Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je Filipenkov opis dobar. O muzici iz sc2 jos nemam skroz formirano misljenje. No mislim da su u skladu sa budzetom za igru i procenjenom zaradom, trebali angazovati Hans(-a) Zimmer-a.

Ljudi,mene zanima da li je neko kupio igru a da do sada nije igrao Starcraft?Citao sam Filipenkov opis,gde on kaze da mogu i pocetnici kao ja da krenu mp,ali nisam bas siguran da li je to pametno.Ne bih da pljunem 6000 pa da poludim sto ne mogu nikoga da pobedim.U nedoumici sam pa mi treba savet.

Bedak. Zar nece nabavljati jos par komada? Shvatam da ti je kriza sad udarila, pa mora CE odma'. :)

udarila i to samo takva kriza :D , salu na stranu eto sad gledam na http://www.shopto.net/ i da narucim kad CVRCCCC ne salju zemljama van EU :shock:, sve ostalo moze al ovo ne moze.. ne znam mozda zbog velicine paketa ili koji djavo eh, sutra odoh do white shopa na spensu da vidim mozeli se kod njih naruciti :Klanjanje.. a do tad zivela narodna verzija :S:

Ja ne mogu da verujem da igra od 45/60 evra dolazi u bednoj kartonskoj kutijici! Mogli su makar dvd case običan!

Ljudi,mene zanima da li je neko kupio igru a da do sada nije igrao Starcraft?Citao sam Filipenkov opis,gde on kaze da mogu i pocetnici kao ja da krenu mp,ali nisam bas siguran da li je to pametno.Ne bih da pljunem 6000 pa da poludim sto ne mogu nikoga da pobedim.U nedoumici sam pa mi treba savet.

Sto se bojis toliko MP. Odigraj kampanju i igraj protiv kompa. Probaj polako sve tri rase, pogledaj neke replay meceve. Ako izgubis, niko te nece popljuvati niti ista gubis, samo mozes da dobijes, gledajuci replay meca gde si pogresio i da ispravljas svoje greske. Videces vremenom kako ces da dobijas u MP igrace, a onda ta slast te uvlaci sve vise i vise.

udarila i to samo takva kriza :D , salu na stranu eto sad gledam na http://www.shopto.net/ i da narucim kad CVRCCCC ne salju zemljama van EU :shock:, sve ostalo moze al ovo ne moze.. ne znam mozda zbog velicine paketa ili koji djavo eh, sutra odoh do white shopa na spensu da vidim mozeli se kod njih naruciti :Klanjanje.. a do tad zivela narodna verzija :S:

Jesi siguran da ne moze sa Shopto? Mozda ti nesto nije u redu sa nalogom ili tako nesto, jesi narucivao nesto ranije? Nije nikad bilo takvog ogranicenja pre, i pogotovo nikad nije imala veze velicina paketa..

Poslednja izmena:
Jesi siguran da ne moze sa Shopto? Mozda ti nesto nije u redu sa nalogom ili tako nesto, jesi narucivao nesto ranije? Nije nikad bilo takvog ogranicenja pre, i pogotovo nikad nije imala veze velicina paketa..

narucivao sam pre dosta stvari uglavnom za PS3 sve je stizalo kako treba ..sad kad se ulogujem na sajt pored te CE verzije stoji unavailable i kao razlog za to navodi da ne isporucuju korisnicima izvan EU, a sve ostalo moze samo za to pise unavailable

Zanimljivo.. a obicna verzija? Jel postoji uopste obicna...

ima obicna verzija i to moze da se posalje ... ebeni CE i ja jos kao "ma kasnije cu ja to uzeti bice toga i na trafikama" kad ono prc :) .. ah videcu sutra u computer landu da li oni mogu da srede..

Zašto bi iko pisao review za one koji sigurno neće čitati i koji hoće što prostije? Za takve ima ko da "piše". Molim lepo, tu su svi znamo kakvi časopisi, sajtovi, sve u tri pasusa, sve super strava do jaja, za burek/sempl sve može. Takođe, živo me zanima gde si video da se masovno koriste bold i - pazi sad - raznobojna i različita slova u prikazima bilo čega, pa i igara? :sceptic: Unutar samog prikaza, ne one šljašteće informacije sa strane. Evo, recimo, otvaram IGN, gledam zadnja 3 prikaza PC igara, sve je go tekst na beloj podlozi kao i ovde, jedino su linkovi boldovani zato što se automatski bolduju i to je sve. Ništa slova u različitom stilu, ništa druga boja.

Tekst je pisan za one koji žele da saznaju nešto više i to da mogu da učine na jednom mestu, na srpskom jeziku. To što se može pronaći na Google-u sve što čoveka zanima (kao), to odavno znamo. Zato ćemo svi zajedno kroz par godina od kontenta bilo kakvog da imamo o bilo čemu po pasus i svi će biti srećni "jer će postati eksperti za 10 sekundi".

Sine, nisam ja to izmislio. Postoje pravila u izdavastvu (stampa/online) koja se moraju postovati. Ja znam da se ti verovatno time ne bavis profesionalno i da si imao malo vremena da sastavis taj review, ali mogao si malo da se potrudis.
Ako pogledas malo bolje druge sajtove, recimo IGN, videces kako je text veci, lepo citak, veci razmak izmedju redova sa manjim pasusima i sve je lepo spakovano, za razliku od ovog tvog teksta.
Nsi morao sve ono navedeno sto sam napisao da primenis na text, nego da izaberes nesto od toga.
Takodje nisam rekao da je review los, nego da je ocajan za citanje i zato ga nisam ni procitao.
E sad ako mislis da se pravim pametan, nisi u pravu jer mi je to posao da ljudima sto jednostavnije i lepse predstavim informacije (radim kao dizajner u advertajzing agenciji) ukljucujuci tu i prelom teksta.
Tako je sve u ovoj raspaloj zemlji, ako nekom das kriticki komentar odmah ispada da se pravis pametan.

I daj boze da se sve na netu svede na pasus, kako bi lepo mogli da racionalno koristimo vreme na netu, a ne guleci i trazeci satima ono sto nam treba. :D

Poslednja izmena:
Ne vidim u cemu je problem sa citljivoscu teksta stvarno :) Jedino sto mi je izbolo ochi je onaj poprilicno losi humor "Ako imate rođaka u Čikagu, sigurno imate i nekog sinovca od bratanice drugog vlasnika trećeg psa stričevog pobratima tekte na Starom Kontinentu, zar ne?" :)

Ne vidim u cemu je problem sa citljivoscu teksta stvarno :) Jedino sto mi je izbolo ochi je onaj poprilicno losi humor "Ako imate rođaka u Čikagu, sigurno imate i nekog sinovca od bratanice drugog vlasnika trećeg psa stričevog pobratima tekte na Starom Kontinentu, zar ne?" :)

Ljudi na zapadu primenjuju dizajn vec 100-150 godina, a ovde nisu ni culi za taj pojam. Zato nam tako i zgledaju novine i sajtovi (kao i sve ostalo) - jadno.

Ovaj review daleko da je jadan, ali zasto da ne bude bolji i lepsi ako moze!?

Poslednja izmena:

Mislim da ne bi treba da se brines. Ako se opredelis kao pocetnik, takve protivnike ces i dobijati u pocetku.

U svakom slucaju mislim da ces moci naci nekoga na benchu skim bi mogao da igras i vezbas. Sve Blizzard igre koje posedujem su kupljene vise iz postovanja prema kompaniji koja ih pravi :d nego iz zelje da se igra MP (isto ce biti i sa StarCraft 2 za koji dan), tako da slobodno mozes smatrati da smo na istom nivou.

Ako kupis igru, mozes me dodati kao frenda na bnet-u, pa da treniramo zajedno u 1vs1 ili zajedno protiv CPU (valjda ovo postoji).

Pozz!!

Poslednja izmena:
Mislim da ne bi treba da se brines. Ako se opredelis kao pocetnik, takve protivnike ces i dobijati u pocetku.

U svakom slucaju mislim da ces moci naci nekoga na benchu skim bi mogao da igras i vezbas. Sve Blizzard igre koje posedujem su kupljene vise iz postovanja prema kompaniji koja ih pravi :d nego iz zelje da se igra MP (isto ce biti i sa StarCraft 2 za koji dan), tako da slobodno mozes smatrati da smo na istom nivou.

Ako kupis igru, mozes me dodati kao frenda na bnet-u, pa da treniramo zajedno u 1vs1 ili zajedno protiv CPU (valjda ovo postoji).

Pozz!!
Ok,hvala ti.Onda kupujem,pa da treniramo.Pozz

Citat iz "kontarverznog" :D opisa: StarCraft II: Wings of Liberty

Na samom početku dočekaće vas Practice League, u kome ćete moći da vežbate. Server će analizirati vašu veštinu i na osnovu toga vas “dodeliti” u odgovarajuću grupu korisnika, tako da ne trebate da se brinete da će vas “smazati ale” koje danonoćno vežbaju kliktanje po mapi. League i Ladders (Liga i Lestvice) su dobro poznati mehanizmi koji su vam na raspolaganju, gde ćete moći da napredujete (ili nazadujete, zašto da ne) i gde ćete se boriti protiv sebi sličnih igrača, istovremeno upoznajući igru, mehaniku multiplej doživljaja i metode da se dođe do pobede.

Ono što vam želimo sugerisati u vezi sa multiplej igranjem jeste nešto drugo, što je dosta značajnije od samog opisivanja šta vas tamo čeka. Jednostavno, nemojte se plašiti. Kod ogromnog broja korisnika postoji strah u vidu predubeđenja da će teško nastradati ako kliknu na dugme MultiPlay. Nije tako. Kompletan sistem je izdeljen po težini, veštini, prilagođen tako da se i totalni početnici mogu zabaviti igrajući međusobno. Ne morate igrati zlatnu ili dijamantsku ligu, možete se oprobati u takmičenju protiv slabijih protivnika, odnosno protivnika jednakih sebi, ukoliko smatrate za sebe da niste neki poseban igrač strategija. Stoga, bez panike ukoliko vas “počiste” u prvih par partija. Igra će vas nakon određenog perioda dodeljivati onima koji su slične veštine kao i vi. Veterani su ovaj pasus mogli da preskoče, ali jednostavno smo osećali dužnost da ovo kažemo, imajući u vidu da je upravo fama o neophodnosti “profi” statusa da bi se uživalo u igri nešto što je jedan deo korisnika odbijalo od ove fantastične igre.

@Zli bokser
Sine, nisam ja to izmislio....

Tako je sve u ovoj raspaloj zemlji, ako nekom das kriticki komentar odmah ispada da se pravis pametan...

Mislim da kriticki komentar nije sporan ali ton kojim je izrecen itekako jeste. No hard feelings.

Poslednja izmena:
Da, s tim da bih ja uzimao na shopto, a ne kod naših lopova...

Cenu ti ne određuju naši lopovi, kako ih ti nazva, vez Blizzard.

Ko hoće nek me doda u prijatelje da opikamo koju.
Mejl adresa mog naloga je bojanche et dži mejl. kom
Ako nije frka upišite samo u opis da ste sa Behcha, da znam.

Poslednja izmena:
Postoje razlike u kritikama - jedna od stvari koje me u ovom poslu najvise nervira jeste da oni koji kritikuju to ne umeju da urade onako kako treba

Ako je primera radi moj text losh, tvoja kritika mora da bude makar za koplje iznad mog texta. Ovako ispada da bukvalno kome padne na pamet moze da kaze "ovo je odvratno" i da po automatizmu da sebi za pravo.

No da ne idem u off, vratimo se na temu - Starcraft II je izasao

Da, s tim da bih ja uzimao na shopto, a ne kod naših lopova...

Molim te da ne upotrebljavas ovakve izraze bez potrebe...a stvarno mislim da nema

Postoji nesto sto se zove preporucena cena i krsenje tog pravila od strane prodavca izaziva vrlo stroge konsekvence od strane izdavaca

Postoje razlike u kritikama - jedna od stvari koje me u ovom poslu najvise nervira jeste da oni koji kritikuju to ne umeju da urade onako kako treba

Ako je primera radi moj text losh, tvoja kritika mora da bude makar za koplje iznad mog texta. Ovako ispada da bukvalno kome padne na pamet moze da kaze "ovo je odvratno" i da po automatizmu da sebi za pravo.

No da ne idem u off, vratimo se na temu - Starcraft II je izasao
Šta god da napišeš ljudima ne možeš udovoljiti. Ne vidim što bi se uopšte ti, ili Filipensko, toliko potresali.
Da ste napisali prekratak opis, opet bi bio problem. Mislim, prelistajte malo temu pa vidite i sami čemu sve ljudi nalaze zamerke kada je igra u pitanju. Počevši od instalera igre (bože), pa sve do muzike, mislim čak i pakovanja, ali me mrzi da listam sad :).
Dobra stara priča o ocu, sinu i magarcu. Pouka je: svetu se ne može ugoditi :).

Cenu ti ne određuju naši lopovi, kako ih ti nazva, vez Blizzard..

untitled-5.jpg

Sve je lepše kad je ilustrovano :)

Ne mozes da gledas cenu online sajtova, i u engleskoj u prodavnici je verovatno slicna cena kao kod nas, online prodavnice imaju neki drugaciji sistem cena..

Za online prodaju mogu da drzim diskove u maleziji i da ih saljem online gde hocu...

Ako uvozim u zemlju, a lokalni distributer mora da ih uveze fizicki, mora da plati carinu i pdv u iznosu od 18 procenata. Nije kriv distributer bas uvek i nismo svi lopovi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno