Šta je novo?

VIEWSONIC VX2433wm

2433 wm

Pozdrav svima,ja imam ovaj monitor nekih devet meseci i sobzirom da sam prosecan korisnik zadovoljan sam slikom koju vidim.E a on sto mene muci je sledece:pre par dana je odjednom prestala da radi plava led dioda u rezimu kada je monitor iskljucen.Da li je jos neko imao slican problem i da li ga je resio,i da li je ovo uvod u jos vece kvarove.

Poslednja izmena:
Moj drugar planira da kupi ovaj monitor, da li na nesto treba da obrati paznju, da li i on ko samsung dolazi sa razlicitim panelima pa treba obracati paznju na neki posebno.

Kako se ulazi u servisni meny, i da li je monitor standardno dobar sto se tice kvaliteta kao i ranije, ili se "popustilo" sa kvalitetom izrade sa ovim skorasnjim serijama monitora ?

samo neka ga proveri pre kupovine da nema neko oshtetjenje,a shto se tiche panela Viewsonic ima svoje tako da je svaki identichan ...

samo neka ga proveri pre kupovine da nema neko oshtetjenje,a shto se tiche panela Viewsonic ima svoje tako da je svaki identichan ...

Da li bi mogao da navedes na osnovu cega tvrdis gore navedeno?

Moj drugar planira da kupi ovaj monitor, da li na nesto treba da obrati paznju, da li i on ko samsung dolazi sa razlicitim panelima pa treba obracati paznju na neki posebno.

Kako se ulazi u servisni meny, i da li je monitor standardno dobar sto se tice kvaliteta kao i ranije, ili se "popustilo" sa kvalitetom izrade sa ovim skorasnjim serijama monitora ?

Sve sto mogu da ti kazem je da sam prezavodoljan, mnogo zadovoljniji nego sa Samsungom nekada, e sad, mnogi su imali problema sa istim na ovom forumu, ja ne...

Sve sto mogu da ti kazem je da sam prezavodoljan, mnogo zadovoljniji nego sa Samsungom nekada, e sad, mnogi su imali problema sa istim na ovom forumu, ja ne...

A na sta su se konkretno ljudi zalili u vezi monitora ?, mrzi me da citam svaki post :S:, pa ako mozes ukratko navesti probleme, hvala

na osnovu par review-ova koje chitah pre godinu dana pre nego uzeh monitor...

Znaci, po sistemu - rece mi jedan co'ek ;)

Pitam zato sto nisam znao da i ViewSonic ima proizvodnju panela (iskreno i dalje mislim da nema), vec uzimaju panele od drugih proizvodjaca (Samsung, LG, AuOptronic, CMO...).

Nazad
Vrh Dno