Ripoff je bila prejaka rec. Prosto, taj koncept menija na sve strane me je potsetio na Android UI, nista vise.
Android je toliko customizable da mozes da ga podesis onako kako tebi odgovaraiOS je po mom misljenju najprakticniji jer je za moje potrebe koricenja najbolje koncipiran. Tebi ocigleno nije, cool. Wigeti jesu prakticni tu nema zbora. Fora je u tome sto je meni potreban iskljucivo toggle za wifi i to svake prestupne godine. Tebi ocigledno treba vise, cool. Android mi zbog toga nikako nije superioran samo bespotrebno zakomplikovan. Na nexus one telefonu se pogubim dok bilo sta vidim, nadjem ... Aplikacije koje najcesce koristim su SMS, PHONE i iPOD a to sve ima u dock-u. I gde je sad tu razlika?
Zasto trpati fanbyizam u svaku diskusiju nije mi jasno...
Drugačije je predstavljati nešto kao apsolutnu istinu od iskazivanja sopstvenog mišljenja.
npr vesh mashina....ona nema home screen![]()
naravno da smes, pod uslovom da ne zabranjujes ljudima, koji nemaju iPhone, da isto to rade u temi o iPhoneU ovu temu sam usao jer mi se novi WM dopao na par fotki koje su kruzile pre nekoliko meseci. Zanimalo me je kako ce da rese pristup UI-u i idizajnerski i funkcionalno. Sta sad, imam iPhone i ne smem da gledam sta radi "konkurencija" i da ih kritikujem iz svog ugla? Pali bre.
stvarno je neverovatan ovaj Microsoft - najbolje bi bilo da podele novac deonicarima i zatvore firmu jer ovako kako rade nece nigde stici. imali su svojih 20 godina...
Glavni problem WM platforme jeste da je izasla pre vremena. Zasto? Zato sto WM telefonu treba dosta jak hardver da pokaze kako zna i on lepo i brzo da
WP7 bi voleo da vidim kao dostojnu konkurenciju iPhoneu, Andoroidu, Meamo-u i sta vec bude izlazilo. I kad to kazem, iskreno, boli me dupe ko ga proizvodi, ko ga osmisljava, jel se zove Steva :d, Mika, Laza - bitno mi je da na trzistu ima sto vise konkurentnih platformi jer cu ih lakse ja, kao krajnji kupac, kupiti, probati i koristiti.
Onaj ko pati, koristice samo iPhone ili samo Android ili samo stagod, koliko god on bio losiji ili skuplji od konkurentnog uredjaja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari