- Učlanjen(a)
- 13.05.2010
- Poena
- 270
Pa sta taj Iphone ima u sebi kad pokrece Rage, kakva sila od hardvera😛arty:
Pored vidim da pise da je u 60fps mada ne bih rekao da je to 60fps, pre bih rekao 20fps
Igra izlazi 15. septembra sledece godine, a na QuakeCon-u je paralelno prezentovan demo na svim platformama. PC verzija ima primetno ostrije teksture, a demo je radio u 60 frejmova na sva tri ekrana.
Karmak je mali deo igre, kako kaze, za samo dve nedelje portovao na iPhone 4, sto je i prikazao uzivo na bini. Pored iPhone, mozemo da ocekujemo i iPad verziju. 🙂
Pored vidim da pise da je u 60fps mada ne bih rekao da je to 60fps, pre bih rekao 20fps
Kako na osnovu ovog youtube klipa mozes oceniti koliki je framerate bio na prezentaciji?
Naigrao sam se igara na raznim framerate-ovima i znam sta je 60fps, ono tamo nije definitivno 60
Dakle kada gledaš neku video prezentaciju neke video igre koja ide u 60 frejma po sekundi u najboljem slučaju možeš da vidiš taman malo manje od pola! 😀
Nije to bas cista matematika, video prezentacija belezi ili nesto skroz glatko (60 FPS) ili nesto "vec iseckano", pa i ona moze da se razlikuje. Video snimak necega u 60 fps deluje savrseno glatko i uvek je jasno da je to 60 fps, iako je video u 30, zbog motion blura koji se prirodno stvara. Frame rate u igrama nema nikakve veze sa frame rate-om u video materijalu.
@Vlada>>>
Jel si razumeo Ivana kako je objasnio? Lepo je objasnjenje, ne znam sta te buni?
Uvek mozes sam da probas, igraj igru u 25fps-a i 60 fps-a pa sve to snimi na 24 frejma i videces razliku.
@Vlada>>>
Jel si razumeo Ivana kako je objasnio? Lepo je objasnjenje, ne znam sta te buni?
Uvek mozes sam da probas, igraj igru u 25fps-a i 60 fps-a pa sve to snimi na 24 frejma i videces razliku.
ko jos igra igre na mobilnom ?
ili uzmes psp ili ono nitendovo cudo i caozdravo... totalna glupost koja nadam se nece jos dugo trajati
Da si probao ista na iPhone-u drugacije bi pricao.
probao sam ja duke3D i ugasio posle 10ak minuta torture. posle toga mi nikad vise nije palo na pamet da bilo koju igru uopste i isprobavam na telefonu. ako je i dalje takvo upravljanje, ne znam ko uopste to i kupuje/igra osim teskih mazohista.
izvinjavam se, ja sam mislio da je rage fps
edit:
******izme sa kuglicama i sl, koje su (mozda) zanimljive par minuta, ne smatram igrama.
Ni na ostale 2 pominjane dzepne konzole nije drasticno bolje 😉.Ja sam odmah rekao da je igranje FPSa na iphonu dno zbog kontrola.
Da si probao ista na iPhone-u drugacije bi pricao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari