Šta je novo?

Singularity (PC)

Da, razlika je jedino u produkciji, ali meni je ovo čak na neki način dosta veće osveženje...pored ladnog tuša...

Poslednja izmena:
Ne mozhe subtitle da se ukljuchi? Pih. :S:

bemti al sam se presrao kad mi je iskočilo ono čudovište, kad se prvo čuje dečiji plač. trznuo sam se ko da me struja udarila

super igra prava pucacina uzivanje u svakom pogledu:banana::banana::banana::type:

Ima dosta nedostataka, nista posebno igra...

a sto volim ovakve postove, prosto mi se od njih ide u wc...

sta si bre ti neki pametnjakovic koji ima komp od 3000 evra net od 100 mb i sve skidas probas i samo serendas po igrama a nijednu nisi odigrao ko covek nego tu napravis neke slike i nesto napises i sada kao si ti popio svu pamet ovog sveta!

daj malo obrazlozi te nedostatke a ne tako!!!

uostalom ja neznam sta ljudi ocekuju od danasnjih igra? puno puta sam reko setite se sta ste igrali pre 5 godina i kakva vam je bila grafika i tada ste u istim igrama uzivali a sada kako igre sve lepse i lepse izgledaju vi sve vise i vise serete i trazite mane istima a ne da uzivate u istima!

ne moze svaka igra da izgleda kao crysis ali daj malo oladite sa tim pluvanjem po istima...

sta si bre ti neki pametnjakovic koji ima komp od 3000 evra net od 100 mb i sve skidas probas i samo serendas po igrama a nijednu nisi odigrao ko covek nego tu napravis neke slike i nesto napises i sada kao si ti popio svu pamet ovog sveta!

uostalom ja neznam sta ljudi ocekuju od danasnjih igra? puno puta sam reko setite se sta ste igrali pre 5 godina i kakva vam je bila grafika i tada ste u istim igrama uzivali a sada kako igre sve lepse i lepse izgledaju vi sve vise i vise serete i trazite mane istima a ne da uzivate u istima!

ne moze svaka igra da izgleda kao crysis ali daj malo oladite sa tim pluvanjem po istima...

Hah, ovo bi voleo da vidim. Alo bre pa to je bedara U3 engine iz 2006.te, koga lazemo, igre po pitanju grafike ne nude vise nista novo, cast izuzecima Crysis...

Hah, ovo bi voleo da vidim. Alo bre pa to je bedara U3 engine iz 2006.te, koga lazemo, igre po pitanju grafike ne nude vise nista novo, cast izuzecima Crysis...

pa ajde mi onda objasni sta ti ocekus od igre? kakva to grafika treba da bude, kakvu pricu treba da ima, onda da u toj igri se pojavljuje sve sto u drugim igrama vec nije vidjeno, neznam ajde mi navedi kako po tebi trebaju danasnje igre da izgledaju sta to treba da sadrze da bi igra bila ok a ne da kazemo wooow...

igra je skroz OK ...pokupili su fazone iz dosta igara,ali to nije minus uopste,sta vise,svidja mi se taj mix:d...videcemo kako ce se stvari dalje odvijati:type:

Prilozi

• sing.jpg
    sing.jpg
    213 KB · Pregleda: 139

Pa igrao sam je dovoljno da kazem da iam nedostataka, ne znam sta se uzbudjujes ti kad je nisi ni probao.

Potpuno se slazem sa Smallville!Ima igara po kojima stvarno treba "pljuvati" posto nisu ni za .....,ali ova je jedna u nizu koja je vredna paznje po mom misljenju,a i grafika je sasvim pristojna!Citam postove vezane za Rage i jednostavno nemogu da verujem o cemu ljudi raspravljaju i u cemu nalaze zamerke(dali se voda talasa ili ne)!!To je kao onaj vic kada covek kupuje svinju i nijedna mu nevalja(ova je mala,ova je debela,ova je masna ,ova je duguljasta) i na kraju mu kaze prodavac:"Eno ti obor i krmaca i napravi sebi onakvu kakvu ti mislis da treba da izgleda".To vazi i za pojedince,cast izuzecima!!!

Pih, neko ima visoke standarde, neko ne, šta se ložite?
Nekom valja, nekom ne?
Čovek ima nadrkanu makinu i želi više, njegovo pravo, a igre treba da izgledaju sve bolje i bolje:D
Mada ne volem UT3 makinu, ovo može da prođe zbog bolesti i atmosfere:)

igra je skroz OK ...pokupili su fazone iz dosta igara,ali to nije minus uopste,sta vise,svidja mi se taj mix:d...videcemo kako ce se stvari dalje odvijati:type:
postaje sve bolje i dinamicnije, ponavljam -vrlo dobro izbalansirana igra, Sto se sitnih fazona tice, ima od predatora do fallouta(u jednom trenutku na filmskom platnu)...

Po meni, graficki nedostatak je zanemarljiv u odnosu na ispunjenu funkciju fps-a,Kontrola vremena je takodje originalna , tj ima svoj unikatni pristup kako sa shooterske tako i sa puzzle strane, dok klasicna manipulacija zvucima pridodaje vec napetoj atmosferi. Animacija protivnika je solidna, pogotovo mi se svidja animacija reakcije tela na udar metka pri kojoj se oseti tezina udara u zavisnosti od vrste oruzja koje se koristi... I igrati na hard, da bi sve ovo imalo smisla tj funkcionisalo na pravi nacin i imalo pravu dubinu...To je otprilike to, za sada....

Poslednja izmena:
Kukaju ljudi na pocetak igre i prvih pola sata, da je smor. Hteli bi odmah onu lepu spravicu za manipulisanje vremenom, ali nije ovo Crysis pa da se sve na pocetku ima na izvolte.

Potpuno se slazem sa Smallville!Ima igara po kojima stvarno treba "pljuvati" posto nisu ni za .....,ali ova je jedna u nizu koja je vredna paznje po mom misljenju,a i grafika je sasvim pristojna!Citam postove vezane za Rage i jednostavno nemogu da verujem o cemu ljudi raspravljaju i u cemu nalaze zamerke(dali se voda talasa ili ne)!!To je kao onaj vic kada covek kupuje svinju i nijedna mu nevalja(ova je mala,ova je debela,ova je masna ,ova je duguljasta) i na kraju mu kaze prodavac:"Eno ti obor i krmaca i napravi sebi onakvu kakvu ti mislis da treba da izgleda".To vazi i za pojedince,cast izuzecima!!!

Bravo svaka cast, dijelim isto misljenje sa tobom (posebno za Rage). cheers

Samo jos da se nadovezem na BenRektum-ov post, da je napucavanje odlicno uradjeno i oruzja su isto tako fenomenalno modelovana pogotovu onaj kolt-desert eagle. Volim onako malo vece oruzje ali ne i previse veliko kao sto je to slucaj u Left 4 dead 2 u kojem je Deser Eagle bljutavo ogroman. :p Ne samo sto je odlicno modelovano nego je i animirano jos bolje. Singularity me je takodje prijatno iznenadio atmosferom koju posjeduje, nisam ocekivao ovakav horror smek. Generalno igra gaji jedan Raven Softov old school stil. :D

Poslednja izmena:
postaje sve bolje i dinamicnije, ponavljam -vrlo dobro izbalansirana igra, Sto se sitnih fazona tice, ima od predatora do fallouta(u jednom trenutku na filmskom platnu)...
pa uzeo sam TMD vec ,) i fino je zamisljeno sve to.

Po meni, graficki nedostatak je zanemarljiv u odnosu na ispunjenu funkciju fps-a,Kontrola vremena je takodje originalna , tj ima svoj unikatni pristup kako sa shooterske tako i sa puzzle strane, dok klasicna manipulacija zvucima pridodaje vec napetoj atmosferi

Meni je i grafika pristojna,i sto je najvaznije radi na 8800GT x1080 ...zvuk takodje lepo odradjen

nego koja je razlika u normal/hard tezini ?...igram na normal

Ne znam koja je razlika, jer sam odmah ukljucio hard, ali jednostavno mislim da je sweet spot sto se tice izazova, i da bi sve manje pokvarilo utisak. Hard tezina dakle, u ovom slucaju, nije frustrirajuca, vec sasvim fino odmerena...

Pa igrao sam je dovoljno da kazem da iam nedostataka, ne znam sta se uzbudjujes ti kad je nisi ni probao.

a odkud ti znas da ja nju nisam probo? igro sam je dovoljno da mi se svidja i da hocu da je predjem!

a evo ako te zanima upravo sam prekinuo igranje jer sam dobio sada onu spravicu za kontolisanje vremena i vratio sam se u 1955 da spasem onog naucnika koji mi je dao onu super puskicu... eto samo ukratko da vidis da nisam od onih koji samo napadaju bez razloga a ni da nisu nesto probali od igara...

a ta tvoja prica igro sam dovoljno je cisto proseravanje i kurcenje na forumu da se pokazes kako si ti neku ultra madafaker gamer sa kompom od 3000 evra i super netom koji sve svuce za deset minuta da bi mogo da proba i da bude prvi na forumu koji je dao svoje misljenje o nekoj igri... to tvoje misljenje i takvih kao ti okacite svi zajedno macku orep jer vi niste gameri vi ste pljuvaci po igrama...

Poslednja izmena:
Graficki engine je prastar, boje i atmosfera tamna, nema se sloboda u kretanju, a AI protivnika skoro da ne postoji. Krvi do kolena, a karakondzule vec vidjene, kao i cela prica.
Jedina dobra stvar su dobro modelirana oruzija.
Uninstall, nije ovaj `hit` za mene.

Poslednja izmena:
a ta tvoja prica igro sam dovoljno je cisto proseravanje i kurcenje na forumu da se pokazes kako si ti neku ultra madafaker gamer sa kompom od 3000 evra i super netom koji sve svuce za deset minuta da bi mogo da proba i da bude prvi na forumu koji je dao svoje misljenje o nekoj igri... to tvoje misljenje i takvih kao ti okacite svi zajedno macku orep jer vi niste gameri vi ste pljuvaci po igrama...

LOL

U neku ruku podrzavam receno.:D

E i vi našli da se prepirete oko toga da li ima krvi do članaka ili kolena. Igrica služi da te malo opusti, baci mozak na pašu.

Nego jer neko stigao do onih malih gmizavaca što liče na zečeve i kada ti priđu eksplodirajuk? Nikako da ih pređem. Oni se pojavljuju odmah nakon što se ubije onaj veliki glavonja koji baca eksplozivne buriće na mene.

Nego jer neko stigao do onih malih gmizavaca što liče na zečeve i kada ti priđu eksplodirajuk?

Baci barijeru, to ih zalepi. Za to vreme puni ih shotkom i ponavljaj postupak sa barijerom dok ih se ne otarasish.

E i vi našli da se prepirete oko toga da li ima krvi do članaka ili kolena. Igrica služi da te malo opusti, baci mozak na pašu.

Nego jer neko stigao do onih malih gmizavaca što liče na zečeve i kada ti priđu eksplodirajuk? Nikako da ih pređem. Oni se pojavljuju odmah nakon što se ubije onaj veliki glavonja koji baca eksplozivne buriće na mene.

To je jedan od glupljih delova, ja sam presao tako sto sam stvorio barijeru i sacekao da svi pridju, a nece moci da udju i onda istrcis i pobegnes samo ka vratima i trcis, taj deo je mnogo glup...

Poslednja izmena:
Obavezno pogledajte sva tri moguca kraja. :)

Jel jos nekome baguje grafika, cas su mi teksture isprane skroz, cas normalne uvek je na max. podeseno...

Vrh Dno