Zavisi koje igre, ali nije bas pozeljno generalno... neke igre i onemogucavaju igranje sa ljudima van tvog kontinenta.
Ko su svi ovi novi likovi u PS3 temi ? 😀
Zasto je nemoguce u nekim igrama igrati sa nekim iz Srbije nije mi jasno? Koji je to retard iz Sony-ja smislio?
Nije lik iz Sony-ja ništa smislio već KONAMI i slične firme koje nisu odradile optimizaciju net-koda kako treba a nekad to zavisi i od opterećenosti servera. Recimo, znam da kada se pojavio PES2008 i kad su ljudi masovno prelazili da igraju online da su serveri za PES6 radili mnogo bolje jer su bili manje opterećeni. Ironično poslednjih dana PES6 servera radili su ko bombona.
Namerno ostavljam EA po strani jer sam nebrojeno puta igrao sa našim ljudima iz Kanade bez ikakvog primetnog laga.
Ali ruku na srce, treba da razumeš osnove fizike i da shvatiš da čak i svetlost ne stiže istog trena od Srbije do Kanade a kamoli informacije sa dve konzole. Lag je na tim udaljenostima za očekivati, a sada da li će biti neprimetan ili primetan, to je već stvar optimizacije.
Kupujte original igre, inace se nece praviti dobre...
jos jednom ako je nekom promaklo..
Zbog cega je bitno koja igra? Ne razumem neke rade neke ne? WTF?
Igre recimo kao FIFA,PES, uglavnom sport, mada ne bih zanemarivao ni ostale.
Zasto je nemoguce u nekim igrama igrati sa nekim iz Srbije nije mi jasno? Koji je to retard iz Sony-ja smislio?
To isto važi i za preprodaju i menjanje igara, jer ako se to radi isto neće praviti dobre igre 😉 Čak šta više tržište polovnih igara im je mnogo veći problem od piraterije.
Zato što bi ping između mene i tebe u najboljem slučaju bio oko ~200ms, koliko kod da je dobar netcode, to ne može ispeglati...
Takodje ako kazes EA znaci FIFA bi radila lepo ili se ni to ne zna?
Ne kapiraš, ni na PCju ne možeš igrati bez laga. Prevelika je fizička udaljenost. Pinguj google pa ćeš videti koliko kasni "odgovor". Takodje, što je brži net, to je i ping manji, koliko znam.
Kako će raditi FIFA11 ne znam, znam da su FIFA09 i FIFA10 radile toliko dobro da ni meni ni njemu nije ništa primetno lagovalo. Ono što mogu da pretpostavim jeste da će ti najverovatnije fino raditi ukoliko je istočna obala Kanade. Ukoliko je bliže zapadnoj, zaboravi.
Ko su svi ovi novi likovi u PS3 temi ? 😀
I da će GT5 biti prodat u mizerno malo primeraka ako budu pirati mogli online da se teraju... 🙁
Vecu glupost nisam video ni cuo. Bravo za SONY gde mozes da igras samo sa ljudima iz ulice :d
@magicmaster....a ako kopije ne mogu da se igraju online
GT5 mi izgleda za online dusu dalo
To isto važi i za preprodaju i menjanje igara, jer ako se to radi isto neće praviti dobre igre 😉 Čak šta više tržište polovnih igara im je mnogo veći problem od piraterije..
a ne stancovanjem igre kao u game_maker_wizard-u (ili rename-ovanjem grafickih kartica)
Posto si GT5 otkazao, jesi onda preorderovao ovaj dongle?
I da će GT5 biti prodat u mizerno malo primeraka ako budu pirati mogli online da se teraju... 🙁
Using the backup manager on PSN is like walking into a trap. Title: Backup Manager || Title ID: LAUN12345
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari