Šta je novo?

Treba mi jednostavan html editor

SeRPeNT

Slavan
Učlanjen(a)
17.10.2005
Poena
320
Treba mi neki program koji moze da mi kod prikaze kao tree.
Da pojasnim, nesto sto ima opciju da izmedju pocetka i kraja odredjenog markup-a odradi neki colapse/expand (kao recimo widnows registry).

Ovako nesto ali za windows 😀

structure.jpg

Uzasava me kada pokusavam da vidim gde mi se raspao html pa provalim da nisam negde zatvorio markup i sl...
Thx

Poslednja izmena:
Notepad++ može tako nešto. Probaj - postoji i portabl verzija.

Poslednja izmena:
Ovo je sjajan alat. Prvi put se srećem s njim i onako na prvi pogled bih rekao da je odličan. Nije mi do sada trebao ovakav alat ali ovih dana nešto radim i ovo mi je baš dobrodošlo.

Ovo je bio dobar hint 🙂
Slican alat Firebugu postoji vec integrisan u Chrome pod Developer Tools (ili npr. desni klik negde pa Inspect element). U nekim segmentima bolji je Crome. Licno mislim da je Chromov inspector brzi i pregledniji i nekako manje pipav od Firebuga.

Slican alat Firebugu postoji vec integrisan u Chrome pod Developer Tools (ili npr. desni klik negde pa Inspect element). U nekim segmentima bolji je Crome. Licno mislim da je Chromov inspector brzi i pregledniji i nekako manje pipav od Firebuga.

Jeste brži, ali Firebug mi nekako više pogoduje za razvoj dok Chromov mi deluje kao odlično rešenje da "na brzaka" snimiš (pogledaš) kako to drugi rade. Ima taj alat, sličan, i u Operi ali ga nikad ne koristim. Zašto, ne bih znao da ti kažem. 🙂

Ako vec nabrajate browsere onda i IE8 ima svoje "Developer Tools" 🙂

Inače, ovo može i jedna varijanta Notepad2:

Uzgred, i FF4 ima ugrađenu opciju "Inspect" (u Tools) 😉

Nazad
Vrh Dno