Šta je novo?

HTC Desire

stavio sam 2.2 , browser kao da otvara sporije.... havarija!
da Vas pitam , dok sam imao 2.1 u brovseru otvorim recimo www.b92.net i on mi otvori na erkanu ceo sajt pa ja uvecam sta zelim , a sad na 2.2 mi otvara zumiran sajt i to mi je bezveze.... kako da promenim to....

pomagajteeeee
zat osto sada imas flash podrsku u telefonu i ucitavaju se sajtovi kao i na desktopu. pa kada je neki sajt preopterecen falshom sve radi sporije. za zoom u settings od browsera imas podesavanje za default zoom, pa promeni kako ti odgovara

@Srba:
osim ako taj telefon nije Galaxy S ili iPhone 4 :)

Mogu da se slozim da Galaxy S ili iPhone 4 dovoljno dobro snimaju u 720p (barem po brzini), ali chemu to - kao shto ne vidim smisao 5/8/12 mpx foto kamere na mobilnom, tako ne vidim i smisao 720p na mobilnom... Jedino za shta je to dobro je progres tehnologije. :smash:

pa recimo da uploadujes odmah na youtube u 720p :)

Najveci problem je shto im fali stabilizacija, a mogli bi sa tolikim senzorom i tako jakim hardverom da naprave zakucanu sliku i dok trchish :)

snap20100802192202.png

pokrenes browser, menu, pa more i izaberes settings

Mogu da se slozim da Galaxy S ili iPhone 4 dovoljno dobro snimaju u 720p (barem po brzini), ali chemu to - kao shto ne vidim smisao 5/8/12 mpx foto kamere na mobilnom, tako ne vidim i smisao 720p na mobilnom... Jedino za shta je to dobro je progres tehnologije. :smash:
ja kameru ni na jednom telefonu do sad koji sam imao nisam bukvalno ni upalio, tako da se potpuno slažem sa tvojom konstatacijom, nego sam morao da odgovorim da ima telefona koji se ipak snalaze sa snimanjem 720p videa :)

Bilo kakva futrola samo da mi se ekran ne izgrebe u dzepu itd?

Imas onih pull-up futrola svuda po gradu. Obiđi malo ove šanare u Balkanskoj a i imaš veliki izbor u Big Bangu u Ušću ali koliko sam provalio tamo se sve sa magnetima a ne znam da li to smeta ili ne. Pull Up imaš u Balkanskoj u onom starom tržnom centru sa leve strane kad ideš sa Terazija u prizemlju.

P.S.

Folije su sr***. Bože šta će ljudi sve uraditi da zaštite telefon, a ne razmišljate kako će Vam Amoled sijati kroz tu foliju.

www.svezamob.rs i torbice i folije i sve što poželiš

Poslednja izmena:
Gde ste kupili futrolu za ovaj telefon posto ne mogu nigde da nadjem?

Ja sam uzeo u Big bang-u u uscu i super je , marka je cellular line i platio 1100 din, malo vise mi se svidjala neka druga od Hame ali je bila mala i bukvalno moras da guras tel i da ga cupas kad izvlacis, a ova sto sam uzeo je taman i bas lepo izgleda , s jedne strane siva a s druge siva sa crnim kockicama i deluje kao da je original htc-ova za desire :) samo sto kad sam uzeo to je bio poslednji komad i ostale su samo roze :) e sad mozda su dobili pa vidi, i na njom nema nikakvih magneta tako da nema sta da smeta, super futrola na pakovanju pise da je za Iphone i smartphonove a jedna strana gde je samo sivo je onako nezno slicno plisanom i lepo cisti ekran

Poslednja izmena:
Imas onih pull-up futrola svuda po gradu. Obiđi malo ove šanare u Balkanskoj a i imaš veliki izbor u Big Bangu u Ušću ali koliko sam provalio tamo se sve sa magnetima a ne znam da li to smeta ili ne. Pull Up imaš u Balkanskoj u onom starom tržnom centru sa leve strane kad ideš sa Terazija u prizemlju.

P.S.

Folije su sr***. Bože šta će ljudi sve uraditi da zaštite telefon, a ne razmišljate kako će Vam Amoled sijati kroz tu foliju.

www.svezamob.rs i torbice i folije i sve što poželiš

ja imam invisible shield , sada samo na ekranu ..... a sa zadnje strane sam odlepio , i oko tastera .... sve sam to poskidao ..... je***o gov*o.... ******! lepi se za ruke , jos po ovim vrucinama otpusta sa strane neku smolu , neki lepak ... uzas!
nista ne valja .... a , sa prstima ne mozes da vuces po ekranu lepo , jad i beda....
pre toga sam imao neku plasticnu , od tvrde plastike , leteli prsti lepo po njoj , jeste se mastila, ali je bila lepsa na odziv! a , ovaj shield ....ko guma neka. VISE NIKAD ....!!!!

Evo kako izgleda futrola i pakovanje za Desire sto sam kupio:

Da ne pomislite pogresno,nisu u pitanju 2 vec 1 futrola, s tim sto je s jedne strane skroz sivo i ok je za ciscenje ekrana, nesto kao plisano otprilike,a druga strana futrole je sa kockicama.

Poslednja izmena:
ja imam invisible shield , sada samo na ekranu ..... a sa zadnje strane sam odlepio , i oko tastera .... sve sam to poskidao ..... je***o gov*o.... ******! lepi se za ruke , jos po ovim vrucinama otpusta sa strane neku smolu , neki lepak ... uzas!
nista ne valja .... a , sa prstima ne mozes da vuces po ekranu lepo , jad i beda....
pre toga sam imao neku plasticnu , od tvrde plastike , leteli prsti lepo po njoj , jeste se mastila, ali je bila lepsa na odziv! a , ovaj shield ....ko guma neka. VISE NIKAD ....!!!!

Hvala na recenziji. JA razmišljao da pazarim kad promenim telefon.

ja sam odradio na Desire-u factory reset... i lepo kad je dosao na 2.1 bez icega... odradio sam update na 2.2 tj Froyo , znaci sve regularno .... i tel mi radi sporije , imam utisak neverovatan!
ako odradim factory reset opet , oce se vratiti na 2.1???
recimo Flash 10.1 mi uopste ne radi kao na ovom klipu , jel je Nexus One i Desire ista stvar ili ne!!!

http://www.youtube.com/watch?v=PtGCaKyd_co&feature=player_embedded

ja sam odradio na Desire-u factory reset... i lepo kad je dosao na 2.1 bez icega... odradio sam update na 2.2 tj Froyo , znaci sve regularno .... i tel mi radi sporije , imam utisak neverovatan!
ako odradim factory reset opet , oce se vratiti na 2.1???
recimo Flash 10.1 mi uopste ne radi kao na ovom klipu , jel je Nexus One i Desire ista stvar ili ne!!!

http://www.youtube.com/watch?v=PtGCaKyd_co&feature=player_embedded

Neće se vratiti na 2.1

core.graphics, čitajući tvoje postove, kao da ćeš srčku dobiti, ne daj Bože :). Opusti se, što reče jorgovan, flešuj ponovo 2.1 i uživaj. Posle ako saznaš šta je bio problem, lako ti se vratiti ponovo na 2.2.

:wave:

Ako mu telefon nije rutovan ne može da flešuje 2.1.

Sada kada je izašla unrevoked metoda ne vidim razlog da neko ne rutuje svoj telefon

Nazad
Vrh Dno