Bojan84
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.12.2007
- Poena
- 330
Molim za pomoc, konfa u potpisu, sinoc instalirani novi driveri i nakon toga igrano par igara, temperatura nije prelazila 70c, sve normalno. Danas nakon ukljjucivanja kompa kada sam hteo da udjem u catalyst control centar prijavio je da fali odreceni dll fajl ili da odreceni dll fajl pravi problem nisam tacno siguran, logicno restartovao sam kompjuter i nakon toga slede problemi: prilikom ucitavanja windows loga boje pocinju da se mesaju, i pojavljuju se linije i kvadratici. Nakon sledeceg reseta ista situacija samo sto se kvadraciti pojavljuju pre podizanja windowsa odnosno pri ulasku u bios. Nakon treceg reseta grafika ne daje znakove zivota odnosno uopste nema signala.
Stavljam ujakovu 3850 i sve radi OK, moju grafiku stavljam kod njega, ne daje signal.
Koja je dijagnoza, meni lici da je memorija na grafici riknula, ali mi je nelogicno da ovako bez razloga i odjednom rikne, da napomenen nista nije OC, stvarno mi nije jasno i ne znam sta da radim. Dal da joj j...em 100 majki
sa cekicem od 5 kila i da kupujem novu ili joj ima nade. Molim za Vase misljenje.
Stavljam ujakovu 3850 i sve radi OK, moju grafiku stavljam kod njega, ne daje signal.
Koja je dijagnoza, meni lici da je memorija na grafici riknula, ali mi je nelogicno da ovako bez razloga i odjednom rikne, da napomenen nista nije OC, stvarno mi nije jasno i ne znam sta da radim. Dal da joj j...em 100 majki