DKphoto
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.06.2008
- Poena
- 319
Koji USB wireless adapter imaš?
802.11 b/g marku nemam pojma niti pise na njemu...
Koji USB wireless adapter imaš?
kako resavate problem sa wireless-om na kompu? ja imam usb karticu i nema teorije da je prepozna...za 9600 graf. sam nasao neki postupak preko google images i dobro sljaka, bez ikakvih kextova i gluposti sam instalirao....
Postiji i program DSDT Patcher GUI. On ovo radi automatski i rešio mi je probleme gašenja, restarta i sleep-a.
Ručna izmena DSDT-a ima smisla samo ako znaš šta da izmeniš za svoju ploču, a za ove univerzalne stvari najsigurnije je navedeni program.
aj bacite neke 9800gt drajvere za snow. :
kupio sam palit 9800gt sa hdmi
aj bacite neke 9800gt drajvere za snow. :
kupio sam palit 9800gt sa hdmi
Bolja varijanta je da skines neki EFI programcic, udaris mu drajver za 9800 GT, prepises ogroman kod koji ti izbaci EFI i prekopiras ga u editovani /Extra/com.apple.Boot.plist ili, ako nemas loader, otvoris /Library/Preferences/com.apple.Boot.plist i editujes njega. Eto tebi najboljih mogucih drajvera za tvoju grafu sa kojima ce ti raditi QE/CI i bice Hardvare Accelerated...
hvala obojici,
moram sve spocetka, jer snow nisam ni imao. a leoparda sam sinoc pjan utabao do daske
tako da cakewalk moram da rezem iz windoze, samo raspakujem i narezem?
sada cu da experimentishem na posebnom hardu koji sam pozajmio sa posla, no moracu snow da instaliram na hardu koji ima win xp i win7.
e sada, ja cu da stavim ove ostale particije na hidden, i mekovu aktivnu kao i kada instaliram leoparda, ali ovde mora GUID, jer mi to nece upropastiti boot koji sada imam?
hvala obojici,
moram sve spocetka, jer snow nisam ni imao. a leoparda sam sinoc pjan utabao do daske
tako da cakewalk moram da rezem iz windoze, samo raspakujem i narezem?
sada cu da experimentishem na posebnom hardu koji sam pozajmio sa posla, no moracu snow da instaliram na hardu koji ima win xp i win7.
e sada, ja cu da stavim ove ostale particije na hidden, i mekovu aktivnu kao i kada instaliram leoparda, ali ovde mora GUID, jer mi to nece upropastiti boot koji sada imam?
zelim link
sa kakewalk, je bio cakewalk. sve radi iz prve, graficka je prepoznata.
sada samo drajveri za zvuk i ostale drangulije
:wave:cheers
Paa rotation valjda prijavljuje samo ako ima QE/CI... Mada na 10.5 bi trebalo da pise mada moguce je da su makli to u 10.5.7-8 najbolje je da vidis da li imas ripple effekat na dashbordu kada dodash novi widzetbez qe/ci ga nema...
Kupio sam juče ovu wireless karticu, bocnuo je PCI slot, podigao SL i odmah ju je "prepoznao", kao sve je OK, ali jednostavno ne vidi ni jedan WiFi router...
Pod Win7 na drugom kompu radi sasvim normalno. Ova kartica bi trebalo da radi bez problema sa SL, zato sam je i kupio, i nisam pročitao nigde da je neko imao neki problem. Svima radi OOTB.
Da li neko ima neku ideju kako bih mogao da je nateram da normalno radi?
Ja imam slican problem sa Atheros tj. TP-Link WN850 karticom (nisam sigruan za oznaku 850 nesto je sigurno), u windowsu mi vidi par "komshiskih" rutera dok u X.6+ ne vidi nista tj provalio da mi je slabiji signal... ne znam zasto inace pokrecem je sa Atheros injectorom...
Jel ima neko iskustva sa nekim novijim HackBookom... recimo neki Core i5m, GF GT330M?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari