Mađarskom, izvinjavam se, neka me neko ispravi. Ja sam retko kad viđao na bilo kojem nemačkom/mađarskom kanalu titlove sa prevodom na maternji jezik.
Pa da, ali s obzirom da se radi o digitalnoj tehnologiji, a mi nismo u Nemackoj, valjda bi telekom mogao da regulise da se filtrira taj audio. Vidim da za Zone Reality imaju mogucnost izbora izmedju eng i ruskog, a cini mi se National Geographic eng i madjarski. Samo mi nije jasno sta ce im taj kineski CCTv ili kako se vec zove. Niti ga ne vidim u ponudi na stranici telekoma. Mozda se stide i da ga reklamiraju![]()
To je zato sto je jako veliki procenat nepismenih ljudi u Nemackoj - tipa 70-80%. I zbog njih sve mora da se sinhronizuje.
Pa da, ali s obzirom da se radi o digitalnoj tehnologiji, a mi nismo u Nemackoj, valjda bi telekom mogao da regulise da se filtrira taj audio. Vidim da za Zone Reality imaju mogucnost izbora izmedju eng i ruskog, a cini mi se National Geographic eng i madjarski.
Strasno da ovako mislis, odakle ti ovakva informacija!?
Tako sam cuo jos u osnovnoj od nastavnika Nemackog koji je tamo ziveo godinama. E sad, koliko je to tacno...
To je zato sto je jako veliki procenat nepismenih ljudi u Nemackoj - tipa 70-80%. I zbog njih sve mora da se sinhronizuje.
Literacy:
definition: age 15 and over can read and write
total population: 99%
male: 99%
female: 99% (2003 est.)
Ako ti stvarno misliš da je jedna nacija koja je prema tebi 80% nepismena iz praha i pepela u kome je bila 1945. za vrlo kratko vreme uspela ponovo da stane na svoje noge, i ne samo to, već da ponovo postane najjača nacija u Evropi onda mi treba da se zapitamo koliko smo mi tek onda neobrazovani i nepismeni, jer iako se uvek hvalimo svojom pameću i dalje kaskamo na začelju...
A da ne pricamo kako grozno zvuci....![]()
da nije sinhronizovan na nemački jezik Pro 7 ne bi ni bio besplatan preko satelita niti u ponudi IPTV-a tako da ne bi ni znao za njega i ne bi imao na šta da se žališ...
btw tehnicar je rekao da ce se najverovatnije i zadrzati ova promocija 4paketa i posle nove god, sve to naravno nezvanicno
Koleginica uzela ovaj paket na promociji pre 2 sata. Rekli su joj da će svih 12+3 meseci da budu otključani svi kanali. Naravno u ugovoru ništa ne piše, samo verovanje na reč.
I meni je to potvrdjeno.Znaci tri meseca probno + 12 meseci ugovora ce biti ukljuceni svi paketi OSNOVNI+FUN+ARENASPORT+CINEMAX+HBO+ZA ODRASLE+HBO ON DEMAND+SNIMANJE SADRZAJA za 1 dinar mesecno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari