Henry, koliko si ga platio tacno u kanadi, da li si cekao, narucio preko neta, ili si otisao u app store i uzeo ?
I da l' se ceka dugo na fon ?
reci mi jos jedno, posto si ti odatle jelte,
da li je moguce da se uzme sim free tamo i da se dobije povracaj pdv-a prilikom izlaska iz zemlje ?
Da li raditi SHSH na IP4 i da li je isti princip?
Jeste, meni cydia je nudila to kada sam je prvi put pokrenuo, samo kliknes na "Make my life easier, thanks!"
Samo nije mi jasno zasto je telefon sam poslao bar 5 poruka na neki +44xxxxx broj. Radio je nesto u vezi facetime, a vec sam imao instaliran delivery report i primetio da je poslao te poruke. Zasto?
Odakle ti znas koliko sam ja platio telefon?
iPhone i dalje ima par ogranicenja koje umeju da smetaju i ako se jos koristi i bez Cydije onda stvarno nije bas najbolji izbor, bar za mene.
Ipak Cydia nije tema ovde niti da li neko trazi nesto vise od telefona ili ne.
Posto glavna tema vezana za novi iPhone je signal, mogu da kazem da za sada nisam imao problema, bas sam probao da ga drzim "kako ne treba" u toku razgovora i nije mi smanjo kvalitet zvuka. Ne mogu da kazem da dodir sa novom antenom ne utice na signal ali veoma retko, najvise sam primetio da se smanjio signal za dve crtice.
Evo napravio sam jedan snimak kod kuce gde imam bas slab signal i nista se nije promenilo. Koliko sam ja primetio vise varira kada je skoro pun signal, videcemo da li ce se pojaviti neki problemi sa signalom kada ga budem vise koristio.
[youtube]hyxEp-I2qMg[/youtube]
Izaberite neku jacu rezoluciju na youtube i gledajte u full screenu da bi videli jasnije.
To sam snimio sa kamerom pa sa PC na YT, nisam koristio telefon.Jesi ovo direktno uplodovao sa telefona na YT ili si na PC pa onda, posto sam ja odradio direktno i izgleda da ga kamera iliti aplikacija kompresuje tom prilikom.
Odradio sam to i pisalo je pending TTS server juce uvece. Valjda ce to danas da zavrsi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari