serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
Cemu ovi maps kad Garmin objasnjava? 
Odoh da trazim! Reci mi koji micro sd imas (read/write me interesuje)?!
Stigao sam sa odmora za vikend. Korstio sam sve vreme garmin na e52. Kretao sam se kroz Grcku i Makedoniju. Ni jednom se fon nije zbunio niti imao problema sa nalazenjem satelita. Naravno nadje za 1-2 minuta, nije kao GPS uredjaj.
Nemojte se plasiti da nece moci da nadje ili da ce gubiti signal.
Mape su jako dobre ukljucujuci i ogranicenja i blizina pumpi za gorivo.
Prezadovoljan sam kako funkcionise posle onog razocarenja kada sam uzeo fon i nisam mogao da verujem da je blokirao posle par sekundi.
Najduze je navigacija bila ukljucena na fonu oko 5h bez ikakve mane, a baterija za pohvalu (4h navigacije istrosi pola baterije).
Karticu sam dobio uz telefon 5800. I definitivno ima velike razlike sa novom basemap-om.
Ako si koristio gps u roamingu, puko si ko Grcka sto se tice love.
Druga je stvar , ako si legalno kupio karticu u Grckoj.
error_fileremovedevo jedva sam pronasao http://uploaded.to/file/bys6csbas javi rezultate?
Skinuo, radi; u pitanju je DEM Basemap NR sta god da biloOdoh da vidim ima li poboljsanja!
Pa definitivno je bolje; nemam vise ona zapucavanja prilikom skrola i trazenja po mapi od 10-15sec! Ostaje samo da se zahvalim na preporuci i linku!! I da pitam citas li ti PM ikad coveceI ima li poboljsanja?
Jel probao neko 5.00.70
Link je sa Garmin sajta http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4049
Edit: Moja greska ovo nije Garmin Mobile XT for Symbian.
Imam sony ericsson vivaz u5i sa symbianom s60v5, jel postoji neka navigacija za ovaj telefon?
Symbian S60v5 je Symbian S60v5- operativni sistem za koji je program pravljen, nebitno na kom telefonu...Verovatno bi Garmin radio kako treba. Od ne Nokia telefona, video sam da Garmin lepo radi na 2 modela samsunga, jedan sa tač skrinom i jedan sa kuglicom![]()
Tools - Manages My Data - Map Sets - MapSource
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari