Šta je novo?

Windows Phone 7 (HTC Schubert?)

A ne, ne, odlicne su, cak imaju i bounce efekat kada stignes do kraja skrola, ne zakucavas se u zid. :D Ja prosto ne verujem da MS moze da napravi nesto ovako fino i svaka im cast. :)

Sada im ni animacije ne valjaju, eh čak ni animacije niko ne pravi kao apple.

ne, ne... odlicne su. lepo sto je jos neko osim Applea uspeo da napravi da sve bude glatko i tecno ,)

videli u M$u da je najbitnije da animacije budu glatke pa odlucili da posvete paznju tome... mozda su malo preterane i nepotrebne ali stvarno lepo izgledaju...

btw kako to mislis: samo demo?

Jel samo meni zapuca za medju-animacije po menijima? :)

Nisi jedini, na duže staze to samo može da smeta u korišćenju. Bitno je da su naši Apple zaštitnici zadovoljni :)

Naravno MS je učio od najboljih i sada će efektivno da fensi animacijama zamaskira odsustvo bitne stvari kakva je multitasking...

Poslednja izmena:
Pa valjda ce to da se ispegla do kraja, bitno je da je idu u odlicnom pravcu koja se zove optimizacija.

HTC 7 Mozart

[youtube]r3kjPE5hYz4&hd=1[/youtube]

HTC 7 Trophy

[youtube]euBiGGdP7Zc&hd=1[/youtube]

interesantne ideje, ali ne spominje se u specifikacijama koji je ekran u pitanju niti po cemu je Trophy namenjen gejmingu...bas su sturi po pitanju infoa

[YOUTUBE]YdJoWt8jUqg[/YOUTUBE]

naravno da je fluidan kada ima odlican hw i kada je odlicno optimizovan... pa naucili su nesto iz prethodnih gresaka :d

hardware je isti kao i na android telefonima, pa opet ovo izgleda i klizi barem 2-3x bolje od froya

Ma džabe džabe ako što reče korisnik zechs kada imaju toliko propusta, ponovo da ih vidimo
Main disadvantages:
No system-wide file manager
No videocalling
Limited third-party apps
No Bluetooth file transfers
No USB mass storage mode
No memory card support
No multitasking
No copy paste
Too dependent on Zune software for computer file management and syncing
No music player equalisers
No Flash or Silverlight support in the web browser
No sign of free Bing maps Navigation so far
No DivX/XviD video support

Poslednja izmena:
pa nije samo do hw... optimizacija je mnogo bitnija...

inace hw je isti samo u Desire... Nexus ima manje RAM-a kao i Galaxy S ali ima znatno jaci procesor...

Meni je ovo više smooth i od iPhonea, ali sve to pada u vodu kada mi se UI nikako ne sviđa, verovatno će vremenom dobitii i osnovne funkcije koje mu fale.

Moj i900 na wm6.5 ima i DLNA i panorama shot :)
Posted via Mobile Device

Po nekim izvorima multitasking, navigacija i taj nesrecni C/p stize u januaru. Inace, meni je Mozart mnogo lep telefon :) .

Interesantna ponuda u Austriji: Sutradan, puštanje HTC 7 u prodaju (Za sada, samo Trophy), svakom novom korisniku Xbox 360 4GB gratis..

^ ovo je (meni) previshe lepo....
prosto,bez komplikacija...sto bi se reklo, i za najvece tupsone ;D

:)
Well well, now this is interesting. As opposed to hunting him down like a dirty dawg, MS rewarded the first accaimed jailbreaker of the Windows 7. They rewarded him with a rather smart t-shirt that read "I was the first to jailbreak Windows Phone 7, and all I got was this lousy t-shirt."

attachment.php

^ mikrosoft se izgleda popravlja sto se tice humora ;D

ali i dalje nije smesno :)

Nazad
Vrh Dno