Šta je novo?

Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition software version 5.00.00

Cemu ovi maps kad Garmin objasnjava? :p

Stigao sam sa odmora za vikend. Korstio sam sve vreme garmin na e52. Kretao sam se kroz Grcku i Makedoniju. Ni jednom se fon nije zbunio niti imao problema sa nalazenjem satelita. Naravno nadje za 1-2 minuta, nije kao GPS uredjaj.
Nemojte se plasiti da nece moci da nadje ili da ce gubiti signal.
Mape su jako dobre ukljucujuci i ogranicenja i blizina pumpi za gorivo.
Prezadovoljan sam kako funkcionise posle onog razocarenja kada sam uzeo fon i nisam mogao da verujem da je blokirao posle par sekundi.
Najduze je navigacija bila ukljucena na fonu oko 5h bez ikakve mane, a baterija za pohvalu (4h navigacije istrosi pola baterije).

Ako si koristio gps u roamingu, puko si ko Grcka sto se tice love.
Druga je stvar , ako si legalno kupio karticu u Grckoj.

Ako si koristio gps u roamingu, puko si ko Grcka sto se tice love.
Druga je stvar , ako si legalno kupio karticu u Grckoj.

Bez agps-a. To je bio cilj sto sam i postavio ovu poruku.
Kakav bi ja bio covek da sam sve vreme u romingu koristio agps?:smoke:

Skinuo, radi; u pitanju je DEM Basemap NR sta god da bilo ;) Odoh da vidim ima li poboljsanja!

Basemap je oko 12MB, ovo je 50MB....jel detaljnija, koja je fora?

I ima li poboljsanja?
Pa definitivno je bolje; nemam vise ona zapucavanja prilikom skrola i trazenja po mapi od 10-15sec! Ostaje samo da se zahvalim na preporuci i linku!! I da pitam citas li ti PM ikad covece ;)

Jel probao neko 5.00.70

Link je sa Garmin sajta http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4049

Edit: Moja greska ovo nije Garmin Mobile XT for Symbian.

Bas tako, 60 je poslednja verzija i verovatno novije nece ni biti (nazalost)!

60 nisam ni probao jer ga nikad nije bilo na zvanicnom sajtu pa se nisam usudjivao :). Koristio sam 50 ali rekoh da probam ako ima neki zvanican update. Takodje, jer probao neko SCG mapu 2.3NT?

Da i ja sam cuo da nece vise da se radi za symbian, zasto nemam blage veze.

Imam sony ericsson vivaz u5i sa symbianom s60v5, jel postoji neka navigacija za ovaj telefon?

Verovatno bi Garmin radio kako treba. Od ne Nokia telefona, video sam da Garmin lepo radi na 2 modela samsunga, jedan sa tač skrinom i jedan sa kuglicom :)

Imam sony ericsson vivaz u5i sa symbianom s60v5, jel postoji neka navigacija za ovaj telefon?
Verovatno bi Garmin radio kako treba. Od ne Nokia telefona, video sam da Garmin lepo radi na 2 modela samsunga, jedan sa tač skrinom i jedan sa kuglicom :)
Symbian S60v5 je Symbian S60v5- operativni sistem za koji je program pravljen, nebitno na kom telefonu...
https://buy.garmin.com/shop/store/d...roduct=010-10844-00&cID=138&pID=11413&ra=true
verzija je za v3 ali radi i na v5...

Убацио сам нову мапу СЦГ 2.30 НТ, у петак идем на пут по Србији Црној Гори, па јављам утиске.

Имам само једно питање, како знати,где погледати коју мапу користи гармин?
Претходну мапу сам сам инсталирао па знам, али шта радити кад се први пут срећеш са туђим телефоном?

Koristim 5.00.50 fino radi
voice=srpski
ui=hrvatski
Ubi se trazeci po netu
da sve bude na srpskom jer ovaj hrvatski bas i nerazumem.
Ima li sanse ili nepostoji srpski user interface??

Treba mi mala pomoc :) . Trebalo bi do kraja dana da ubacim bratu u E71 neke mape koje bi pokrivale put odavde do Pefkohorija. Za Srbiju nije toliko bitno, koliko za Makedoniju i Grcku. Nasao sam neke, ali su boze sacuvaj, unesena su neka leva imena na mapama i nisu bas najbolje.

Gledam ovaj thread i nije mi bas najjasnije sta bih ja njemu trebalo da usnimim od mapa? :)

Dakle, instaliran je Garmin XT i radi, ali mape su muka, ne snalazim se sa tim. Video sam kako ide za ovaj SCG Route, ali ne znam za Grcku sta mi treba.

Kazite mi bar sta da googlam :D .

Poslednja izmena:
AutoDriveHellas1.97 sa podrškom za engleski. Ja sam koristio letos bez problema.

Hvala, ja upravo skidam 1.95 img. Verujem da nije mnogo losiji :) .

Treba mi ipak mala pomoc, video sam da se pise u temi o tome, ali nigde kako uraditi :).

Imam recimo u MapSource SCG Route, Adria Route i Auto Drive Hellas i hocu da posaljem SCG iz jedne, Makedoniju iz druge i Grcku iz trece u telefon?

Ako ne moze, nema problema, ionako je samo Grcka bitna.

U MapSource aplikaciji u gornjem levom uglu imaš combobox u kojem vršiš izbor instaliranih mapa. Na svakoj označi regije koje želiš i na kraju tu kompilaciju jednostavno pošalješ (Transfer/Send to Device).

Hvala.

Medjutim imam problem sa Auto Drive Hellasom. Iako je mapa dodata u telefon, nad njom ne radi rutiranje. Nad Srbijom, Makedonijom i Crnom Gorom je ok, ali nad ovom ne. Cak ne radi ni Find opcija iz MapSourca.

U manageru pise not lockable...

Kao za inat nigde ne mogu da nadjem neki ADH a da radi. Sada sam u postupku kupovine City Navigator Europe.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno