Šta je novo?

Gran Turismo 5

Tekst je pisao neko ko je juce poceo da prati video igre juce.

SCEA je najavila 2. novembar, dakle bice 2. novembar. Normalno da nisu zavrsili igru u avgustu ako se pojavljuje u prodavnicama u novembru.

Negativno mišljenje se pojačalo jer programer Polyphony Digital toliko dugo radi na projektu.

LOL. :D

Iako nam izvori navode da će Polyphony Digital imati problema da završi naslov do isteka roka, neki govore da se to dešavalo i sa drugim sličnim naslovima. Kruže šale da je Gran Turismo 5 postao novi Duke Nuke Em i da bi programeri mogli vječno raditi na igri, ali smatramo da Sony neće vječno finansirati razvoj igre.

...

"programer" Polyphony Digital, ko da je covek u pitanju, ko zna ko je ovo pisao.

Nikako mi se ne cita 200 strana teme jer me samo zanima da li ikojim slucajem moze na kompu sa nekim emulatorom da se igra? (ako ne ovaj GT jel moze neki prethodni?)

Moci ces, za nekih 10 godina :) Mislim da ni za GT4 ne postoji postena emulacija...

Nikako mi se ne cita 200 strana teme jer me samo zanima da li ikojim slucajem moze na kompu sa nekim emulatorom da se igra? (ako ne ovaj GT jel moze neki prethodni?)

A bre imash ps3 za ispod 200e, kladim se da toliko dash godishnje za PC hardver i to ako nisi freak za upgrade :)

Ima polovan preko oglasa.
Inace bas skoro sam video da jedan lik prodaje PS3 (80GB verzija) za 18,000 dinara ( i to koliko se secam nudi jos i par igara uz konzolu)

Ja kupio za 150e, 80 gb. Bas zbog GT5. I evo, super radi, bez i jednog problema. Nakon mucenja sa God of War emulacijom, digao sam ruke i lepo kupio i polovan PS2 za 60e. Cipovan, milijardu igara koje mogu da skinem i narezem na obican DVD... O Xboxu 360 tek da ne pricam. Ne kazem da to nekome nije puno novca, ali to su vise nego smesne cifre za tako dobre igracke masine.

Sta kazete na ideju za rucnu @0:45 :d
[YOUTUBE]vpYeKzTz2uk[/YOUTUBE]

Poslednja izmena od urednika:
Bila bi fora da auto poleti kada je povuce :D

Pa na PCu bilo shta moze da bude ruchna, shteta pa nema u kojoj igri da se koristi :d

U onom reliju na PS2 (ladno zaboravih ime), ruchna je po defaultu bila menjach na DFPu, nikada se toga ne bih setio a osecaj je neverovatan, to je prva igra gde sam ruchnu koristio potpuno prirodno i mnogo lakshe nego pre, secam se da sam je u startu daleko preciznije koristio na prashnjavim stazama shto mi je uvek bio problem kada je u pitanju dugme ili shta vec...

sc8avb.png

:D

De je izvuce, sa drajverovog harda? :D

Ovaj iza je verovatno translator guy :d

Jos u tim godinama je imao viziju :D

Covece cujem odbrojavanje kao iz serije "24h" :p

Dva dokumentarca koja iz nekih razloga nisu dospela na GT TV:

http://vimeo.com/11563558

http://vimeo.com/11562740

Vredi pogledati :)

Upravo bi trebalo da pocne Sonyjeva konferencija tako da od sada pa do subote mozemo da ocekujemo nove informacije vezane za igru...

3. Novembar za Evropu. Spremite se, ima da sevaju varnice na sve strane! :D

Nazad
Vrh Dno