Šta je novo?

Telekom: Tri meseca besplatno (proba)

otkad moze na dva tv-a, nije toliko losa stvar

Ako izaberes brzi net posle 3 meseca si na brzem netu i to placas. Ugovor startuje posle 3 meseca promo i to stoji u ugovoru, ne mogu ti naplatiti ako si potpisao da tek tada krece.
Pise da se ugovor zakljucuje na 15 meseci od kojih su 3 probna i (ako se korisnik odluci da koristi usluge) min jos 12 meseci. Pre isteka probnog perioda moze se raskinuti ugovor i vratiti oprema a ako se to uradi posle probnog perioda a pre isteka 12 meseci onda se placa nadoknada. U ta 3 meseca ti ne radis nista ilegalno promenom brzine jer na njihovom sajtu koristis ono sto ti je njihov sistem omogucio.

Poslednja izmena:
Ali i ako posle počnem d a plaćam, mogu da vratim na manji paket?

U porednjenju sa SBB Telekom je i dalje shit, makar po meni. Kazu placa se kablovska tv a ovde moras da placas tel racun, nema adsl bez tel kao sto nema sbb net bez kablovske tel. Kad sve saberes i oduzmes opet je SBB bolja opcija. Tako da sam i racunao da cu im vratiti opremu. Moras nekako proveriti ili sacekati sledeci mesec da ti ja kazem jer samo jednom mesecno je moguce izmeniti brzinu.

Ma jeste da je shit, ali triput je triput :) :) :) Ne, bez zezanja, evo, stiglo je i ćaletu, sve sam mu povezao, ali nemam *uda da mu povećam brzinu, ako budu naplaćivali to "experimentisanje", on će samo da prosledi račun meni ..... :) :) :)

Imas ugovor gde ti je prvih 3 meseca free. Ako planiras da ostanes na adsl onda ne diraj nista.

Citam i nerazumem.Kako vam je stigla ponuda?Pismom posebno ili uz racun?Jel vam istekao ugovor pa da produzite jos ili da raskinete stari i potpisete novi?Ili pa ko nije imao,nema ili ga je odjavio ranije pa da vas-nas opet privuku?Meni je istekao beskonacni ugovor od minium 12 meseci koriscenja proslog meseca.Po onome dok sam ziv ima da mi salju racun,e ja ako necu vise da ga odjavim.Ova ponuda i nije tako losa,jel 3 meseci proba+12 meseci placas adsl i 12 meseci iptv za din ili iptv do kraja godine za din?Takodje ove se pominju 12 i 24 meseci pa se stvara zabuna.Pozzz i hvala na info...

Nisam imao adsl a ponuda je stigla pocetkom jula u koverti kao za racuna ali nedelju dana pre racuna. ZNaci, 15 meseci tj 3 proba + 12 min koriscenje za iptv i adsl. Kasnije se placa izabrani adsl paket a osnovni paket za iptv je 1din. Drugi box, kao i svi paketi se naplacuju. I u toku promo perioda VOD se naplacuje.

Osim tamo gde piše 0 dinara. Sinoć sam gledao DarkKnight. To je u HBO ON DEMAND, a pošto je taj paket trenutno free of charge, onda su im i svi filmovi isto fraj.

Znas kad bih gledao nesto poput Dark Knight u bilo kom formatu ispod 720p? Nikad.

Dobro. SVaka čast. Nemaju svi HDReady televizor. :) :) :)

Nego, el proverio neko da li će neko ko prebaci odmah na 6MBIta morati to da plati na kraju meseca, iako je probni period?

Dobro. SVaka čast. Nemaju svi HDReady televizor. :) :) :)

Nego, el proverio neko da li će neko ko prebaci odmah na 6MBIta morati to da plati na kraju meseca, iako je probni period?

Nece platiti nista,imas tri meseca besplatno i mozes podici brzinu,i pre isteka treceg meseca,smanjiti je,ja sam prosle godine 1.avgusta presao kod Telekoma,2 avgusta povecao brzinu na 2mb,30.oktobra je vratio na 1mb,i sve racune placao po 1 dinar,pre tri dana sam potpisao novi ugovor ovo sa internetom +IPTV na 15 meseci,od cega su 3 meseca besplatna,podigao sam brzinu na 4mb,i oktobra cu je spustiti na 1 mb,i ovo sam uradio i za mog druga decembra prosle godine,kad je uzeo internet,februara smo smanjili brzinu na 1mb,i on je placao po 1dinar,dakle to je to.

OK, da dignem onda i kod oca, pa šta nam bog da. A strah me da pozovem telekom, ima da zovem 3 puta, i sva tri puta ima da dobijem različit odgovor na pitanje sa 2 opcije. :) :) :)

OK, da dignem onda i kod oca, pa šta nam bog da. A strah me da pozovem telekom, ima da zovem 3 puta, i sva tri puta ima da dobijem različit odgovor na pitanje sa 2 opcije. :) :) :)
Digni i kod oca,pa sta vam bog da:D:D,nema potrebe da zoves telekom,to mozes putem logovanja na njihov sajt da uradis.

:d gvlada те и остали
Може ли неко да скенира, ако није бацио, то писмо то јест обавештење о овој понуди.
Да ли у њему има нека комбинација цифара по коме знају коме су послати
ту понуди или може да се одради блеф са корисничким сервисом типа -Ало, ало Зовем јер ми је Стигла ми је ова понуда за бесплатно коришћење па би да искористим :D

Nema nikakvih cifara uopste. Kad sam zvao da se prijavim trazili su broj tel da provere da li spada u grupu kojoj je to omoguceno.

Da li se meseci i dalje računaju od 1.-31. ili od dana sklapanja ugovora? Montažer koji mi je doneo stb je rekao da je od dana montiranja, ali mu baš ne verujem mnogo.

@Vlayza
Kod telekoma je sve u kalendarskim mesecima. Verovatno su cekali kraj meseca pa da ti zaracunaju kao ceo besplatan :)

Naravno, znam za to. Ono što me buni je opaska montažera da se računa od dana montaže. Naravno, niti mogu da dokažem da mi je rekao, niti on ima ovlašćenja za tako nešto. SUS, ako se odlučim da vratim opremu, odoh 30. septembra.

Tu su mi rekli da traje 90 dana od potpisivanja ugovora. Kako sam ja potpisao 26. jula do 26. oktobra trebam vratiti opremu ne zelim li da nastavim sa uslugom.

Prijavio sam se u okviru Telekomove promocije ADSL+OPEN IPTV 3 meseca probno gratis svi paketi otvoreni,i u roku od 2 dana dobio opremu.Sto je za svaku pohvalu.Do tada sam bio korisnik DIGI TV-a sa kojim sam iz momenta raskinuo ugovor posle 3 i po godine druzenja :)
Ponudu su dobili samo oni na cijoj telefonskoj centrali ima dosta slobodnih portova,tako da su hteli koliko toliko da popune portove.Imaju u bazi podataka sve korisnike kojima su poslali ovu ponudu,tako da ne mozes da ih prevaris.Pitaju te za broj fiksnog i onda u racunaru vide da li si dobio ili nisi dobio tu ponudu.
Inace pitao sam takodje da ce po isteku tih 3 meseca probnih,ako potpises ugovor svi paketi u OPEN IPTV-u biti otvoreni.Tako da ces 15 meseci gledati u full-u OPEN IPTV za 12 din + PDV :)
DALI SU MI PONUDU KOJU NISAM MOGAO DA ODBIJEM :) :) :)

Meni u ugovoru pise da je osnovni paket 1din a sve dodatno se naplacuje. Super ako ce tebi za 12din da otkljucaju sve. Inace, ljudi sta vam je??? IPTV dobar? Jel niko od vas nije video kako izgleda dig tv u 2010. god. i sta dig tv podrazumeva? Pustite price o situaciji, isto tako imate moderne kompove a ne Pentiume 3. IPTV je shit i to potpisujem, 1din mozda i vredi ali ne 699 + pdv.
Ko ima IPTV ne moze net preko 6Mbit, a vi u BG npr kod SBB mozete uz D3 HD da uzmete i 60Mbit. Nisu mi jasni ljudi koji velicaju ADSL i IPTV.

Ja sam jos u probnom periodu,isteklo je mesec dana.I ja sam mislio da ce osnovni paket biti 1 din,ali sam ih 2 puta pitao telefonom da mi potvrde da li su svi paketi kasnije otvoreni i 2 puta su mi to potvrdili.
SBB mozda i ima kvalitet,ali nikako ne mogu da podrzavam i finansiram nekog ko drzi monopol nad pravima digitalnih tv kanala.Placati 10 evra mesecno za kablovsku ili TOTAL TV je mnogo.Telekom je isto bio monopolista sto se tice ADSL-a,ali se sada to trziste dosta otvorilo.

A gasenje kanala zato sto neko kupio prava na utakmicu ili seriju? Ok, ali ja placam da gledam te strane kanale recimo. Jos gore gase se u analgonoj a ne i u D3 ponudi. Dokle god se koristi Telekomova infrastruktura bice oni monopolisti za internet, nezvanicno doduse. Zasto je SBB uskraceno pravo na fix telefoniju? Zato sto jedini ne mora da koristi Telekomovu infrastrukturu.

I ja sam mislio da ce osnovni paket biti 1 din,ali sam ih 2 puta pitao telefonom da mi potvrde da li su svi paketi kasnije otvoreni i 2 puta su mi to potvrdili.

E, ako je ovo tačno, sve sam bliži odluci da ne vratim opremu pre isteka trećeg meseca.

Inace, ljudi sta vam je??? IPTV dobar? Jel niko od vas nije video kako izgleda dig tv u 2010. god. i sta dig tv podrazumeva?

Ne znam , kolega, nažalost, 6 godina imam SBB, i ovo što sam video na IPTV, je za ono SBBovo breathtaking. A inače, mi u PO još imamo za 1390 din 1.5 MBit, sve ti je jasno onda. :) :)

Ja sam definitivno na 6MBita paketu, i videću da li će mi stići neki račun, ili je stvarno besplatna promocija bilo koje brzine ....

Ja sam isto iz Pozarevca :) Inace do sada sam bio na dial-up koji sam sa uplacenim satima i telefonskim impulsima placao oko 500 dinara,koristio DIGI TV koji sam placao 400 dinara i sada sam sve to zamenio za ADSL 1024/128 kb i OPEN IPTV zajedno za 1450 dinara/mesecno sto je po meni dobar posao.Ipak sam dobio i bolji internet i bolju televiziju za dodatnih 550 dinara.A kod SBB bih internet + kablovska placao 2200 dinara

Haha, šta sve neću da čujem o SBB-u. Živim u centru Niša. Kad god padne kiša, net i kablovska iz momenta nestaju, a vraćaju se u neodređeno vreme. Plaćati 2200 dinara nekome ko te smatra građaninom nižeg reda, tako što ti za iste pare daje goru uslugu nego beograđanima, novosađanima, kragujevčanima i ko zna kome još, a uz to imati ponudu od 1425 dinara za vrlo sličnu uslugu kod telekoma, je čista glupost. SBB sam definitivno napustio na godinu dana, a nakon toga ćemo videti da li ću im se vratiti.

Pa ja kada sam razmisljao o SBB-u zvao ih da pitam za prikljucan cena je bila 12.000 dinara na 6 rata je moglo,plus posle da im placam 800 dinara mesecno.Pa prikljucak je u svim normalnim,civilizovanim zemljama besplatan a on posle zaradjuje od pretplate.A ne ovi nasi lopovi iz SBB hoce da ti prvo oderu kozu a onda da ti sisaju krv svaki mesec :) I sto je rekao prethodnik slazem se,ne zelim da budem gradjanin drugog reda.

Nazad
Vrh Dno