Šta je novo?

Singularity (PC)

Volim ovakav tip igara, nadam se da necu da uprskaju nesto... :)

Ovo vredi probati..miks wolvensteina/bioshocka/timeshift'a.

Deluje kao da ce biti dobar shooter...
Samo se nadam da nece Fu-ovati kao Timeshift ... engine je bio krsh,epic proporcija.

Ma kako da nije. Timeshift je bio dobar u svoje vreme, a kasnio je dosta posto je odlagan mnogo puta i bio je koliko se secam radjen za Xbox-ov Xenos. Igra je bila lepa i zanimljiva, ne toliko detaljna ali raznovrsni su nivoi bili. Nadam se da ovaj Singularity nece biti jos jedan genericki U3 izgled, ali ostaje da vidimo i strahujemo.:D

Pojavila se ponovonapunjena od ~6.8GB. ;)

U sekundi si javio. Zahebo si i Peju.:D

ovo trebalo da izadje u julu, al ajde, nece da se baci....:d

Zvanican datum izlaska je 29 jun. Javite utiske kad probate i kacite screenshotove.

Meni ce biti gotovo za 2-3 sata pa cu probati... Stavicu screen-ove, izgleda kao zanimljiva igra.

Oh kakvo prijatno iznenađenje ovog ružnog dana :). Svlači se, ali neće biti gotovo do sutra pre podne :( prokletih 1.5mbit...

Izgleda zanimiljivo. Stavljam je da se skida.

Pa da, uglavnom....
Kao sto se da videti, igra ima pregrst ''naprednih'' opcija. Dakle od aa ni traga, mada, pokusacu da forsiram iz drajvera ali sumnjam da ce to nesto pomoci, chak i da radi...Inace igra je kapovana na 120fps, mada mislim da bi isla jedno 400 :D,sto je opet neki + jer ce svako moci da se igra. Ajde videcu za GP josh, ko zna...

Prilozi

• Singularity_2010_06_23_18_53_54_625.jpg
    Singularity_2010_06_23_18_53_54_625.jpg
    186.6 KB · Pregleda: 160
  • Singularity_2010_06_23_18_56_58_423.jpg
    Singularity_2010_06_23_18_56_58_423.jpg
    338.6 KB · Pregleda: 176
  • Singularity_2010_06_23_18_59_10_390.jpg
    Singularity_2010_06_23_18_59_10_390.jpg
    254.1 KB · Pregleda: 189
  • Singularity_2010_06_23_19_03_54_436.jpg
    Singularity_2010_06_23_19_03_54_436.jpg
    367.3 KB · Pregleda: 155
ja sam igrao juče na box-u, deluje jako zanimljivo. priča u igri je ko u seriji LOST :D.
time travel, zabačeno ostrvo, naučnici koji žive na njemu (dharma initiative enyone :) ), istraživačke stanice razbacane po ostrvu
takođe onaj wave koji te baca kroz vreme, ovakav je trebao da bude Lost the Game :D
zezam se naravno

Ok je grafika, UE3 engine, samo da je dobar gameplay.

@scheilinkin
Da, nije lose, atmosfera je ok, dosta suspenzivno - scary .. Sad sam dobio maschinenzi, , jedino je grafa krsina nevidjena. Inace igram na hard - bat afkors...

Poslednja izmena:
Slazem se sa BEnRektumom, grafika jeste pomalo shitty, moglo je i bolje sto se toga tice, UE3 engine bas sam isprobavao onaj novi UDK i izgleda duplo bolje od ove igre, ali dobro barem je optimizovana ide do 120FPS i izgledam i zanimljivo podseca me na Bioshock malo ali nije na tom nivou.
Evo jos nekih slika:

Poslednja izmena:
Ljudi, batalite frejmrejt i grafiku i kazite nesto o atmosferi, napucavanju,...? :)

Vredi bre, skidaj... Dobra je atmosfera, dobro napucavanje, krece malo slow - prvo samo stoljpi, posle druga oruzja , nadogradnje itd...Nisam ni ja igrao nesto puno(nepunih sat vremena), posto sad probam malo i transformerse, ali izgleda kvalitetno i izbalansirano u svemu osim jeftinoj grafici..kul... Neka mesavina fear-a, time shifta i bioshocka otprilike

Poslednja izmena:
Meni je priča baš legla i deluje sasvim OK osim činjenice da svi Rusi na ruskom ostrvu pričaju engleski i svi video zapisi su na engleskom.Toliko o autentičnosti ali ajde nek im bude.
Napucavanje je tu i tamo (slično kao u BioShock-u) ali stvar vadi TMD (Time Manipulation Device) koji je koliko se može primetiti jedan od glavnih elemenata igre.
Atmosfera je odlična ali ipak utisak kvari očajna grafika.
S'obzirom da nisam očekivao novi BioShock ovo je sasvim solidan naslov.
Eto toliko o prvim utiscima.

Moze li na PM link ka prodavnici :) Nasao sam samo xbox verziju.

Moze li na PM link ka prodavnici :) Nasao sam samo xbox verziju.

Skokni do bugara koje sam reklamirao par puta

Hintlinak

Ne omalazavam nikog samo postujem pravila. :d

P.S trenutno ima 307 seedera i 4368 pijavica. Kad ustanem bice bolje :S:

Slazem se sto se Atmosfere tice sa prethodnim komentarima, jeste glupo sto svi pricaju engleski na ruskom ostrvu, a ima i onih audio logova kao u Bioshock, pa na primer projektor preko koga gledas jos na pocetku isto slicno, samo po meni nije na nivou Bioshock-a.

Sasvim prosecna igra koja moze da se odigra dok ne nadju lekic za Prince Of Persia: The Forgotten Sands ;)

Nazad
Vrh Dno