Šta je novo?

Mafia II

igrao malo juce, presao prva 2 poglavlja, sta znam ok igra, nisam nesto odusevljen, nesto me nije uvukla u taj neki svoj svet, prvi deo mi je bio bolji
a gta su mi i dalje bolje igre generalno

Ja sam obožavao prvu Mafiu, prešao 5-6 puta minimum, poslednji put pre oko pola godine... Ovo nije loša igra, ali nema taj šarm. Priča tamo je bila mnogo ozbiljnija, igra je bila duža... Nedostaje free ride mod sa mnogo opcionih misija i načina da spiskaš lovu koju zaradiš... Nisam je još prešao, ali vidi se da neće biti to to.

Probao, presao 3 nivoa.
Nekako mi gume nisu optimizovane za zimsku idilu, ;)

Ne svidja mi se igra uopste, stigao sam do 8 chapter-a i ama bas nijedna misija nije bila da kazes uzbudljiva, neka jurnjava ili slicno.. Ovo se sve odvija kao neki film, bzveze skroz, jedan chapter je bio kad sam odveo onu dvojicu kad su se napili i vratio ih kuci kad ono vec chapter 8:bottle:

Pa da, odvija se, kroz cutscene i slicno, ono izmedju cutscena nije nista posebno i vecinom smara vozis i obavljas neke sitne zadatke.... Tipa tovarim kutije, prodajme cigare, cistim WC, bijem neke leve likove itd... Znaci previse vremena se provodi na tim nezanimljivim aktivnostima i to je po meni jedan od vecih nedostataka, u prvom delu bukvalno je svaka misija bila odlicna i uzbudljiva.

Sama igra je prelaka, igram na Hard i trenutno sam negde 10 ili 11 chapter. Ako se igra posmatra kao film, onda je fenomenalna, ali u odnosu na njenog prethodnika igra je mnogo slabija. Nema izazova, da kazes trebalo mi je sat-dva da predjem misiju.

Mislim da su neki od ove igre očekivali GTA, ljudi ovo nije GTA ;)

ne, ali gta i mafia prvi deo su jedine igre sa kojom moze da se poredi mafia2, i, bar meni, je losija od njih

Pa mafia i treba da bude kao film. Ne znam sta si ti ocekivao? Dobro nije bas kao prvi deo ali i ovako je extra. Ako hoces akciju igraj Gta i Godfather.

ne, ali gta i mafia prvi deo su jedine igre sa kojom moze da se poredi mafia2, i, bar meni, je losija od njih

Prva Mafija može da se poredi GTA, ne. Ovde nije stvar u pravljenu nereda po ulici i pumpanje adrenalina, već filmsa priča.

Samo očito neki nisu obrnuli prvu Mafiju u zadnjih 8 godina, pa malo zaboravili. Isto fazon je bio i tada. Iako sam trenutno tačno na polovini drugog dela, ali to mogu reći.

Bilo je par takvih GTA misija u prvoj Mafiji koje su se isticale, kao ona kada treba sportska kola "prepraviti" ili kada vijate onog lika po country side. Ali sve ostalo je fazon stare Mafije. Onima koji je nisu odigrali 8 godina od izlaska, preporučujem da opet obrnu.

Mada sam ovde uvideo da dosta ljudi ima pogrešna očekivanja dok je demo bio aktuelan, pošto su se po komentarima tražile GTA fazon stvari, tj. samo da se pravi neki rusvaj. Mada to sam prepisivao tome što nema šta da se radi u demo-u, očito sam bio pogrešio.

Jedino što fali su mali više agresivniji policajci za prolaske kroz crveno i vožnju iznad dozvoljene brzine.

Verovatno je mislio da dobra igra i treba takva da bude, da te uvuče u priču, da je igraš da bi saznao šta će posle da se desi (kao u filmu) a ne zbog adrenalina što ćeš da ubiješ 78 likova dinamitom i slično. Tako je meni bilo sa prvom Mafiom, umalo nisam zaplakao na kraju igre...

Ja sam prvi deo odigrao pre 2 meseca. I moj utisak je da su misije u prvom delu mnogo interesantnije od misija iz drugog dela. Trenutno igram 14. chapter i to je moj utisak. Ne mislim da je drugi deo los, samo kazem da je bolji prvi deo. I generalno me dlc-ovi strasno nerviraju, u zadnje vreme bolje sacekati godinu dana da izbace sve dlc-ove, pa onda igrati.

ao kako sam se najezio kad je dosta ona scena seckanja sa satarama

nenade hebo ga otac,neki jos kupuju igru,imate spojlere!

Meni i u punoj verziji zatamnjena opcija za controller setup...:zgran: Jeli neko uspeo da poveze Joypad?

Znaci, presao sam 10 chaptera, i prosto ne mogu da verujem koliko je igra linearna... Vecina voznji u igri mi je super dosadna, prica je bezveze, kao neki mediocre film, gejmplej je neverovatno jednostavan i sama igra neverovatno laka...

Kada sam imao losu vakcinu i bukvalno svo vreme 0 health-a, uspeo sam da predjem 5 chaptera tako, iako je svaki pogodak ili sudar kolima znacio smrt...

Ne moze ni da pljune pod prozor kecu...

Samo joj je grafika lepa...

Naravno da radi, vec sam rekao da radi i x360 vibmod. Mozda igra ne prhvata sve gamepadove pa ti je zato zatamnjeno. Ubaci ovaj mod i nabudzi kontrole i radice ti.

Znaci, presao sam 10 chaptera, i prosto ne mogu da verujem koliko je igra linearna... Vecina voznji u igri mi je super dosadna, prica je bezveze, kao neki mediocre film, gejmplej je neverovatno jednostavan i sama igra neverovatno laka...

Kada sam imao losu vakcinu i bukvalno svo vreme 0 health-a, uspeo sam da predjem 5 chaptera tako, iako je svaki pogodak ili sudar kolima znacio smrt...

Ne moze ni da pljune pod prozor kecu...

Samo joj je grafika lepa...

Takvo je i moje misljenje, razocaran sam pomalo, prelako i prekratko je

Naravno da radi, vec sam rekao da radi i x360 vibmod. Mozda igra ne prhvata sve gamepadove pa ti je zato zatamnjeno. Ubaci ovaj mod i nabudzi kontrole i radice ti.

Hvala, radi. Inace steta sto igra ne prepozna Joypad automatski, kao vecina igara.

Znaci mafija razocarala ?

Zavisi koga pitas. Ja sam odavno prestao da obracam paznju na tudje komentare.... Ako me nesto zanima skinem i probam. :)

ja sam se razocarao, a toliko sam je cekao da sam osedeo :(

Smirile su se strasti, ne cujem nikog da vice Mafia 2 GOTY:d

Hahaha... mada, ako izadje Free-Ride ili Free-Roam DLC sa puno sporednih misija, mozda igra i postane GOTY!!! :)

samo koje Y :D

Pa i bilo je za ocekivati. Ja sam plakao od smeha kad sam citao sta su sve ljudi ochekivali kako ce da izgleda to na kraju. K'o kad pitash dete od tli godine shta 'oce od deda Mraza :D

Nego sam mudro cutao da ne ispadnem hejter... :D

Vrh Dno