Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

Zašto jednostavno kad može komplikovano :)

Možda nije... a možda 100% i jeste :d

eto... da su napisali xmb onda bi odmah znali da je fora... ovako gameOS... to je neko ozbiljno rekao...

da, ozbiljno ce ukinuti gameOS... onda ce ostati player od konzole ;)

da, ozbiljno ce ukinuti gameOS... onda ce ostati player od konzole ;)

pa to i pise u textu :D

Users will still be able to enjoy immersive video and audio on the PlayStation®3 system, although only on movie titles.

Bringing in SCE’s expertise in both entertainment and technology acquired from previously developing games, four sound fields and 3d vision enhancements for existing 2d titles have been designed with the help of SCE’s previous expert game designers, to optimize the cinematic experience of all forms of entertainment.

SCE will continue to further expand the PS3 platform and create a new world of computer entertainment that is only possible on PlayStation – except for games, or Linux

I ako to ukinu ps3 ce da radi kao psone? Ubacis igricu, on je ocita i to je to? A sta je sa ostalim sadrzajima koje pruza ps3? Sta je sa psnom? Ne mogu da verujem sta rade.
Ako im je to jedini nacin da onemoguce pirate onda su me totalno razocarali. Jadan potez.

@Lozac

PSN konekcija se gasi kada izadjes iz XMB OS-a. Kada ubacis BluRay/DVD/PS2/PS1 igru, PS3 bootuje poseban OS preko kojeg se vrti ovaj sadrzaj. Zato PSN ne moze da radi u tim uslovima.

Aha.. zahvaljujem.. :) A kako driveru i srky-ju ostane konekcija, ne kapiram.. :)

Ne razumem zasto postavljate te fake vesti. Svaka cast onome kome je ovo zanimljivo.

Ovo je baš prijalo forumu. Posle višenedeljnog fifa vs pes matretiranja posetilaca foruma, konačno neka fejk vest da malo odmorimo...

Cudi me kako se Sony jos ne javlja, bas me zanima sta ce biti njihov korak :) Moja licna pretpostavka je da hakeri nece ici u korak sa Sony-jevim firmwareima, tako da jalibraek-ovane konzole verovatno nece moci da rade online.. Za neke je u 2010-oj to prihvatljivo ocigledno, meni nikako..

EDIT: ne kapiram, sta ovo odbrojava :)

A sta ako hoces da skidas nesto u pozadini? Mogli su samo da disejbluju notifikacije.

Dizajn OS-a je takav da je potrebna dual boot konfiguracija. Ocigledno nisu hteli da budze DVD/BluRay playback na Game OS, iz ko zna kojih razloga (ja se kladim na sigurnost).

A.. stigao je prvi odgovor, Sony ce tuziti svaku osobu/sajt/radnju koja bude prodavala Jailbreak.

Today, Australian retailers including OzModchips have had to send those that ordered PSJailbreak some unsettling news. The news is that Sony Europe has imposed an injunction on any person selling the PSJailbreak and therefore they have no option but to issue a refund on PSJailbreak. It will take a very brave company to take on Sony! Sony has acted very quickly on the matter and a court hearing between Sony Computer Entertainment Europe and OzModchips is due on August 31st. E-mail revealed inside.

Here's a content of one of these emails:

We regret to inform you that today Sony Australia imposed an injunction against any company / person's selling the PS Jailbreak devices, so it is with great regret that we have to inform you that we will not be buying or selling any PS Jailbreak devices. We have just issued a full refund to your card for the pre-order made.

We wish to apologize immensely for any inconvenience this may have caused, and hope that you can understand our position on this matter. Please note the refund we have issued can take approx 5-working days to show on your card.

Best Regards

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Sta ce :) Ne vidim da ista mogu da preduzmu u vezi svih konzola koje su vec prodate i koje se prodaju, jedino da naprave jos neku ludju zastitu za buduce modele.

lol :D

Prvo da vidimo pošto će biti kineske kopije Jailbreak-a ;)

ko li će prvi da se upeca sa foruma?
(ideja za poll)

fake-usb-flash-drive.jpg

Plete Sackboy-a, sta pravite misteriju :)

Mozda je vezano za L.A. Noire...mada cisto sumnjam...jedino mi to pada na pamet! :)

Nazad
Vrh Dno