Imam jedno glupo pitanje - danas sam uzeo Desire i ne mogu da nadjem 2 stvari:
1. Kako da namestim da mi telefon samo vibrira (tj. neki Silent mod)? I da li mogu da se naprave neki profili kao kod drugih telefona - naprimer, General, Silent, On Street, Meeting i sl.?
2. Kako da markiram odmah sve e-mailove u inboxu i kazem da su prochitani?
1. drzis power ugme i izaberes vibration ili ako koristis sense ui stavis widget Profile pa imas da biras general, silent i vibration (ako ga nemas u spisku idi na download widget)
2. ne vidim takvu opciju ni u htc mail aplikaciji, ni u gmail aplikaciji, ako je gmail nalog odes u neki internet browser i mark all as read, kada odradi sync sa gmail bice all read i u telefonu (valjda bi tebalo, nisam probao

)
Par pitanja:
1. Kako da kopiram kontakte sa sim kartice na telefon, na sta da idem od ovoga Import from SIM card, import from SD card i export to SD card?Pretpostavljam da tek kad to uradim da cu moci da postavim slike za kontakte posto ovako nema sanse nikako dok su na SIM-u?.
2. Da li postoji da se podesi nesto pa da pise ono na pocetnoj strani gde se nalazim tipa ulica, naselje i slicno ( secam se da je kod nokije to nesto bilo kao Cell)
3. Da li moze poruke normalno da redja kako stizu a ne da ih grupise?
4. Kad premestim neku pesmu sa kompa mogu da je podesim samo za zvuk poruke ali kako odn. gde da smestim mp3 da bi mi zvonilo kad me zovu znaci za pozive?
5. Kad prebacujem fotke ili pesme sa kompa kako da ih stavim na onu malu karticu a ne na memoriju telefona?
jesi ti nekad imao smartphone?
1. logicno import from
sim card, sd card je memorijska kartica
2. u phone settings ukljuci cell broadcast, mada ne znam gde to ispisuje na home screen (ovde mozes i bolje idi u live wallpapers i izaberi maps, pa ces dobiti tacno na mapi gde se nalazis vizuelno, a ne da pise)
3. tako ti je sada u androidu i iphone, threaded sms
4. najbolje skini neku aplikaciju za podesavanje razlicith zvona i melodija, kao i jacina zvuka za odredjene notifikacije (search u Android Marketu)
5. izaberes umesto charge only (kada ga prikacis na usb kabl) disc drive i u my computer ce ti se pojaviti memorijska kartica sa sadrzajem sta je sve na njoj pa stavljaj tu pesme i slike u neki folder (recimo MP3 i Pictures)