Šta je novo?

Need For Speed World

Kada izlazi NFS World za pc?

Need for Speed: World je zamisljen kao MMO racing game, tako da kao takav, izlazi iskljucivo za PC platformu. Trenutno je u toku beta, a najavljeni release date je 20. juli.

igra je turbo trash. ja sam pičio kad je tek krenulo i smorio se posle 2 sekunde i obrisao. onda vidim po netu dobija neke žešće ocene, takođe i u svetu kompjutera ga hvale pa sam mislio da su popravili igru. opet je instalirao kad ono isto sr*nje kakvo je i bilo.
grafika na nivou most wanteda možda čak i lošija mada MW nije imao podršku za rezolucije veće od 1280x960 a ovaj može na 1080p. i pored ovog hardvera u mom kompu daje mi 25-30 fps-a što nema smisla pošto je grafika jadna do bola. automobili su tako glupavi za upravljanje a i sam sistem uključivanja nitra i onih gluposti je grozan. preko prečica na tastaturi ne radi pa moraš mišem da klikneš na ikonu za nitro i da upravljaš preko wasd kombinacije tastera. naravno kola skreću u punoj brzini bez problema jedino ako je neka krivina od 90 stepeni onda moraš da pustiš gas :D

Ma igra je smesna za voznju skroz...vozis zatvorenih ociju.

Igrao 10min i uninstallirao, tragi-drama. NFS meets Mario Kart... uzas.

meni nije hetlo ni da se pokrene, tj pokrene se, ali odem da promenim rezoluciju i bam stopped working, a dok nisam menjao rezoluciju, ukucam nickname on kao nesto proverava i samo me izbaci uz poruku da sam disconnected from server

pa kad su im serveri down onda neće da pokrene igru, samo sad je krenula open beta pa bi trebalo da su up stalno

meni nije hetlo ni da se pokrene, tj pokrene se, ali odem da promenim rezoluciju i bam stopped working, a dok nisam menjao rezoluciju, ukucam nickname on kao nesto proverava i samo me izbaci uz poruku da sam disconnected from server

Isti problem i kod mene stalno me izbaci uz poruku disconnected from server

Isti problem i kod mene stalno me izbaci uz poruku disconnected from server

sve ovo se i meni desilo.nisam vise ni hteo da gubim vreme na ovu igricu i izbrisao sam je.

Kakva je ovo beta,traje 5 dana od toga 3 dana serveri ne rade.Inace slazem se u vezi igre,cudna mesavina necega sto lici na NFS,Mario Kart-a i wow-a:d

da li ce ikada izaci igra uz koju cete uzivati,opustiti se i igrati ? stalno kukate jbn za nesto...

Ja sam imao privilegiju da budem pozvan u vreme kada je bila closed beta... chinjenica da su serveri zagusheni nije zato shto je igra losha vecj zato shto mnogo ljudi zheli da igra...

Meni se lichno svidja i uzhivao sam u testiranju... kao nagradu za doprinos dobio sam starter pack za dz...

a kad izlazi full verzija nfs world-a? ili ako je vec izasla moze li neko linkove da izbaci?

Kako sam čuo finalna verzija je izašla 27.7.2010 a imali su dosta problema i odlagana je neko vreme.
Kupovinom "starter pack-a" za 20$ možete ići preko nivoa 10 a do tog nivoa možete igrati besplatno.
Da li je neko igrao? Zanima me da li i dalje postoji onaj neprijatni lag kojeg je bilo u beti.

Evo ko hoce moze da se registruje i proba za Dz:p

After the der head-start phase for all who preordered the starterpack, now the online-racinggame Need for Speed Word is open for everyone. If you don't play yet, go and create and account and download the game!

You can find more information on the official website:

http://world.needforspeed.com

Download je oko ~850 Mb.

Poslednja izmena:
sve mi se čini da mi je aa upaljen bezveze i da mi obara performanse igre. jel ima neko ideju kako da se ugasi aa u ovom čudu?

Cisto ako niste znali moze se levelovati do 50-og lvl-a :)

Probao sam,i nisam nesto fasciniran posle nekoliko trka,mislim da ce jedino multipl.biti ok,ostalo mi je prosek,ali igracu jos,mozda promenim misljenje ,)

Odvozao sam nekih 70ak trka. Igra bi me zesce smorila, da nije drugara koji je igraju, pa se skajpujemo u toku voznje..
Odlicna je zabava! :)
Pricas sa svima, vozis... Odlicno.
Evo jedan savet za sve koji misle da stignu do 10. nivoa:
Ne kupujte auto u TIER 2!
Ne isplati se, dok ne stignete do 15. nivoa.
Drug je kupio auto i popizdeo kad je video. Zbog njega sam ostao na prvom autu.
Znaci, moze da se preskoci drugi auto i odmah lepo kupite treci...

Pa hajde da vidimo valja li ovo cemu.

Stalno me diskonektuje sa servera, nikako da pokrenem ovo cudo, prvo sam se patio da udjem u igru, pa potom sa kreiranjem profila u igri i kad to proradi kupim auto i da krenem da igram izbaci me na desk :(

ali ja volim mazdu rx-7 tako da sam morao da je kupim :)

Uhh al me nervira ovo online igranje,malo malo pa ne mogu ni da se konektujem,jedva cekam da izadje igra,pa da se lepo igram.....:crash:

Ja evo ceo dan cackam ovo i ne mogu uopste da igram. je*ali ih serveri:wall:

Ja sam danas malo igrao,ali nesto mi je zakucavalo u igri,a sad nece ni da pridje serveru,znaci nisam jedini kome nece....:d

ja vec 19lvl,sve radi ok.

Zanima me kako prolazite u multipl.ja sam na 5 nivou,"nabudzio" sam auto,ali u trkama ne mogu da doguram dalje od 3-4 mesta.

jel free online ili...? vidim dosta vas igra

Jeste free. Serveri su jako losi. Valjda nemaju novca za neke ozbiljnije.. :D
Ja sam 13. lvl.. :d
Ima gomila gluposti u igri, ali ovo je tek beta...

Nazad
Vrh Dno