Šta je novo?

bench majice 2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

VUCKO-91

Slavan
Učlanjen(a)
21.08.2008
Poena
319
Da li ovo postoji i hoce li biti, posto bih hteo da kupim!

odlična ideja. na veliko kad se rade majce izađe jako jeftino, moj cimer je uzeo par majci planinarkog društva za 300din po komadu, i to nisu neke loše identične su onima koje dobiješ kad daš krv, a po meni su one skroz dobre.

Podrzavam ideju,napravite nesto da se dicimo :)

Mogle su Bench majice da se kupe u BH dok je radio,moguce da ima jos koji zaostali primerak...iskreno ,ne bih da vam ubijam volju,ali osvrnite se malo u nazad,na temu od prosle godine recimo i videcete da odgovorni nemaju vise vremena da se cumaju oko tih stvari ,a i sam proces od ideje do realizacije zahteva mnogo truda i peripetija... tako da jedni odgovor koji mozete da dobijete na ovu temu od admina i modova sa foruma bi bio recimo : "Oh,not again ! " :D :d

Mene vise zanimaju one solje :)

Evo samo sto nisu.... leta 2020. :)

Ne mogu da verujem da je to toliko komplikovano...
Neka bude i kvaliteta kao kad dajes krv pa dobijes majicu, nije to tako lose...:)
Samo nemojte opet one sa kragnom! :)

Te sa kragnom (prve) su bile najbolje, ja još uvek imam jednu...

hahaha jako komplikovano kod kineza kupiti gomilu majica odneti ih u neku stampariju i dati im da odstampaju neki logo. i onda ih prodate za duplo vise para. na vasem mestu ja tu ne bih puno razmisljao, *** kriza je

Da te prve su bile extra , ja još vucam dve : )

Jos imam par od 2007,pefektne su...
svaka stamparija moze da nabaci logo benchmarka po zelji.

hahaha jako komplikovano kod kineza kupiti gomilu majica odneti ih u neku stampariju i dati im da odstampaju neki logo. i onda ih prodate za duplo vise para. na vasem mestu ja tu ne bih puno razmisljao, *** kriza je

Upravo....
Ne znam u cemu je problem, pa da nece da rade....

Ajde vi što vam je lako uložite pare u majce i javite se Peci. Delite zaradu.

Meni bi znacio dizajn solje :d

Peco, ajd ostavite link ka bench logou u punoj reyoluciji pa da krenemo da stampamo.
Hocete li da napravimo bench meeting pa se dogovaramo oko zajednicke stampe?

Preciziraj malo kako zamisljas zajednicku stampu i gde bi bio bench meeting?
Mozda bi bilo najbolje da se naprave predlozi na netu, pa da se postavi anketa?

Poslednja izmena:
^ I onda neko pita zasto je komplikovano.

Nije problem uraditi majice za jednokratnu upotrebu po sistemu "dodjoh, oprah, ode logo". Sve majice do sada koje su radjene su bile vrlo kvalitetne i meni traju jako dugo (a kupio sam od svake "kolekcije" po bar 2).

izvini, ti ono zoves organizacija? pa da li si procitao barem prve cetiri strane tog threada gde su svi osuli paljbu zasto su ti motivi na majicama, zasto te boje, te hoce nesto drugo, te ne razumeju sta je na njima... haos :)
ne treba to benchu...

izvini, ti ono zoves organizacija? pa da li si procitao barem prve cetiri strane tog threada gde su svi osuli paljbu zasto su ti motivi na majicama, zasto te boje, te hoce nesto drugo, te ne razumeju sta je na njima... haos :)
ne treba to benchu...

komentari su im: razocarenje!!!, zasto smo pravili anketu kad nije ispostovana, gde je smajli na majici...itd
Tu su izgleda krivi administratori, zato sto su nesto drugo izbacili u prodaju, a nisu ispostovali anketu! Koliko sam ja uspeo na brzaka da procitam...
Nije mi jasno kako su to uspeli...

Ove godine bicemo kao Zvezda, losi, ali SLEDECE SEZONE, bice! :D

Gotovo je, leto na izmaku, time se treba baviti na prolece...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno