Jesi li siguran u ovo, prijatelju? Meni bi tako pasovala neka sa 1000 kontanakata?
@MilosBGD79: želim ti srećan prelazak na MTS ili VIP, pa da tek vidiš šta je pakao. :smoke:
Imas karticu na mt:s-u sa 650 mesta za kontakte:
http://forum.mtsmondo.com/index.php?showtopic=1109
--->
Da razjasnim, ovo mi je broj na radnju, i imam punu karticu od 250 i još oko 200 u telefonu, ne daj bože da mi gekne fon, prso sam. A ovako na karticu, preko čitača backup na PC .... e sad, ako mi rikne baš i hard ili kartica u isto vreme, vodim Marfija na ručak![]()
![]()
Javljam šta sam uradio.
Katastrofalan je kvalitet usluge Telenora, i cini mi se da je sve gore. Znam najmanje 10ak ljudi koji su zbog takve situacije ugasile telenor racun i presli na usluge jednog od drugih provajdera.
Ja sam pre nesto vise do 2 meseca uzeo novi HTC preko Telenora, i kako sam izasao iz zemlje (roming) , tako je zakucao telefon. Kad sam se vratio, i odneo ga u telenor na servis,bez trunke stida i sramote, mrtvi ladni su mi rekli da imaju pravo da zadrze 45 dana u servisu, jer je to po zakonu. Ej, zbog softwarskog problema 2 meseca starog telefona, oni hoce da ga zadrze 45 dana...uzas jedan...dali su mi zamenski aparat da koristim dok je ovaj u servisu, koji vise izgleda kao igracka sto klinci koriste u vodi, nego na telefon. Proslo je vec 10 dana, i kad sam zvao da pitam sta se desava sa mojim telefonom, rekli su mi da ne znaju kad ce biti popravljen. Vredjanje ljudske inteligencije, nista drugo !
Kada sam otisao u ekspozituru u kojoj je uzet telefon, a to je Jatova zgrada na Novom Beogradu, tamo raspad sistema. Od 5 saltera, samo 2 rade, a u redu ceka 20 ljudi. Neverovatno !! Neka zena sto je stajala ispred mene kaze da je svaki dan tako jer zivi u blizini, i da je non stop samo 2 zaposlena i ogromna guzva. Najgore od svega je sto neka zena koja radi u toj ekspozituri (jedan od dvoje) je starija, jako se lose snalazi na kompjuteru i u kuckanju, jako sporo prica, i kod nje se kupci zadrzavaju najmanje 30 minuta...zamislite koje su guzve onda...
Uzas, samo da mi vrate telefon, i zbogom Telenor za sva vremena, a iskreno , sve cu uciniti da oni koje znam, ugase telenor i predju na nekog drugog operatera .
Ma probaj prvo ti da tvoj telefon nije problem, stavi karticu u drugi telefon. U kojoj poslovnici si bio, jel u Požarevacu?
Inace i meni treba takva kartica, pa ako radi oticicu i ja da zamenim. Koliko si tacno platio i koliko si cekao zamenu i posle koliko ti je nova kartica proradila? Ajde slikaj tu tvoju karticu, da vidimo kako izgleda da i mene ne prevare!
Plaćeno je 100 din + porezi, tj. na sledećem računu će se pojaviti stavka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari