nemanja81
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.03.2008
- Poena
- 305
sto se tice pc-a zavrsili su. 15 evra 5 mapa od toga 3 nove??? za tu cenu malte ne uzmes mw1, uz sve prednosti besplatne oficijalne mape, custom mape, sa adminima na serveru i ostalom.
Ko je lud da za 15e kupuje tri nove i 2 stare mape.
ne znam sta je onda pisao buger da radi u lanu.,... mnjah
seo sam da odigram danas opet malo, i smorio se posle 20 min... od tih 20 min 15 nisam igrao, jer je prebacivao server, cekao da startuje igra da se skupe ljudi , pa zakuca na pola mape i prekine, pa konachno odigram i imam neki super skor i onda naravno pred kraj javi steam error i puf nikom nista kao da nisam ni igrao... mrsh bre djubre jedno
ne znam sta je onda pisao buger da radi u lanu.,... mnjah
seo sam da odigram danas opet malo, i smorio se posle 20 min... od tih 20 min 15 nisam igrao, jer je prebacivao server, cekao da startuje igra da se skupe ljudi , pa zakuca na pola mape i prekine, pa konachno odigram i imam neki super skor i onda naravno pred kraj javi steam error i puf nikom nista kao da nisam ni igrao... mrsh bre djubre jedno
Ne verujem, igram preko onog alteriw net-a celo vreme sa narodnom verzijom, i sad udjem i vidim pise moj user ali mi se resetovao totalno skor i vratio sam se na 1. Jel postoji nacin da vratim nekako nazad, nije mi jasno kako se odjednom izgubilo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari