Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

Umro sam kada mi je provajder poslao poruku sa slike :d

Prilozi

• hahaha.JPG
    hahaha.JPG
    199.5 KB · Pregleda: 489
pa to da zvuce strucno. onda raja izgubi interesovanje. malo je ljudi koji zele tacnoda znaju problem i mogu to da razumeju.
moj cale je takav. kad sam presao sa crt na tft, on dolazi i pita jel to novi monitor. cim sam ja poceo pricu o boljoj rezoluciji, lepsoj slici... bio je u fazonu "da, da, ok, jeste, lepo, mhm, da" i onda se okrenuo :D

inace mail izgleda kao da ga je pisao neko ko u zivotu nije vodio neki "formalni" razgovor pa sada pokusava da napise nesto sto zvuci zvanicno i strucno.
meni je najsmesnija recenica koja kaze da su svi bili na rehabilitaciji koja je u kratkom roku brzo obavljena

ko da je uzeo neki engleski mail i provukao ga kroz Google translator :D

bar obavestavaju korisnike....

Поцркале им CF картице са MicroTik-ом...

Недостаје један зарез "меморијских јединица, носилаца оперативног система", сем тога превод није превише рогобатан и потпуно је разумљив... Елем, у чему је проблем? :D

Tricky questions ? :D

meni je najsmesnija recenica koja kaze da su svi bili na rehabilitaciji koja je u kratkom roku brzo obavljena
Ma rehabilitujem im ja mamu :smackbum:... Sreca pa ja nisam bio zahvacen ovim kvarom, ali net sve vise sere iz dana u dan. 28-og podnosimo zahtev za ADSL kod lelekoma.O tome mozda u nekoj drugoj temi...

^
Ovaj klip je odlichan :D

Poslednja izmena:
a sada nesto sasvim drugacije... :D

Prilozi

• ATT00017.jpg
    ATT00017.jpg
    26.4 KB · Pregleda: 277
  • ATT00012.jpg
    ATT00012.jpg
    28.7 KB · Pregleda: 272
godina.jpg

"We are sorry, but time isn't set as it should be. Windows, and, in the first place, computers, were not invented at this time: 2nd January 1601. Please change time & date, and set it properly"
:d

:)

Bese neki tred gde sam imao problem sa laptopom koji nije hteo da udje u windows, bas zbog ovog problema. Kada sam nasao sta je problem, svi su mi se smejali, al evo dokaza da sat moze toliko da poludi.

Nema nista dok ga ne vratim do pre hrista.

hehe slatko sam se nasmejao :D
evo jedne stare price is poste:p
Dakle posta u Zajecaru...cini mi se pocetkom 90ih dobija racunare:p naravno niko nema pojma svi priuceni i tako koriste oni kolko znaju i umeju...
Posle cirka nedelju dana posta zaposljava Servisera koji ce odrzavati racunare. Lik ulazi u prostoriju sa racunarima...i krece pricu sa ljudima koji tamo rade...i pita : jeli kako vam se cini kako rade ovi racunari?
i tada se javlja neki lik koji je sedeo kraj njega i kaze : ama prijatelju sve radi super...samo mnogo su labavi ovi drzaci za kafu!
serviser ga pita sav zbunjen: kakvi bre drzaci za kafu??
A ovaj mu pokaza otvoreni CR-ROM na kome stoji velika solja puna kafe xD

hehe slatko sam se nasmejao :D
evo jedne stare price is poste:p
Dakle posta u Zajecaru...cini mi se pocetkom 90ih dobija racunare:p naravno niko nema pojma svi priuceni i tako koriste oni kolko znaju i umeju...
Posle cirka nedelju dana posta zaposljava Servisera koji ce odrzavati racunare. Lik ulazi u prostoriju sa racunarima...i krece pricu sa ljudima koji tamo rade...i pita : jeli kako vam se cini kako rade ovi racunari?
i tada se javlja neki lik koji je sedeo kraj njega i kaze : ama prijatelju sve radi super...samo mnogo su labavi ovi drzaci za kafu!
serviser ga pita sav zbunjen: kakvi bre drzaci za kafu??
A ovaj mu pokaza otvoreni CR-ROM na kome stoji velika solja puna kafe xD

***, ta fora je stara jedno minimum 15 godina.
Cmon...

Moj ortak UPS zove ZEPS (Zahebi Elektro Privredu Srbije) :d

U toku rada cak i kada samo surfujem netom dogodi mi se da cujem neko cackanje u kucistu i nakon toga mi racunar zablokira ili mi izadje plai ekran i kaze pad psiholoske memorije... moze li neko da mi kaze sta moze da bude problem... koristio sam neki program za proveru harda i procesora i sve deluje ok... al jednostavno mu se to tako odjednom dogodi bez ijednog odredjenog razloga. HVALA unaored!
http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2232062&postcount=1

:D:D:D

Vuk Karadzic i Dositej se prevrcu u grobu...

Ja ne vidim nijednu pravopisnu ili gramaticku gresku u tekstu ;).
Fale samo velika slova na pocetku recenica, al je stavio uvodno veliko slovo i ..., dakle ni to mu se ne moze uzeti za zlo :).
Ima dve typo greske u tekstu i to je to.

Pusti ti Karadzu i Dositeja, imaju oni dosta posla drugde.

Ono sto je smesno je psiholoska memorija, umesto fizicka ;).

to i jeste svrha posta. zato je podvucen taj deo.
inace meni je grozno sto lik kaze da mu se bsod desava odjednom bez ikakvog razloga. da, ms je odlucio da te *****ava pa ti bsod iskace bez razloga. kad cujem komsiju da kaze "ma verovatno mu je crkao disk. nema sta drugo da bude. najcesce crkava disk" i tako 15 minuta o disku. na kraju se naravno ispostavi da lik i ne zna za nista drugo osim za disk unutar racunara.

to i jeste svrha posta. zato je podvucen taj deo.
inace meni je grozno sto lik kaze da mu se bsod desava odjednom bez ikakvog razloga. da, ms je odlucio da te *****ava pa ti bsod iskace bez razloga. kad cujem komsiju da kaze "ma verovatno mu je crkao disk. nema sta drugo da bude. najcesce crkava disk" i tako 15 minuta o disku. na kraju se naravno ispostavi da lik i ne zna za nista drugo osim za disk unutar racunara.

dobro je kad to komsija kaze ..... lose je kad cujes servisere svuda okolo da se razbacuju dijagnozama tog tipa

Poslednja izmena:
jos je lik povezao zice od ulaza ka izlazima da bi radilo kao separator napona.

Nazad
Vrh Dno