Šta je novo?

Da li menjati?

= IGY =

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
465
Imam konfu iz potpisa.

Da li je bolje da uzmem polovnu ATI 5850 i nov Q8300 ili da batalim to i uradim sledece.

Da kupim nov i5-750 + novu plocu + 4GB DDR3 memorije a da mi ostane graficka koju imam trenutno.

Na cemu cu vise dobiti? Sta mi je bolje na neke duze staze,interesuje me za video render i gaming. :wave:

Poslednja izmena:
Ja bih isao na varijantu i5+4gb memorije, ali opet to sam ja. :) Nove graficke ionako izlaze svaki dan a tvoja trenutna grafa je sasvim solidna.

Ako si bas hardcore gamer i jednostavno sve moras u full hd da obrnes, onda idi na 5850...

Poslednja izmena:
A ajde budi realan, da li postoji igra koju ne možeš da teraš na max i na native rezoluciji sa ovom konfiguracijom? Čemu bacanje para...

A ajde budi realan, da li postoji igra koju ne možeš da teraš na max i na native rezoluciji sa ovom konfiguracijom? Čemu bacanje para...

ARMA 2 :d

I ja sam vise za i5 treba mi za video render.

Nego interesovalo me je jel se isplati,upravo ovo zasto bacati pare. :)

Da li je planiran neko nov procesor uskoro?
Da li vredi cekati ako bi vec morao da menjam maticnu?

I zbog jedne igre pola kompa da menjaš?! E svašta ću videti na ovom benchu... :smash:

i3/i5/i7 su trenutno najgora moguća investicija s' obzirom da nema posla koji neki s775 procesor OC-ovan na jedno 3.5-4ghz ne može da završi i ako uzmemo u obzir da Intel planira da ugasi s1366 i s1156...

Ako ti je baš napelo da bacaš pare, bacaj, nisu moje...

(samo da se razumemo, ne kažem da ljudi koji koriste kompjutere stare 5+ godina ne treba da kupuju i3/i5/i7, nego da je prelazak sa nekog wolfdalea/yorkfielda/kentsfielda razbacivanje)

Poslednja izmena:
I zbog jedne igre pola kompa da menjaš?! E svašta ću videti na ovom benchu... :smash:

i3/i5/i7 su trenutno najgora moguća investicija s' obzirom da nema posla koji neki s775 procesor OC-ovan na jedno 3.5-4ghz ne može da završi i ako uzmemo u obzir da Intel planira da ugasi s1366 i s1156...

Ako ti je baš napelo da bacaš pare, bacaj, nisu moje...

Ma tu igru sam naveo iz sale. Nisam ni probao ali znam da ne bi radila u fullu. :p
Ovo sve je cisto informativno da znam sta da planiram za ubuduce.

Ovo za procesor mi je bitno. Treba mi za video encodeing, prvi put cujem ovo sa soketima? :sceptic:

Sta to treba da znaci? Izbacuju neki nov ili ce uspeti na 775 nesto da nabudze? :smoke:

s1156 će da ustupi mesto socketu 1155, verovatno i za s1366 sledi slična priča... Bilo je po forumu.

Imam konfu iz potpisa.

Da li je bolje da uzmem polovnu ATI 5850 i nov Q8300 ili da batalim to i uradim sledece.

Da kupim nov i5-750 + novu plocu + 4GB DDR3 memorije a da mi ostane graficka koju imam trenutno.

Na cemu cu vise dobiti? Sta mi je bolje na neke duze staze,interesuje me za video render i gaming. :wave:

A sto ti lepo ne bi zadrzao to sto imas?
Sta ti fali tome?
Bespotrebno bi bacio pare,jer ti i to sto imas verovatno zavrsava posao.

ako ti treba za video render onda najbojle da kupis phenoma II x4 i zavrsio si posao. a na phenoma x4 moze tvoja memorija.
tako da ti je:
nov phenom II x4 965 17k
solidna 790 ploca oko 10k
imas sasvim dobru grafiku i mozes da igras sve igre, a i da zavrsavas neki posao

Nazad
Vrh Dno