- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
Od danas je moguće preuzeti sa njihovog sajta novu verziju ovog browsera.
http://www.apple.com/safari/
http://www.apple.com/safari/
... ipak nije prijatno videti tako nesto.
@sirNemanjapro, moja greska mislio sam na privatnost, a ne na "security", ipak nije prijatno videti tako nesto.
P'da, punjenje harda djubretom ne moze da se opise drugacije nego kao potpuno pozitivna stvar
Ah sad naviru secanja na quicktime koji je mrtav-'ladan pri instalaciji bez pitanja preuzimao pustanje SVIH multimedijalnih fajlova, cak i onih koje NE MOZE da pusti.
Ali ne sumnjam da ces i za to da nadjes neko talibansko opravdanje![]()
nije mi u redu, kao sto rekoh: "ne odobravam nikako takvo ponasanje QTa" - uostalom ja sam u to vreme koristio mplayerPa sad, ako je to tebi u redu, sta da ti kazem
stoji. i ja koristim Alternative QT na Windowsu...(jer se QT jedino za to i koristio obzirom da je, slobodno mogu reci, bio teski krs u odnosu na plejere iz vremena ekspanzije divx-a pocetkom novog veka).
hm... mislim da si nesto pomesao: ISO je za MP4 uzeo Apple MOV file format za standard ali to je file format (kontejner) a ne codec, tako da nema veze sa divx kodekom...A sto se tice dokumenta koji si linkovao ne znam da li treba o tome ovde da se detaljnije prica. Da li je QT postao osnova za MPEG-4? Jeste. Sta je problem? Pojavila se zvanicna MPEG-4 specifikacija i gomila divx kodeka -> niti je apple niti je microsoft uspostavio dominaciju
Da, to je neobično, ali TI stalno braniš jednu "piece-of-crap" kompaniju, a drugu istu takvu stalno napadaš.ja jos uvek ne kapiram da neko moze da brani to piece-of-crap od kompanije u bilo-kom-slucaju
nije mi u redu, kao sto rekoh: "ne odobravam nikako takvo ponasanje QTa" - uostalom ja sam u to vreme koristio mplayer![]()
![]()
hm... mislim da si nesto pomesao: ISO je za MP4 uzeo Apple MOV file format za standard ali to je file format (kontejner) a ne codec, tako da nema veze sa divx kodekom...
Da, to je neobično, ali TI stalno braniš jednu "piece-of-crap" kompaniju, a drugu istu takvu stalno napadaš.
2600 fajlova i 330MB na Mac OS Xu.Posto pretpostavljam na osnovu posta gore da kovacm koristi safari vise od mene, zamolio bih ga da potrazi "webpage Preview" folder na svom PC-u, nek vidi koliki mu je(kovacm salim se, ne ljutis se valjda
).
2600 fajlova i 330MB na Mac OS Xu.
i nisam bas skapirao kako WebPreviewPages opcija trosi protok?
valjda kad otvoris stranicu samo se napravi screenshot iste i to je to, ne vidim sto bi nesto dodatno trosio internet protok!?
Btw interesantno je da se MPEG LA (organizacija koja drzi pod kontrolom MPEG tehnologiju) obavezala da ce makar do 2015 god. upotreba biti free za internet streaming (link na pocetku posta).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari