Lucas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.02.2002
- Poena
- 690
P'da, trabunjanje i lupetanje je to sto samo persone sa izrazito visokom tolerancijom na bol i superheroji betmen/supermen/bananamen smeju da se usude da odgledaju film drzeci MBP u krilu?![]()
@salac - nije mi normalno.
verujem da betmen gotivi da se przi mekbukom, ali meni to nije normalno. *** kad nisam betmen. :d
btw ja JESAM inzenjer - i to jako dobar. estetika ide UZ inzenjering - ne pored. losi inzenjeri i losi dizajneri misle da su to odvojene kategorije - a arhitektura je bas savrsen spoj estetike i inzenjerstva, mada je malo ljudi koji to kontaju ispravno (ili ih tehnologija ne zanima i bave se "lepim", ili ih lepo ne zanima i bave se tehnologijom. ja ne verujem u to. to su gluposti. jedini nacin da se stvar ispravno napravi - je oba istovremeno. stari grci su imali za mene jako tacan pogled na estetiku - lepo je ono sto je DOBRO!. za njih neudobne cipele nikad nisu mogle biti lepe, kako god da izgledaju. ja verujem u to)
btw2 - ako sam bio ostar - to je jer me nerviraju obe strane - i ovi sto se loze na estetiku bez trunke funkcionalnosti, i ovi sto se loze na funkcionalnost, a misle da to moze bez estetike (ne, ne moze. kad pogledas kvalitetno inzenjerski resenu plocu npr. ona je LEPA.). zapravo generalno me nerviraju plitkosti, i uska razmisljanja; pritom ne kazem ni da si plitak ni da usko razmisljas... ne poznajemo se. mada iz napisanog (sa tvoje strane) mi deluje da ne spadas u gornje dve kategorije.
Mislim, zasto stavljati sav taj ruzni beton i celik, lepse je da se stavi fino izbruseni tanki aluminijum, ili lepo uglacana plastika?
beton i celik ruzni? :trust: nope! obozavam ih. nema niceg lepseg od gole strukture gradjevine - betona i celika (http://www.archdaily.com/68697/81-gallery-lab-upsetters-architects/81g03/) . . . . . . . . . . . . . . . . . . \___got the point btw. agree to.
Poslednja izmena: